Csak a képet vesszük át az MTI-től,tán azt még nem hamisítják úgy
Több ezer részvevővel került megrendezésre a Magyar Gárda harmadik országos avatóünnepsége, melynek során szinte megduplázódott az eskütt tett gárdisták száma: már több mint ezer egyenruhásnak parancsol a Jobbik által alapított mozgalom főkapitánya, Dósa István. Hegedűs Loránt püspök megáldotta a felavatott '56-os forradalmárokat és a gyerek gárdistákat is. A Kuruc.info közzéteszi egy gárdista honleányt tojással megdobó söpredék nevét és képét.
A helyszínen rendkívül nagy rendőri erők jelentek meg (többnyire a Műcsarnok mögött), egy könnygázgránátvető terepjárót is felvonultattak az ÁVO-sok. Még kordonországunkban is szokatlanul sok rács nehezítette meg a rendezvényre igyekvők dolgát; a Hősök terére csak hátulról, a Kós Károly sétány felé kerülve lehetett bejutni, később viszont már oldalt is megnyitották a kordont.
Onnan vonultak be a Szilaj Dobcsoport élő ritmusára eleinte kissé vontatott, de rendezett, végeláthatatlan sorokban, megyénként a már korábban felavatott, majd a most esküt tevő gárdisták, összesen mintegy 1500-an. Két kisebb csoport külön érkezett: most először avattak '56-os veteránokat és 18 év alatti kadétokat (bár érdekességek eddig is akadtak:

A tojásdobáló köcsög VáradyGáborról persze nem közölképet az MTI, mi viszont mégelérhetőségeit is közzétennénk
pl. Horváth György tankvezetőnk csatlakozása). Előbbiek közt van néhány Pofosz-tag és Kellner Lajos is, utóbbiak miatt pedig Kolompár ezután Vona-Jugendről fog beszélni, annyi biztos.
Apropó Gárda-ellenesek. 2 (kettő) darab jelent meg ebből az állatfajból a rendpárti megmozduláson, legalábbis ennyit lehetett felismerni, miután tojást dobáltak. Bár kinézetük is azonosította őket: egyikük rózsaszín pólóban jelent meg, a mieink le is buzizták hamar, a másik pedig megtévesztésig hasonlított a kislányverő zsidóra. Ráadásul ő is ugyanúgy rendőrök közé menekült, mint anno az "egész véletlenül" épp egy MTK-Fradi meccsen megtalált Fok Balázs. A mostaninak azért legalább a napszemüvegét összetörték a hazafiak.
A tojásdobálók amúgy a gárdistákat célozták sunyin, alulról dobva, de a részvevő hazafiak hamar a jobbikos rendezők kezére adták a rendbontókat, majd rendőrökhöz vezették őket. Bár állítólag eljárást indítanak rendzavarás miatt (igazoltatáskor meglestük nevét: Várady Gábor), de nem állították elő őket, ami minimum kettős mérce annak ismeretében, hogy pl. a buzifelvonuláson több egészséges embert lecsuktak hasonló okok miatt, akik pedig csak a közerkölcs védelmében léptek fel, ha már a rendőrség tétlen volt a körúton riszáló, többek közt reverendába bújó, a keresztény egyházakkal szemben is gyűlöletet keltő buzikkal szemben. Ezek a gárdisták pedig mit, kinek vétettek? Persze tudja ezt a társadalom többsége, ezért nem tüntetett a Magyar Gárda ellen annyi ember, mint a politikai maffia közszereplői esetén.

Képünk félreérthető: valójában Demszky 2007. márc. 15-i mutatványakor készült. A mieink voltak többségben idén is, csak most tiltott volt az Árpád-sávos zászló

Na jó, volt még egy középkorú tiltakozó, aki, amíg kocsijával a piros lámpánál állt, folyamatosan nyomta a dudát. A magunkfajták kérésére egy rendőr felhívta a figyelmét, hogy ez a Kreszbe ütközik, de kis szünet után folytatta, amire a tekintély nélküli egyenruhás nem reagált. Elősegítjük a feljelentést: ezüst színű Toyota Avensis, IAA-622.
A Pörzse Sándor által levezetett, felemelő ünnepségen köszöntőt mondott - a MIÉP-es ősidőkben még Csurkáékat támogató - Dr. Hegedűs Loránt püspök is, aki megáldotta a gárdistákat. Ismeretes: eddig csak fia, ifj. Hegedűs Loránt tűnt fel párszor a Magyar Gárda, így a Jobbik mellett. Für Lajos egykori honvédelmi miniszter is beszélt, de az Antall-kormányban a rendszerváltás elmismásolásában való részvétele miatt nem méltatjuk bővebb említésre.
Dósa István országos gárdaparancsnok beszédében kiemelte, hogy nyíltan fellépnek az igenis létező cigánybűnözés ellen. Dícsérte az új gárdistákat, amiért akkor csatlakoztak a Gárdához, amikor az élethalálharcot vív a létezéséért. Bár a Kuruc.info gyakran és jogosan keményebb fellépést követel a Magyar Gárdától, azt el kell ismerni: a gárdisták nyílt kiállása becsülendő, és nem mehetnek persze ugyanolyan messzire, mint mi itt a szabadság hazájában: az interneten. Már ha szabadlábon akarnak tovább tevékenykedni...
Vona Gábor - aki tavaly március 15-én jelentette be, hogy valamiféle nemzeti őrsereg megalapítását tervezik - záróbeszédében elmondta: olyan emberek beszélnek toleranciáról, akik egy kanál vízben megfojtanának 15 millió magyart. A Magyar Gárda alapítója reagált Draskovics és Sólyom fenyegetésére is. Előbbi a Gárda-per felgyorsításával vonta magára Vona haragját, az államfő pedig Izraelben nyugtatta a kedélyeket, hogy a szervezet feloszlatása folyamatban van.
A rendezvény, illetve a gárdisták megérdemeltek volna több részvevőt is. Ráadásul az esemény rendkívül erőt adó, érdekes, látványos, az évi egy-két "kötelezőben" mindenképp ott van. A hangosítás végre kifogástalan volt. Csak egy kritika, amit most már nyilvánosan is le kell írnunk, ha már személyes kéréseink nem vezettek eredményre: a Himnuszt nem hallgatni kell (mint iskolai ünnepségeken stb. manapság sajnos szokás), hanem közösen énekelni! Úgy tűnik, szerencsére nem központi utasításról van szó, mert néhányan azért bekapcsolódtak, de a gárdisták óriási többsége sajnos nem. Így viszont az egységesség is hiányzott.
A Hősök terén felállított információs standnál egy raklapnyit láthattunk a Jobbik havonta 200 ezer példányban, 4 A5-ös oldalon megjelenő szórólapjából, a Sokkoló második számából. Jó látni, hogy nem csak lélekszámban, hanem eszközeiben is erősödik a nemzeti radikalizmus...
Be nem jelentett ellentüntetést oszlattak a mieink
"Lapzárta" után érkezett a hír: az ünnepséget követően kb. tíz drogos, zsidóforma alak "ellentüntetésként" megpróbálta jelképesen kitakarítani a teret, azt hangoztatva: "kisöprik a náci eszmét a meggyalázott Hősök teréről". Amikor azonban seprűvel, porszívóval, légfrissítő spray-vel és felmosó vízzel megjelentek a Magyar Gárda rendezvényének helyszínén, a még ott lévő magunkfajták körbevették, majd szidalmazni és - sajnos szintén csak jelképesen - bántalmazni kezdték őket.
A hazaáruló söpredék a Szépművészeti Múzeum lépcsőjére, az árkádsorig menekültek a mintegy negyven rendteremtő néző elől, ahol ÁVO-sok védték meg a provokátorokat céljuk elérésétől, egy kiadós veréstől. Ekkor a Magyar Gárda szervezői felkérték az Árpád-sávos zászlók alatt "csatába" vonult szimpatizánsaikat, hogy menjenek haza, mert a rendezvénynek vége. A kis lökdösődést a hazug média egyből felkapta:  tiltakozókat rugdostak és vertek meg a gárdisták címszóval tudósítanak. Nos, sajnos nem verték meg őket, és nem a gárdisták voltak ott, hanem leginkább a szervezők és az ottmaradt szimpatizánsok.
A takarítóbrigád még egy ideig az árkádsorok között bújt meg, tíz rendőr igazoltatta őket. Nem szervezett csoportnak vallják magukat, állítólag csak az interneten, egy körlevél alapján találtak egymásra. A média máris igyekszik úgynevezett flashmobnak, azaz villámtüntetésnek beállítani a rendezvényt, pedig az újabb kettős mérce nyilvánvaló: a mi be nem jelentett tüntetéseinket bezzeg rögtön oszlatják, strasbourgi ítéletek ide vagy oda...

Itt is oszlattak...

Kovács Ferenc - Kuruc.info

A két szélső jobbikos rendező (Fénykép: olvasó)


Olvasói beszámoló
Testvéreim! Nemrég jöttem haza a Magyar Gárda avatásáról. A sok gárdista bűnöző - akik élő bizonyítékai a Kuruc.info által megírt gárdabűnözésnek - persze szörnyű, sosem érzett félelmet váltottak ki belőlem, félelmemben elejétől végéig ott voltam, éljeneztem, éltettem a Gárdát és a hazámat, tapsoltam és örültem...
Na de félretéve a humort, tényleg jó volt látni a sok magyar gárdistát, akik tényleg a hazájukért váltak gárdistává, és akik egy pisszenés nélkül végigállták a több órányi beszédet, és tűrik nap mint nap a mocskolódást a "független" média felől.
Már vagy fél órája ment az avatás, amikor éreztem, hogy a mellettem álló néző és közöttem valami leesik, mikor lenéztem, láttam, hogy karomról folyik a tojásfehérje. Hátranéztem, és már láttam is, hogy jön a következő sütemény-alapanyag, egy újabb tojás csapódott be mellettem a földbe. Többen rohanni kezdtünk, egy magát "orrburjánzás-betegnek" valló, "kulturált" fiatalember éppen valamit üvöltözött a békés nézősereg felé. Fényképezőgép elő, és sikerült lekapnom a cionrasszista úriembert, mikor a jobbikos szervezők átadták a gyurcsány-gestapo ott tartózkodó képviselőinek. Ha valaki később látja kedves arcát, érdemes tudnia, hogy nem velünk van.
A Gárda "nagyfejesei" olyan dolgokra hívták fel a figyelmet, ami mozgásképtelenné teheti a cionista agymosás-áradatot egy vitában. Elmondták, hogy egy olyan szervezet ellen folyik jelenleg per, amely házak helyreállításában segített a viharok után, amely tanulmányi versenyeket rendezett, amely karitatív célokat támogat (nem, bármilyen meglepő, nem a Magyar Neofasiszta Nevelésért Alapítvány létrehozásán munkálkodnak), és amelynek azért kellett megyénként véradást szerveznie, mert megakadályozták (gondolom a béke érdekében) az országos véradó akciójukat. Az OCÖ-t persze azért nem perelik be, mert nem követett el ilyen bűnöket...
Örömteli dolog volt látni az erőt, azt a rengeteg gárdistát. Egyre többen lesznek, és ezért egyre jobban hozzájárulnak majd a közbiztonsághoz, a nemzetmentéshez. Sok sikert nekik!
Küldök néhány képet is, jó nézelődést!
Adjon az Isten! Szebb jövőt!
AntiKommunista-47

Békés tojásdobáló

Én ettől nem félek

Fehérben a kadétok

Néhány tucat fasiszta

Szépen, rendben

Vona Gábor beszéde alatt

Következő fényképek: Molotov







Ez az egy kép: másik olvasó


Olvasó a liberós antifasiszta gárdáról
Tisztelt Kuruc.info! Az alábbi képen látható a "nagy" számú liberós gárda (gondolom ők képviselik a rettegő állampolgárok millióit), akik csak a tömeg elvonulta után voltak bátrak, és jöttek be a rácsok mögé. Szerencsére gyorsan kitessékelték őket, azonban a csahos rendőrök (kb. 25-30-an) azon nyomban a segítségükre keltek, bilincs természetesen az ő kezükön nem csattant, sőt...
A videón a provokáció után mentőosztagként felsorakozó fakabát gárda látható.

Üdv:
S. K. Z.
 


Az idióta, söpredék takarítóbrigád

Ez élvezettel fotózta a feldühített ünneplőket, gondolom az ő képeit készségesen leközlik majd a szennymédiában, hát akkor én is elküldöm az övét ;-)

A szemüvegének annyi...



Még szerencséje, hogy a gárdisták nem lincselnek


Profi videók pedig itt: Vona és Dósa beszéde a Gárda avatásán

Olvasónk szerint gárdista honleányt talált el egy tojás
Úgy éreztem, mint hazafinak nekem is ott a helyem a Magyar Gárda avatásán. Jelenlétemmel sok más nemzettestvéremmel együtt, én is támogattam a rendezvényt és a Magyar Gárdát. A gárdistákra jól jellemző fegyelem érezhető volt. Színvonalas volt a rendezvény, és a gárdisták ismételten nem hagyták magukat provokálni. Mert provokátorok mindig vannak, ahogyan már megszokhattuk azt különböző nemzeti rendezvényeken, megmozdulásokon. A mai rendezvényt sem kerülték el a provokátorok. Mert ott volt, igen, nem is egy provokátor.
Volt egy tojásdobáló „hős” aki oda mert állni több ezer ember elé, dobálni az éppen esküt tevő gárdistákat. „Nemes tett”, mondhatom, büszke lehet magára. Pontosan egy Baranya megyei gárdista honleányt talált el. Onnan tudom, mert az unokatestvérem is Baranya megyei gárdista, ott állt ő is, és ott ért célt náluk a tojás.
Azon az oldalon, ahol én álltam, megjelent szintén pár fiatal provokátor, és a rendezvény vége felé a magukkal hozott seprűvel elkezdték felseperni a Hősök terét. Ezzel is kifejezve söpredék mivoltunkat. Ők többedmagukkal voltak, és videokamerát is hoztak magukkal. De a békés tömeg nem hagyta magát provokálni. Körbeállták őket a hazafiak, nekik meg inukba szállt a bátorságuk. Ahányan voltak, annyifelé szaladtak. Egypáran beszaladtak a Szépművészeti Múzeumba, ahol biztosan nem a meghirdetett Mediciek fénykora kiállítást akarták megnézni. Egy provokátor viszont elszakadt tőlük. Ez annyira megijedt, hogy elszaladt, azaz csak el szeretett volna futni úgy, hogy átugorja a kordont, ami útját állta váratlanul. Tiszta erőből nekiszaladt a kordonnak ugrás közben, úgy, hogy kifordult a térde, és orvosi ellátásra szorult. Ezt csak azért írom le, mert ott senki sem bántotta ezeket a provokátorokat. Kíváncsi leszek, hogy a zsidó-bolsevik-kommunista-liberális média ezt hogyan fogják tálalni.
De hát ilyen a világ, provokátorok mindig lesznek. Mi pedig fegyelmezettségből is levizsgáztunk. Nem hagytuk magunkat provokálni.
Magyarságféltő szeretettel:
Blaireau

Baranyai gárdisták: köszönik, jól vannak



Csoffadt, drogos zsidó "lányok"

Fénykép: Gabi

Fénykép: Molotov
Habár a cionista média arról hazudozott, hogy a gárdisták megrudgosták azt a 10 zsidót, aki takarítósdit játszott a Hősök terén a rendezvény után, az egyetlen komolyabb "atrocitásnak" maximum azt nevezhetnénk, amikor a hazafiak (nem gárdisták voltak itt sem) elkergették a gárdistákat tojással dobáló buzit. Utána még sokat kötöszködött, így kapott egy pofont, leesett a szemüvege. Ez után még jól fenékbe is billentette az egyik szimpatizáns. Mit tagadjuk, szép látvány... (Fotó: Tomcat)

Ott a leesett szemüvege

A szép szóból nem értett

Most már kotródik

Tomcat észt bajtársakkal fényképezkedett, akik elbontották Tallinnban a komcsi emlékművet

A Szent Korona pontos másolatára esküdtek fel

Fénykép: IRA