Több mint két hete már, hogy Sallai Nóra válságos állapotban fekszik egy fővárosi kórház intenzív osztályán, miután szeptember végén autóbalesetet szenvedett Alsónémediben.
A családfő a múlt héten azt nyilatkozta, a felesége kicsit jobban, de még mindig súlyos állapotban van, és hosszas rehabilitáció vár rá.
A Blikk friss információi szerint valóban biztató jeleket mutat a színésznő. Az elmúlt két hétben műtétek sorozatát hajtották végre rajta az orvosok. Egyelőre minden eddig tervezett operációt elvégeztek, s most arra várnak, hogy a Jóban Rosszban egykori színésznője magához térjen, és az akkor tapasztaltak alapján folytassák a kezelését.
A lap informátora úgy fogalmazott, bár tényleg láthatók a javulás jelei, még mindig válságos Sallai Nóra állapota.
– Már gép nélkül, önállóan lélegzik, ami nagy lépés. Még nagyrészt alszik, de egyre többször nyitja ki pár pillanatra az egyik szemét. Egyelőre nincs a tudatánál, de ez teljesen normális. Azt mondják az orvosok, 2–3 hétnyi altatás után hetek kérdése, mire a beteg teljes tudatával magához tér. Most erre várnak, aztán, ha már Nóri ébren van, tudják felmérni a további sérüléseket, a meglévőek súlyosságát és hogy mire hogyan reagál. Ezután lehet folytatni a kezelését, kiírni az esetleges újabb operációkat és a rehabilitációt. Az viszont jól látszik, hogy Nóri erős, kitartó, és nagy benne az élni akarás – fogalmazott a neve elhallgatását kérő informátor.
Mint ismert, Sallai Nóra ötéves kisfia, Bende olyan súlyos sérüléseket a balesetben, hogy már a helyszínen újra kellett éleszteni, és bár mindent megtettek érte az orvosok, napokkal később elhunyt.
(24)
Korábban írtuk: