Miközben világszerte továbbra is az izraeli agresszió ellen tüntetnek, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége az izraeli nagykövetség épülete előtt tartott szimpátiatüntetést - adja hírül a HírTV. Videó itt.
Az eseményen megjelent Izrael magyarországi nagykövete és több iskolás is. A mazsihiszes zsidóknak volt pofájuk azt hazudni, hogy "a provokáló Hamász terrorista fegyveresei az okai a gázai emberek szenvedéseinek". Mintha ők jelentek volna meg a zsidók földjén, üldözték volna el és irtották volna ki őslakosok százezreit, folyamatosan azt hazudva, hogy csak védekeznek (miközben Izrael területe egyre gyarapodott), s mellesleg most is ők támadtak volna amerikai pénzen vett F-16-osokkal, iskolákat és házakat rombolva le, mintegy ezer ember halálát okozva.
Elmondták szépen a cionista rablómesét, mely szerint a Gázai övezet teljes kiürítése után a "hatalmat megragadó" (értsd: a demokráciának az a momentuma, amikor arra szavaznak a polgárok, aki nem a zsidók embere) Hamász katonai szárnya "fokozta a támadásokat". Magyarán: védekezni mert a folyton terrortámadásokat végrehajtó mészárosok ellen.
A megkötött tűzszünetet decemberben "a terroristák nem hosszabbították meg, és rakétaesővel árasztották el Izraelt" - hangzott el a tüntetésen, és nem szakadt rá az ég a gyermekgyilkosok mellett síkra szálló talmudista gazemberekre, hiszen már a CNN-től a The Independentig mindenki elismerte: Izrael szegte meg két alkalommal is tűzszünetet. Ráadásul nem tűzszünet a kiéheztetés, hiszen a Gázai övezetet szinte folyamatosan blokád alatt tartották Feldmájerék terrorista vérei.
Egy dolog bizonyos: az izraeli terroristák itteni helyőrsége hitet tett ma amellett, hogy amely nép keresztbe mer tenni a zsidó terjeszkedésnek, azt ki kell irtani. Hiszen ez a palesztinok bűne, s ha nem vigyázunk, ez lesz a mienk is, mikor fel merjük végre emelni a szavunkat. Ez ugyanis a Talmud tanítása, mely egybeforrasztja ezt a gyermek- és asszonygyilkos csürhét.
Képek a "terroristákról":



Külön gratulálunk a helyesíráshoz






Képek: Magyar Nemzet








Kapcsolódó cikkek: