Bezár!
2020. július 15., szerda, Henrik, Roland napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
14:46 Messze Borsodban lesz a legtöbb helyen iskolaőrség - de ez bizonyára véletlen14:32 Egy Ford Mustang eltűnésével kezdődött az emberrablás, melynek brutalitására nem volt példa az 1990-es évek óta14:03 Régi-új szovjet-orosz fejlesztések a szárazföldi hadviselés terén, kitekintéssel a modern kor háborúinak tapasztalataira13:48 Romániában meghaladta a tízezret az ismert aktív esetek száma13:31 Több mint kétmillió iráni tiltakozott a világhálón az ellen, hogy halálra ítélték a tavalyi megmozdulások több résztvevőjét13:17 Nem járatták iskolába gyereküket, vádat emeltek ellenük12:51 Azték palota maradványaira bukkantak egy épület alatt Mexikóváros főterén11:54 Elvtársi közvélemény-kutatás: a Jobbik az ellenzéki moslék egyik leggyengébb tagja lett, Jakab is sereghajtó11:06 Budapest Airport: 94 százalékos az utasforgalom visszaesése tavaly júniushoz képest10:43 Meghalt egy kamasz bubópestisben Mongóliában10:26 "A fehér életek nem számítanak, el kell törölni a fehérséget!" - Cambridge-i professzori címet érő kijelentés ez10:08 Öttel emelkedett a fertőzöttek száma hazánkban09:28 Mi Hazánk: a honvédségi szállítórepülőgépek beszerzése idegen érdeket szolgál08:47 Vasárnapi program füstöséknél: varázsdohány-terítés a Bosnyák téren08:21 Trump megvonta Hongkong különleges státusát
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek :: :: Hozzászólások

Olvasó: még a Jobbik vizsgálódna a Strache-ügy kapcsán?!

Reklám

Pár gondolat a Jobbik színeváltozásáról a Strache-ügy kapcsán. Ők mindig is Kelet-Ázsiával álltak harcban?
Az egyszeri honfiú/honleány olvassa a híreket, melyek a már hivatalosan is radikál-mentes övezetté nyilvánított Jobbik háza tájáról érkeznek:
  • Vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a Jobbik annak feltárására, hogy vannak-e magyar vonatkozásai a Strache-ügynek
  • Mirkóczki összehívta a nemzetbiztonsági bizottságot.
Azt akarják megtudni a fiúk, hogy a csúnya, gonosz, populista FPÖ - akik mellesleg legújabban Orbán bácsi legjobb pajtásainak számítanak - milyen csúnya és gonosz ruszki kapcsolatokkal rendelkeznek, mert az bizony nagyon-nagyon rosszat jelent, hisz a nagyon-nagyon populista, és nagyon-nagyon putyinista Orbán is ismerheti őket.
Lehet, meg kellene nézni a saját telefonjukban is az elérhetőségeket, és felfrissíteni az emlékezetüket, no meg tükörbe nézni! Mi majd segítünk nekik, ha maguktól nem menne!
Mi úgy emlékszünk, hogy két-három esztendővel ezelőtt még alig lehetett látni az orosz medve nagy és szőrös, de ugyanakkor mégiscsak kerekded tomporát a lánglelkű jobbikos hazafiak tolongásától. Ott volt mindenki, aki számít! Vona, Gyöngyösi, Mirkóczki, sőt, még a "mélyen tisztelt" pártigazgató urunk, maga Szaszi is. Hol országos televíziót akartak vetetni az oroszokkal, hol pénzt akartak tarhálni a kampányra, de hát akkor még ez nem volt olyan büdös nekik. Szintúgy HC Strache, aki után akkoriban két kézzel próbáltak kapkodni, nyilván korlátozott sikerrel. Azt meg már meg sem merjük említeni, hogy ugyanezt a tolongást eljátszották a kisportolt és demokratikus ottomán hátsók előtt is, szintén korlátozott sikerrel. Oroszok kilőve, törökök kilőve, most jöhetnek a szép és illatos nyugati ülepek! Így már Weber is meg lesz szavazva, mert a Jobbik mindig is Kelet-Ázsiával állt harcban!
Tudjuk, változik az ember véleménye idővel, de pardon, nekünk úgy tűnik, hogy ezeknek a fiúknak a csengő ezüsttallérok gyorsították ezt a folyamatot. Pontosabban csak az ezüsttallér akarása, mert, mint az oroszoktól és a törököktől, így az illatos nyugati uraktól sem fognak semmit kapni, csak egy nagy buktát.
Minta Mókus
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready