Bezár!
2020. augusztus 10., hétfő, Lőrinc, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
07:58 Belorusz rendőrség: nincs itt semmi látnivaló, kérem, haladjanak tovább!07:46 Százharmincegy újmigráns nem kopogtatott illedelmesen a hét végén07:31 Szarvacskákat visel a szemhéján egy ritka kínai háromélű teknős06:57 Még mindig rejtély, hogy mi pusztítja az elefántokat Botswanában22:59 Az Atlético Madrid két tagja megfertőződött22:38 Kioktat a szoknyás férfi - Heti progresszió (XL. rész)22:28 Erre talán senki nem számított: az exit poll szerint elsöprő győzelmet fog aratni Lukasenka21:25 Több bejrúti helyszínen segít a Debreceni Egyetem orvos- és mentőcsoportja20:56 Mindent megadnak Libanonnak az "adakozó" országok, csak hát kérnek is ezt-azt cserébe20:39 Mindenki karanténba került egy újfehértói rendezvény után19:49 Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott19:33 Francia turistákat öltek meg az n betűs országban19:04 Meghalt egy motoros Bükkszék közelében18:46 Árokba borult egy lengyel busz az M5-ösön - egy halott, 34 sérült18:11 Lukasenka: nyugalom, minden ellenőrzés alatt marad - nem tart a "szegény csaj" győzelmétől
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek :: :: Hozzászólások

Olvasó: én még jól emlékszem, hogy az Index mindig örült, ha a Kuruc.infót elhallgattatták

Reklám

Olvasónk írja:
Kedves Kurucok!
Emlékszem, amikor üldöztek benneteket a hatóságok. Sosem felejtem majd el, hiszen a több tucatnyi rendőrségi kihallgatás és zaklatás mellett nálam is tartott egy fél hadseregnyi fegyveres navos házkutatást hajnalban, mert egy exindexes barom azt írta, hogy Kuruc-szerkesztő vagyok. Emlékszem, amikor Bartusék leállíttatták a szervereteket, vagy amikor a Facebook törölte az oldalatokat már akkor közel 100 ezer követővel. És jól emlékszem, amikor ezen alkalmakkor az Index mindig örült.
Boldogan számolt be ezekről, helyeselve a történéseket. Meg is indokolták, vagy erősítették az indokokat: törvénysértést követtetek el, mert bűnözők, gyerekbántalmazók, tömegbe lövetők, 2006-os tüntetőket ártatlanul elítélő bírók sokszor egyébként is nyilvános adatait közzétettétek, ez pedig a törvény szerint tilos, személyes adattal való visszaélés.
De élni mertetek a véleménynyilvánítás szabadságával is, történészi kutatásokkal firtattátok a holokauszt hivatalos tételeit. Ekkor is felháborodtak, mert a Btk. 333. paragrafusa hivatalosan ezt is megtiltja. Mindig fontos volt kihangsúlyozni, hogy ezek törvénysértések. Hogy ezért jogos és támogatandó minden, ami indult ellenetek.
Zoom

Zoom
De mit látok ma reggel a heroikus halált halt Indexen? Közönséges rongálásoktól hatódnak meg, és írják könnyes szemmel, hogy "köszönjük". És hogy ez a "bizalom és a szeretet áradása". Azt most hagyjuk, hogy neoluxszal földre-falra csak ócska prolik fújkálnak. A Btk. szerint ez rongálás, és büntetendő. Remélem, ez az utolsó kettős mércéjük, mielőtt végleg eltűnnek.
(R)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready