Bezár!
2021. május 14., péntek, Bonifác, Gyöngyvirág napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:12 Mégsem nyílik drogambulancia a józsefvárosi Teleki téren22:08 Ombudsman: a védettségi igazolvány szabályozása nem visszás, de "lehetnek korrekciós igények"22:04 Csaknem ötmillió dollárt fizetett a hackereknek a Colonial Pipeline21:57 Egy magyar férfi "megdöntötte" az olasz rekordot: hat adag Pfizert kapott21:50 Franciaországban nagyon nagy a demokrácia, de Izrael ellen azért inkább ne tüntessenek21:42 Mindennapi hőstörténetek: Békéscsabán cigarettáért ütött a cigány, Pécsen számítógép és pénz kellett21:32 Rakétákat lőttek Libanonból Izrael irányába, de elbénázták21:15 Gondolatait használva formált mondatokat egy gerincvelő-sérülés miatt lebénult ember21:05 A Kriegsmarine egyik sikere: a Pinguin és a norvég bálnavadász-flotta20:53 Újabb jelöltet mutatott be a Mi Hazánk, ezúttal Sopronban, szimbolikus helyszínen20:45 A zsidók "örömmel és szenvedéllyel" lövik a palesztinokat, "intenzív katonai műveletre" készülnek20:20 Erdélyben (és Romániában) megszűnik a kijárási tilalom, csak a zsúfolt helyeken lesz kötelező a maszk20:02 Késelőt fogtak a fővárosban19:47 Merkelék nagyon próbálnak kiállni Izrael mellett, de szeretett muzulmánjaik ezt a legkevésbé sem díjazzák18:36 Ápolónősors Miskolcon: elfordult, megszúrta a "beteg"
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek :: :: Hozzászólások

Olvasó: én még jól emlékszem, hogy az Index mindig örült, ha a Kuruc.infót elhallgattatták

Olvasónk írja:
Kedves Kurucok!
Emlékszem, amikor üldöztek benneteket a hatóságok. Sosem felejtem majd el, hiszen a több tucatnyi rendőrségi kihallgatás és zaklatás mellett nálam is tartott egy fél hadseregnyi fegyveres navos házkutatást hajnalban, mert egy exindexes barom azt írta, hogy Kuruc-szerkesztő vagyok. Emlékszem, amikor Bartusék leállíttatták a szervereteket, vagy amikor a Facebook törölte az oldalatokat már akkor közel 100 ezer követővel. És jól emlékszem, amikor ezen alkalmakkor az Index mindig örült.
Boldogan számolt be ezekről, helyeselve a történéseket. Meg is indokolták, vagy erősítették az indokokat: törvénysértést követtetek el, mert bűnözők, gyerekbántalmazók, tömegbe lövetők, 2006-os tüntetőket ártatlanul elítélő bírók sokszor egyébként is nyilvános adatait közzétettétek, ez pedig a törvény szerint tilos, személyes adattal való visszaélés.
De élni mertetek a véleménynyilvánítás szabadságával is, történészi kutatásokkal firtattátok a holokauszt hivatalos tételeit. Ekkor is felháborodtak, mert a Btk. 333. paragrafusa hivatalosan ezt is megtiltja. Mindig fontos volt kihangsúlyozni, hogy ezek törvénysértések. Hogy ezért jogos és támogatandó minden, ami indult ellenetek.
Zoom

Zoom
De mit látok ma reggel a heroikus halált halt Indexen? Közönséges rongálásoktól hatódnak meg, és írják könnyes szemmel, hogy "köszönjük". És hogy ez a "bizalom és a szeretet áradása". Azt most hagyjuk, hogy neoluxszal földre-falra csak ócska prolik fújkálnak. A Btk. szerint ez rongálás, és büntetendő. Remélem, ez az utolsó kettős mércéjük, mielőtt végleg eltűnnek.
(R)
Kapcsolódó:Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2021 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready