Harmadik infóközlés:
Először is szeretnénk minden érdeklődőnek áldott, békés karácsonyt kívánni.
Azt tervezetük el, hogy a harmadik információközlésünk a túrán velünk tartók felsorolásából fog állni, de mielőtt előállunk a nevekkel, egy másik gondolat irányába kalandoznék el. Első megosztásunkkor beszéltünk a közterületi megemlékezésről, másodiknál a túra útvonaláról és az új sírról, és most nézzünk pár gondolat erejéig a túra után is. Az alapelv az, hogy aki tud jönni túrázni velünk, az jöjjön, de aki nem tudja vállalni a kirándulást, az is meg tudjon emlékezni. Viszont azokra is gondoltunk, akik a hideget vagy a távoli helyszínt nem tudják vállalni, illetve vágynak némi hiteles oktatásra is a témában, így nekik kedveskedünk február 11-én, csütörtökön, amikor a józsefvárosi Jobbik irodájában (VIII. ker., Baross utca 126.) a Budapest ostroma és a Kitörés című rendezvényünkre invitáljuk a tisztelt nagyérdeműt. Nem akárki lesz a vendégünk. Dúró Dóra fog röviden beszélni az aktualitásokról és utána interaktív módon, kivetítéssel és élőszóban Kosaras Péter Ákos történésszel lehet a hiteles információkat begyűjteni. Várunk mindenkit szeretettel erre az alkalomra is. Kezdés 18 órakor.
És akkor következzenek a velünk tartóak díszes névsora: Novák Előd országgyűlési képviselőnk, a Jobbik alelnöke, Z. Kárpát Dániel országgyűlési képviselőnk, a Jobbik alelnöke, Stummer János, a Jobbik budapesti regionális igazgatója, Czeglédi János, a Jobbik budapesti választmányi elnöke. Természetesen több kerületi elnök és országgyűlési képviselő feltűnése is várható.
A civil vonal minden évben nagyon fontos, így nagy örömmel jelenthetem be, hogy a Kitörés Emléktúra az Óbudai Jobbikkal rendezvényen velünk tart majd a komplett Romantikus Erőszak zenekar is.
Végezetül egy remek összegző videó, amelyben feltűnik Kosaras Péter Ákos is: