A Jobbik Ifjúsági Tagozat az elmúlt három év nagyszerű hangulata és pozitív visszajelzései után úgy döntött, hogy idén is az erdélyi EMI-táborba szervezi meg nyári táborát. Az eseményen már tavaly is több száz fővel vettünk részt, és a mostani érdeklődést látva ez ezúttal sem lesz másként - írják a szervezők, alább a folytatás.
Az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) által megálmodott nemzeti fesztivál idén is Gyergyószentmiklós mellett várja a Kárpát-medence minden pontjáról érkező résztvevőket. A jelenlévők napközben jobbnál jobb előadások, sportversenyek, túrák, borkóstolók, filmvetítések, hagyományőrző programok közül válogathatnak, este pedig különböző koncertek, táncház és bulik lesznek terítéken, ráadásul a Jobbik IT egy gyimesbükki kirándulást is tervez az ezeréves határhoz.
A Kárpátia zenekar kitiltása miatt most nem élvezhetjük a legendás csapat előadását, de ezúttal is olyan nagyszerű együttesek koncertjeit hallhatjuk, mint az Ismerős Arcok, a Kalapács vagy a Beatrice.
A Jobbik IT tagjai és szimpatizánsai idén is több buszt indítanak az eseményre. A részvételi lehetőségről további információkat a jobbikit.hu/tabor oldalon találhatnak az érdeklődők, a táborra regisztrálni szintén itt lehet.
Zoom