Október 23-án ismét utcára vonulunk, hiszen történelmünk legheroikusabb pillanatai zajlottak le 65 évvel ezelőtt. Kötelességünk tisztelegni hőseinkre és mártírjainkra emlékezve, azonban nem mehetünk el szó nélkül a baloldal egyre erőszakosabb térnyerése mellett sem, írják a szervezők, alább a folytatás.
A közelmúltban jobboldali újságírókat, aktivistákat és szurkolókat ért több fronton támadás pusztán azért, mert nem voltak tekintettel a politikai korrektség szabályrendszerére. Nem voltak hajlandóak arra, hogy jobboldaliként a baloldal szabályai szerint tevékenykedjenek.
Sajnos a támadásokat egyetlen esetben sem követte az elvárható összjobboldali szolidaritás, így október 23-án nem pusztán tisztelgünk elődeink előtt, de tiltakozunk az ellen, hogy a baloldalnak jóvátehetetlen történelmi bűnei ellenére 2021-ben nem pusztán beleszólása van a közéletbe, de a meleg-konzervatívok köreiben még partnerre is találnak.
Minden olyan személyt várunk az eseményre, aki valóban érti a pesti srácok üzenetét, és hajlandó folytatni küzdelmüket a jelenben.
A rendezvényen felszólalnak a Forum Dextrum jobboldali kerekasztal szervezeteinek képviselői:
  • Incze Béla - Légió Hungária, vezetőségi tag
  • Tyirityán Zsolt - Betyársereg, vezető
  • Barcsa-Turner Gábor - Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, társvezető
Gyülekező helyszíne: Clark Ádám tér (Budapest, I. kerület)
Gyülekező kezdete: 2021. október 23. 17:30
Minden bajtársunkat megkérjük, hogy segítsétek munkánkat az esemény hírének terjesztésével.
Csatasorba!
Bajtársi üdvözlettel,
Légió Hungária
Zoom