Egy amerikai Mikulás hosszas töprengés után különleges ünnepi üzenetet fogalmazott meg toleranciájukról híres zsidó felebarátaink számára. Elérzékenyültünk, csak egyetérteni tudunk, hiszen a keresztényirtást hirdető héberek egyebek közt "B..d meg a Karácsonyt" partit szerveztek Budapesten. Nem kétséges, hogy a hazánk felvásárlását bejelentő főgyarmatosítónak, Simon Peresz izraeli elnöknek is bejön a videó, hiszen neki - szerinte - legendás a humorérzéke.

A karácsony és a keresztények piszkolása az USA-ban is egyik kedvenc foglalatossága Jordán-pozitívéknak (egyebek mellett elérték már, hogy egyes amerikai szövetségi államokban tilos nyilvánosan karácsonyt ünnepelni, hogy ne sérüljön a vicsorgók gyönge lelke, itthon meg épp a  köztéri keresztek ellen uszítanak, miközben a magyar adófizetők pénzén telepiszkítják fővárosunkat mocskos gyertyatartóikkal), ám ilyen alkalmakkor az überkajmán Rágalmazásellenes Liga (ADL) mindig csendben marad. A félzsidó David Duchovny például a Californication c. sorozatban templomi feszület előtt lép orális kapcsolatba egy apácával, s ez csak csepp a tengerben. Hasonló, rabbis jelenetet hiába várunk a cionista filmipartól, amely hadjáratot indított Gibson ellen, amiért a Passióban betűhíven dolgozta fel Krisztus földi halálát és héberék cselekedeteit.

Mindez törvényszerű, hiszen a zsiráf gyűlöletteológia Krisztust fattyúnak bélyegzi, ki szerintük forró ürülékben fő a pokolban. Nincs nagyobb bűne a kaftánnak annál, ha elnéző a keresztényekkel, Jézust gyalázni körükben egyenesen erény, és sokan büszkék is rá, hogy ők ölték meg. Ki kell hangsúlyozni: a zsidók keresztényellenessége nem vadhajtás, eltérés a normálistól, hanem vallási parancs, amelynek az ateista, marxista, liberális zsiráfok is nagy örömmel tesznek eleget.
/Fuck Hanukkah, vagyis magyarul: "B..d meg a hanukát. Igen, ez a Miki bácsi videón látható üzenete. Voltaképpen azt üzente, hogy metszettek, hanukázzatok Izraelben. Az előzmények fényében - lásd például alább a cikkeket - teljesen érthetően/

Kapcsolódó cikkeink:


2008, szenteste: Ismét Jézust gyalázták a zsidók


"Baszd meg a Karácsonyt" - Tilos Rádió-buli a Kultiplexben

Mikulást vertek a bibsik Betlehemben


"Megöltük Jézust, titeket is meg fogunk"


Videó: Zsidó: "Megöltük Jézust, büszkék vagyunk rá"

 
 E.G. - Kuruc.info - Szacsi - Damnshow.com nyomán