Dübörög az új világrend! Tökéletesen működik a kettősmérce-jogrend: a nagy kaliberű, éles automata gépkarabélyt rejtegető Palika már itthon van, már haza is engedték, örül az életnek, köszöni, jól van! - írja Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere.
Mint azt tegnap hírül adtuk, az AK-63-as gépkarabélyt az érpataki cigány kisebbségi önkormányzat elnökének unokaöccsénél, Orgován "Palikánál" találták meg. "Ártatlan Palikát" természetesen már haza is engedték. Érdemes visszaemlékezni 2013 nyarára, amikor nemzetben gondolkodó magyaroknál találtak fegyvert és lőszereket, már nem volt ennyire elnéző a bíróság, sőt a balliberált médiumok azonnal "jobbikos romagyilkosságok" álhírét kezdték el terjeszteni, illetve "roma holokausztoztak" egy jót.
A nyomozást irányító nyíregyházi ügyészség ezt így látta jónak, hiszen ha valaki szenzitív tulajdonsággal (jelen esetben cigány származással rendelkezik), akkor már elsőbb és felsőbbrendű lénnyé avatja, így a hatályos megszállói kettős mérce szerinti jogértelmezés alapján különös védelemnek örvend - véli a polgármester. Ilyenkor nagyon elnézőnek kell lenni a hatóságoknak! - tette hozzá ironikusan.
Ugyanezen a nyíregyházi ügyészségen, amikor néhány évvel ezelőtt a hazafias beállítottságú T. Gergő rakamazi fiatalember kocsijában találtak néhány lőszert, akkor neki a több évig tartó tortúrája egy hónap előzetes letartóztatással kezdődött. Itt is működött a megszállói kettősmérce-jogrend, mely szerint ő - a hazafias beállítottsága miatt - a liberális gyűlöletszuggesztió rasszista-fasiszta bélyege által a jogfosztandó, alsóbb rendű kategóriába esett. Az idegenszívű nyíregyházi vezető ügyészek az aktuális bélyeg szerint akkor is eljártak, éppen úgy, amint a nemrégen öngyilkosságot elkövető polgárőr fiú esetében is tették - fogalmazott a polgármester.
(Kuruc.info)