A Gárda közreműködésével fülön csípett cigányok által ellopott Turul harmada előkerült. Talán mondanunk sem kell, olyan szinten feldarabolva, hogy a szobor restaurálása gyakorlatilag képtelenségnek tűnik – feltételezve, hogy a még hiányzó, másik kétharmad is hasonló állapotú.
A cikk egyik fontos megállapítása: “A Győri Városi Bíróság első fokon elutasította az ügyészségnek a gyanúsítottak előzetes letartóztatására tett indítványát, ezért őket a rendőrségnek kedden délután szabadlábra kellett helyezni. Az ügyészség fellebbezett a döntés ellen.” Annyira, de annyira tipikus, hogy a bűnözőcigányokat nem vágják előzetesbe. Szemben mondjuk a barcsi cigánypofozókkal, akiket több, mint fél évig (!) bent is tartottak. Pedig nekik makulátlan volt az előéletük, nem úgy, mint a vastagon priuszos (érdemes elolvasni bűnlajstromjukat: “a 32 éves B.[ogdán? Balog[h]?] Ákos orgazdaságért, lopásért, s más bűncselekményekért már többször volt büntetve. Ugyanúgy a 30 éves R.[affael? Rézműves?] Sándor is, akit egyedi azonosító jel megváltoztatásért, testi sértésért, orgazdaságért büntettek, míg a 24 éves R. Péter rablásért, testi sértésért volt már büntetve.”) cigányoknak ebben az ügyben.

Mindannyiunk kedvence, Balogh Artúr cigány politológus - a Hírszerző díszcigánya, megannyi “antifa” orgánum (Nácik, haza! meg a többi hulladék) szemefénye - is megszólalt az ügyben. Primitív írását Függelékünkben közöljük; csak az olvassa el, aki újfent bizonyságot szeretne szerezni arról, hogy mire képes a romák pozitív diszkriminációja; az, hogy boldog-boldogtalant benyomnak egyetemre (általában, persze, kamu, nem termelő, nem értékteremtő, “büfé-ruhatár” szakokra: cociológia, esztétikum, kommunikáció, politológia stb.), és milyen hihetetlen kontraszelekciót és színvonal-csökkenést eredményez mindez. Artúrunk már 31 éves és, saját bevallása szerint, negyed- vagy ötödéves politológiai tanulmányokat folytat. Ennek ellenére firkálmányai egy jobb, a cigányokat nem pozitívan megkülönböztető általános iskolában automatikusan a megbukásához vezetnének… Ennek meg a kezébe nyomják a diplomát, csak azért, mert mokka.
A turul egyharmada megvan, darabokban
   
Győr - A kismegyeri Turul-emlékmű megrongálásával és a bronzturul ellopásával gyanúsított három férfi tagad, vallomásaik ellentmondóak. A szobor maradványainak egyharmada megvan, egy jánossomorjai fémátvevő és a körzeti megbízott hathatós fellépésének köszönhetően.

 
A győr-kismegyeri Napóleoni csata emlékére 1897-ben állított Turul-emlékművet szombatra virradóra ismeretlenek megrongálták, a bronzturult ellopták. A nagy felháborodást kiváltó ügy jelenlegi álláról Reinhoffer Csaba alezredes, a győri kapitányság bűnügyi osztályvezetője elöljáróban elmondta, a nyomozással még nagyon az elején vannak, de már eredményekről is be tudnak számolni.

A bejelentés múlt hét szombatján, reggel fél 7-kor érkezett az ügyeletre. A soron kívüli szemlét követően – a húsvéti ünnep ellenére – nagy erőkkel kezdték el a színesfém-kereskedők ellenőrzését. Az eredményre nem kellett sokáig várni, eljutottak három férfihoz, valamint a turul darabjaihoz.

Az alezredes tájékoztatása szerint a mosonmagyaróvári kapitányságnak még szombaton jelezte egy jánossomorjai színesfémátvevő, hogy Győr környékiek gyanús eredetű anyagot akarnak neki eladni. A körzeti megbízott azonnal a helyszínre ment, ahol három ládányi bronzanyagot talált, amit lefoglalt, majd a gyanúsítottakat előállította.

– A nyomozást restaurátor bevonásával folytattuk, aki megállapította, hogy a turul egyharmada került elő. A három férfit orgazdaság bűncselekménnyel gyanúsítjuk. Egymásnak ellentmondóak a vallomásaik, tovább vizsgáljuk szerepüket az ügyben. Azt állítják, hogy Pápáról kaptak egy telefonhívást egyikük „Csaba" nevű ismerősétől, aki nagy mennyiségű hulladékot ajánlott fel nekik,. Egy Fiat Ducatoval mentek érte, s szállították Jánossomorjára. Már itt nem passzol az állításuk, mert azok a pápai személyek, akikre hivatkoztak egy hónapja börtönben vannak – jegyezte meg Reinhoffer Csaba.

A szobor korábbi restaurátora, Lebó Ferenc (balra) a bronzturul egyharmadával.


A győri kapitányság vagyonvédelmi csoportjának vezetője, Takács József főhadnagy elmondta, a Győr környéki gyanúsítottak közül a 32 éves B. Ákos orgazdaságért, lopásért, s más bűncselekményekért már többször volt büntetve. Ugyanúgy a 30 éves R. Sándor is, akit egyedi azonosító jel megváltoztatásért, testi sértésért, orgazdaságért büntettek, míg a 24 éves R. Péter rablásért, testi sértésért volt már büntetve.

A rendőrség vizsgálja, hogy ebben az ügyben voltak-e bűntársaik a gyanúsítottaknak. Minden bejelentést, adatot ellenőrizni kell, s továbbra is keresik a bronzturul többi darabját is. Az egymillió forintos nyomravezetői díj is tovább él.

A Kisalföld azon kérdésére, hogy valóban a Magyar Gárda fellépésének köszönhető-e gyanúsítottak elfogása, Reinhoffer alezredes elmondta: a három férfi elfogása a jánossomorjai fémátvevő és a mosonmagyaróvári körzeti megbízott hathatós fellépésének köszönhető.

– Abban köszönet illeti meg a Magyar Gárda aktivistáit, hogy ők hívták fel a figyelmünket arra a villamos kapcsolószekrényre, amelyről feltehetően az elkövetők az áramot vették a lopásnál. Több nyomot és dns-mintát rögzítettek ott a technikusok. Az a szakértők feladata lesz, hogy megállapítsák, azok valóban a gyanúsítottakhoz tartoznak-e. Egyébként minden bejelentő segítségét köszönjük – mondta végül Reinhoffer Csaba.

A város alpolgármestere és Kismegyer önkormányzati képviselője, Simon Róbert Balázs a tájékoztatón megköszönte a rendőrség hatékony és gyors munkáját. Azoknak is köszönetet mondott, akik állampolgári bejelentésekkel segítették a nyomozást. Egyben bejelentette, hogy a közérdekű kötelezettségvállalás keretében segíthetnek azok, akik úgy érzik, támogatnák az emlékű felújítását, a szobor helyreállítását. Az alpolgármester kérte, senkinek ne indítson magánakciót, s ne adjanak magángyűjtőknek pénzt. Aki szeretne közreműködni az emlékmű restaurálásában, az Németh Sándornál, a városépítési osztály munkatársánál érdeklődhet a 96/500-118-as telefonszámon.

A zöld patinát a tolvajok megégették, hogy nehezen lehessen azonosítani. Fotók: H. Baranyai Edina
Keretes anyag: A Győri Városi Bíróság első fokon elutasította az ügyészségnek a gyanúsítottak előzetes letartóztatására tett indítványát, ezért őket a rendőrségnek kedden délután szabadlábra kellett helyezni. Az ügyészség fellebbezett a döntés ellen. (Kuruc.info: miközben a barcsi cigánypofozókat azonnal előzetesbe vágták, ahol több, mint fél évig (!) benn tartották őket. Pedig nekik makulátlan volt az előéletük, nem úgy, mint a vastagon priuszos cigányoknak ebben az ügyben. Kettős mérce?!)
Függelék: Balogh Artúr "cikke"

Magyar Gárda 10 szer százezret kap a Bronz Turul kilójáért?

Magyar Gárda 007 - es egysége az SS SWAT mindent bevetett a kismegyeri bronz turul megtalálásáért.

Miután meggyőződtek arról, hogy nem a Náci elvtársaik gyilkoltak cigánygyerekeket sörétessel egyből beindult az Árja faj gépezetük.

Úgy gondolták, hogy az egy MILLIÓ is jól jön amit a nyomravezetőknek ajánlottak fel a Gárdás Pucsítós oroszlános egyenruhára és az Árpád - sávos tangára .

Miután Molotov koktél sem volt a megrongált emlékmű közelében, így egyértelműen bevethetővé vált a térség szuper intelligens műholdja  "Marika Néni".

A Gárdás Mélyvidéki terror felderítők felvették a kapcsolatot a helyi helyszínelőkkel akik most nem úgy jártak el mint a tatárszentgyörgyi meggyilkolt cigányáldozatok esetében, mivel már a helyszínelés előtt elintézték a kisdolgukat.

A magyar police most nem hugyozta le a bűntett nyomait, hiszen azt még a magyar bűnüldöző is tudja , hogy nem ajánlatos a biztosítótáblába belevizelni, főleg ha a feltételezett cigány elkövető onnan vette az áramot.

Hiszen lehet ott cigány DNS minta.

Ezek a Gárdások nagyon becsületes munkát végeztek, hiszen a cigány ebben az esetben nem áldozat , hanem feltételezhetően elkövető ez megsokszorozta az erejüket.

Nem is tétlenkedtek sokáig a Pucsítos oroszlánosok hiszen a környék összes bodza fáját leellenőrizték azért, hogy meggyőződjenek arról nem e Sztojkáék keze van a biztosítótáblában.

Riadóztattak mindent és mindenkit hiszen cigányt lehet fogni!

Uccu neki minden színesfémgyűjtő telepet felkerestek és elmondták a becsületes kereskedőknek, hogy ha nem adják vissza legalább darabokban a turul kloálkáját akkor jön a Magyar Gárda és masírozni fog a leégetett részkábelek (Kuruc.info: részkábel? Vajon milyen lehet a teljes?) között  "föl ,föl ti rabjai a földnek "és alá.

Természetesen egy szobor többet ér mint egy cigány gyerek élete, hiszen azt úgy is csinálnak ha kell ha nem, na de szobor csak egy van!

Pucsítos oroszlánék jó munkát végeztek a Gestapo rendőrséggel karöltve és nem késlekedve megtalálták a szobor kilóit .

Persze ebben az esetben nem volt vér nem volt robbantás nem volt gyerek gyilkosság , de volt társadalmi összefogás a szobor gyilkos megtalálására, pláne ha úgy gondolták, hogy biztos cigány volt az elkövető.

De ami jár az jár és Én kérem az 1 000 000 forintos nyomravezetői díj kifizetését a Pucsítos oroszlánoknak ezzel remélem Én is hozzájárulok egy jó minőségű egyenruha-tartozék rendszeresítéséhez az Árpád - sávos tangájéhoz.

Összeesküvés elméletszövők pedig már gondolkodhatnak is azon , hogy lehet a
Magyar Gárdának kellett az 1 000 000 az az egy millió , a
bodzásoknak meg kidobnak 80 ezret.
A Magyar Gárdásoknak még mindig megérte az üzlet, és a büszke címoldal a Kuruc.infon!