Bezár!
2020. augusztus 8., szombat, László, Zádor napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:40 "Sikeres vértanúműveletet" hajtottak végre Mogadishuban17:21 Berlinben vaddisznó orozta el egy nudista férfi számítógépét (16+)16:59 Lassan az egész Székelyföldön is kötelező lesz a zsúfolt kültéren a maszkviselés16:43 Aláírást gyűjt a Mi Hazánk a Karácsony Gergely-i autósüldözés ellen16:25 Ukrajna és a Krím közé állhat a koronavírus is16:07 Kezdődik a parlagfűszezon15:48 Tovább nőtt a napi esetszám Csehországban15:32 Ökológiai vészhelyzetet hirdettek Mauritiuson a zátonyra futott japán hajó miatt15:17 Gőzerővel irtják az esőerdőket Brazíliában, de az alelnök ebben is talált valami biztatót15:05 Robbanás áldozata lett a holland nagykövetné is - Közel félszáz embert még keresnek Bejrútban14:53 Repült a Nehéz Kő árbevétele a csillagos égig14:13 Visszanyalt a chicagói fagyi13:58 Ha humanisták lennénk, ilyen KFC-be vezető összkomfortos alagutat ásnánk az illegálisoknak a gúnyhatáron13:40 A japánmaszk az új spanyolviasz - evés közben is használható csúcstechnika13:23 Városi gyűlést bombázott le a szaúdi vezetésű koalíció Jemenben
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Antimagyarizmus ::

A kormány által tízmilliókkal kibélelt Zsidó Gárda feljelenti Pörzse Sándort

Reklám

"Egyszer már úgy lejátszhatnánk ezt, nem? Tényleg, ők nem szeretnek minket, mi nem szeretjük őket... És ahogy ez nagyapáink idejében volt. Nem? Na jó, nem is volt ekkora szájuk..." - ezen célratörő mondatai miatt tesz feljelentést Pörzse Sándor jobbikos képviselő ellen a korábban portálunk Facebook-oldalát is letiltató Zsidó Gárda, vagyis a Tett és Védelem Alapítvány.

Mint arról beszámoltunk: a Jobbik pénteken az esztergomi művelődési házban (korábban zsinagógaként funkcionált, de a zsidók eladták... - a szerk.) tartott lakossági fórumot. Az épület előtt tüntetést szervező csőcselék amiatt aggodalmaskodott, hogy a valamikori esztergomi imaházban, egy "neonáci" párt tarthatott  kampányrendezvényt.
Tétényi Éva "független" polgármester korábban nyílt levélben jelezte, hogy nincsenek jogi eszközei az esemény betiltására, de a tüntetők szerint ez az esemény nem több egyszerű provokációnál. Többen közülük megpróbáltak bejutni az épületbe, füttyel és kiabálással próbálva megzavarni - egyébként sikertelenül - a rendezvényt.
A magát nemzetinek hazudó kormány által 42 és fél millió forintnyi közpénzzel megtámogatott Zsidó Gárda (Tett és Védelem Alapítvány) hétfői közleményében idézte Pörzse Sándor jobbikos képviselő helytálló szavait: "Egyszer már úgy lejátszhatnánk ezt, nem? Tényleg, ők nem szeretnek minket, mi nem szeretjük őket... És ahogy ez nagyapáink idejében volt. Nem? Na jó, nem is volt ekkora szájuk..."
"Ez a megnyilatkozás jól illeszkedik azok sorába, melyben a Jobbik képviselői kívánatosnak tartják a zsidóság listázását, melyben a tiszaeszlári vérvádat emlegetik az Országházban, melyben nyilvános ünnepségeken kétségbe vonják a holokauszt megtörténtét" - írják az ajvékoló zsidók, hozzátéve: minden ilyen esetben a jog teljes eszköztárát felvonultatva kívánnak érvényt szerezni a vonatkozó, hatályos jogszabályoknak, ezért újabb feljelentést tesznek a Jobbik parlamenti képviselője ellen.
Háttérhatalmi befolyásukat latba vetve, már a fenyegető levelet is elküldték Esztergom "független" polgármesterének (akinek megválasztásakor még nem volt teher a Jobbik támogatása). A nemzetközi visszhang mielőbbi kiváltásának érdekében az irományt Oberlander Baruch rabbival, a Közép-Kelet-Európai Rabbik Tanácsának elnökével íratták alá, aki természetesen a Fidesz házi zsidó szervezetének, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközségnek (EMIH) egyik vezéralakja - konkrétan Köves Slomó (és most már Szegedi Chanád) mentora is egyben.
A Chabad-szekta levele alább olvasható:
A Zsidó Gárda már korábban is pofátlanul támadta a nemzeti gondolatot. Az egyik legkirívóbb eset az volt, amikor olvasónkat perelték be egyik cikkünk alá írt helytálló kommentje miatt - mindezt nyilvánvalóan a szent szólásszabadság jegyében. A "magyar" bíróság ezután 120 ezer forintra büntette olvasónkat, melyet a nemzeti feltámadásban töretlenül bízó olvasótáborunk ki is fizetett bajtársának. Kíváncsian várjuk tehát a "nemzeti" kétharmad zsidó szatellitszervezete újabb magyarellenes kirohanásának következményeit.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready