2020. január 20., hétfő, Sebestyén, Sebő napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
13:20 Még a végén ráébred az EU-vezetés, hogy a palesztinoknak is vannak emberi jogaik13:03 Felmenthetik a férfit, aki meg akarta ölni szüleit12:41 Dróntámadást hajtottak végre egy orosz bázis ellen Szíriában12:27 Vádat emeltek tömegszerencsétlenség okozása miatt egy metróvezető és egy forgalomirányító ellen12:11 Kína betiltja az egyszer használatos műanyagokat11:46 Az most a téma Amerikában, milyen mintájú egyenruhában kellene "rejtőzködni" az űrben11:19 "Nem vagyunk egyek" - Zsindex-alapító mutatja meg, miért teljesen fölösleges a Pokorni-félék alázkodása a bosszú népe előtt10:25 2015 óta 100 milliárdot költött propagandára a kormány10:03 Tucatjával nyithattak illegális hoteleket Budapesten09:40 Ausztrália: tűzvész közben jég- és porvihar09:11 Fekete-Győr máris szívesen megszabadulna a ballib versenytársaktól - csak Gyurcsányt tartaná meg08:41 Kényszerszabadságra küldték a Fehér Ház európai és orosz kérdésekkel foglalkozó tanácsadóját08:27 Lezajlottak az időközi választások07:46 Csaknem háromszáz határsértővel szemben intézkedtek a hét végén07:31 Gerinctelen, bárhol átfér és jól rejtőzködik - állítólag a polipokról mintázták ezt a robotot
24 óra legolvasottabbjai

Zsidóbűnözés, Antimagyarizmus ::

A kormány által tízmilliókkal kibélelt Zsidó Gárda feljelenti Pörzse Sándort

Reklám

"Egyszer már úgy lejátszhatnánk ezt, nem? Tényleg, ők nem szeretnek minket, mi nem szeretjük őket... És ahogy ez nagyapáink idejében volt. Nem? Na jó, nem is volt ekkora szájuk..." - ezen célratörő mondatai miatt tesz feljelentést Pörzse Sándor jobbikos képviselő ellen a korábban portálunk Facebook-oldalát is letiltató Zsidó Gárda, vagyis a Tett és Védelem Alapítvány.

Mint arról beszámoltunk: a Jobbik pénteken az esztergomi művelődési házban (korábban zsinagógaként funkcionált, de a zsidók eladták... - a szerk.) tartott lakossági fórumot. Az épület előtt tüntetést szervező csőcselék amiatt aggodalmaskodott, hogy a valamikori esztergomi imaházban, egy "neonáci" párt tarthatott  kampányrendezvényt.
Tétényi Éva "független" polgármester korábban nyílt levélben jelezte, hogy nincsenek jogi eszközei az esemény betiltására, de a tüntetők szerint ez az esemény nem több egyszerű provokációnál. Többen közülük megpróbáltak bejutni az épületbe, füttyel és kiabálással próbálva megzavarni - egyébként sikertelenül - a rendezvényt.
A magát nemzetinek hazudó kormány által 42 és fél millió forintnyi közpénzzel megtámogatott Zsidó Gárda (Tett és Védelem Alapítvány) hétfői közleményében idézte Pörzse Sándor jobbikos képviselő helytálló szavait: "Egyszer már úgy lejátszhatnánk ezt, nem? Tényleg, ők nem szeretnek minket, mi nem szeretjük őket... És ahogy ez nagyapáink idejében volt. Nem? Na jó, nem is volt ekkora szájuk..."
"Ez a megnyilatkozás jól illeszkedik azok sorába, melyben a Jobbik képviselői kívánatosnak tartják a zsidóság listázását, melyben a tiszaeszlári vérvádat emlegetik az Országházban, melyben nyilvános ünnepségeken kétségbe vonják a holokauszt megtörténtét" - írják az ajvékoló zsidók, hozzátéve: minden ilyen esetben a jog teljes eszköztárát felvonultatva kívánnak érvényt szerezni a vonatkozó, hatályos jogszabályoknak, ezért újabb feljelentést tesznek a Jobbik parlamenti képviselője ellen.
Háttérhatalmi befolyásukat latba vetve, már a fenyegető levelet is elküldték Esztergom "független" polgármesterének (akinek megválasztásakor még nem volt teher a Jobbik támogatása). A nemzetközi visszhang mielőbbi kiváltásának érdekében az irományt Oberlander Baruch rabbival, a Közép-Kelet-Európai Rabbik Tanácsának elnökével íratták alá, aki természetesen a Fidesz házi zsidó szervezetének, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközségnek (EMIH) egyik vezéralakja - konkrétan Köves Slomó (és most már Szegedi Chanád) mentora is egyben.
A Chabad-szekta levele alább olvasható:
A Zsidó Gárda már korábban is pofátlanul támadta a nemzeti gondolatot. Az egyik legkirívóbb eset az volt, amikor olvasónkat perelték be egyik cikkünk alá írt helytálló kommentje miatt - mindezt nyilvánvalóan a szent szólásszabadság jegyében. A "magyar" bíróság ezután 120 ezer forintra büntette olvasónkat, melyet a nemzeti feltámadásban töretlenül bízó olvasótáborunk ki is fizetett bajtársának. Kíváncsian várjuk tehát a "nemzeti" kétharmad zsidó szatellitszervezete újabb magyarellenes kirohanásának következményeit.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám


Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready