A Morgenpost cikke:
BERLIN - Fiúk a fürdőben lányokat gyűrűbe zártak, mellüket és popsijukat megfogták
A hét fiú a lányokat (9, 11 és 14 éveseket) Mariendorfban körbevette és molesztálta. A 11 éves ki tudta magát szakítani, és segítséget tudott hívni.
Több lány lett egy Mariendorfban [Berlin egyik kerületében] lévő uszodában fiúk általi szexuális támadások áldozata. Amint a rendőrség kedden megerősítette, az eset hétfő reggel [2016.10.24-én] történt az Ankogelwegen lévő Kombibad Mariendorfban.
Amint arról a három érintett lány apja a Berliner Morgenpostnak beszámolt, 9, 11 és 14 éves lányait, valamint a legidősebb lány azonos életkorú egyik barátnőjét reggel kilenc óra körül a fürdőbe vitte. A gyerekek a 14 éves lány születésnapját akarták megünnepelni. Úszásnál a lányokhoz hét fiú tülekedett oda, és szabályszerűen gyűrűbe zárták őket.
Zoom
Kulturális gyorstalpaló "német" uszodákból (a Morgenpost nem ezt a képet használta illusztrációként)
A legidősebb fiú 14 volt, a többiek 7-11 évesek
„A fiúk közül öten a lányokat a mellükön és a popsijukon megérintették”, vázolta az apa a történteket. Az áldozatokat a mélyvízi részbe is követték. Végezetül azonban a 11 éves lányának sikerült magát kiszabadítania, a fürdőmesterhez szaladnia, és segítséget kérnie. Kevéssel később a rendőrség a helyszínen volt.
Amint a rendőrség szóvivőnője közölte, a gyanúsítottakkal szemben szexuális alapú sértés miatt nyomoznak. A fiúknál egy 14 évesről, valamint 7-11 éves életkorú hat gyerekről van szó. „A gyanúsítottak állítólag a lányok nyomába úsztak, és megérintették őket”, közölte a továbbiakban a rendőrség. A fiúk közül hat szír; egy gyereknél az állampolgárságot még nem tisztázták.
A fiúkat az őrsre vitték, és belépési tilalmat kaptak
A fiúkat kikérdezésre az őrsre vitték, és azután az időközben értesített szüleiknek átadták. Mindannyian azonnal egyévnyi belépési tilalmat kaptak a Kombibadra [az érintett uszodára]. A további nyomozáshoz az összes érintettet, valamint számos uszodabeli tanút ki kell kérdezni.
A berlini fürdővállalat egy szóvivőnője hangsúlyozta, a szorongatott lányok helyesen cselekedtek, mikor segítséget keresve a fürdőmesterhez fordultak. A személyzet is az érvényes utasítások szerint, azonnal bevonta a rendőrséget.
Idáig a németországi lap cikke.
Mi a tanulság?
7-14 éves szírek, akiket ideevett a fene, hogy azután lányokat tapizzanak. Amikor majd felnőnek, biztosan jól be fognak illeszkedni…
És ezek azok a „szegény menekült” gyerekek, akik védelmében a sápítozó széplelkek és a hőbörgő fórumozók nekimentek László Petrának. Micsoda hasznos idióták!
Már korábban leírtam, de a nehéz felfogásúak kedvéért leírom újra: ebben a harcban nincs se egyezkedés, se középút – vagy ők, vagy mi.
Hidra - Kuruc.info
Forrás:
Kapcsolódó:
Hírek a "német" uszodákból: