Csúszós talaj ellen: csúszásgátló cipőtalp bármilyen lábbelire
Közeledik a hidegebb idő, jönnek a reggeli fagyok, síkos járdák… A csúszós talaj rengeteg veszély forrása lehet. Évről évre számtalan zúzódást, ficamot, kar- és lábtörést okoznak a nem megfelelően tapadó járdák, utak.

Az idősek, nehezebben közlekedők vannak leginkább veszélynek kitéve, de minden korosztály érintett. Éppen ezért elengedhetetlen egy olyan megoldás, mely saras vagy jeges úton is megkönnyíti a járást. A csúszásgátló cipőtalppal bármilyen síkos terepen biztonsággal közlekedhetsz.
Ezt a speciális, acél szögekkel megerősített cipőtalpat meglévő lábbeliddel együtt használhatod. A talp tüskéi belefúródnak a jégbe, sárba vagy hóba, ezáltal maximális tapadást nyújtanak számodra minden helyzetben.
Ezzel a csúszásgátlóval garantáltan nem esel el! Gondolj csak bele, milyen jó lesz végre biztonságosan közlekedni! Nem kell tartanod az elcsúszástól, nyugodtan lépdelhetsz az egész hideg időszakban.
Hogyan használd?
Egyszerűen húzd fel cipődre, bakancsodra vagy csizmádra, és sétálj úgy, ahogy eddig! A talp erős gumipántjai jól megtartják a szöges részt, így az nem csúszkál, nem fog elmozdulni.
3 féle méretben elérhető, férfiak és nők egyaránt hordhatják.
Könnyű és kényelmes viselni, nem akadályoz semmilyen tevékenységben.
Kiknek ajánlott?
- időseknek, nőknek, gyermekeknek
- várandós kismamáknak
- kültéri dolgozóknak, munkásoknak
- kirándulóknak, túrázóknak
- síelőknek
- mindenkinek, aki megkímélné magát egy lábtöréstől, ficamtól
Szezon eleji kedvezmény!
Készülj fel a szezonra és kerülj el egy balesetet! A csúszásgátló cipőtalppal megvédheted magad, szeretteid a súlyos sérülésektől.
Most minden pár csúszásgátlót szezon eleji kedvezménnyel, 2 pártól ingyenes országos kiszállítással érhetsz el – KATTINTS IDE!
Közlekedj Te is biztonsággal egész évben!