Jogi szempontból sajnos irreleváns Bodoky Tamás tevékenysége - jelentette ki Drágabolgárúr műsorában Garamvölgyi László, az ORFK szóvivője (és ez ugyanúgy érvényes lenne abban az esetben is, ha az indexes firkász portálunk valódi tulajdonosát találta volna meg).

Bodoky, akiről mindent elmond, hogy sokáig az Index főmunkatársa volt
Garamvölgyi  azt is elmondta, hogy az elmúlt időszakban tíz alkalommal keresték meg az amerikai hatóságokat a Kuruc.info felszámolása ügyében, és jelenleg is folyamatban van a kilincselés, eddig azonban nem voltak hajlandók teljesíteni a kéréseiket, az amerikai jog ugyanis erre nem ad alapot. A reményt azonban nem adták fel az OFRK-n, mert úgy gondolják, arra van esély, hogy legalább információátadással segítsék "magyar rendőrség" eljárását.
A beszélgetés lényegének tökéletes összefoglalója Bolgár terjedelmes kérdése, és a kérdezett válaszának első része:
Drágabolgárúr: - Egy oknyomozó és tényfeltáró hírportál, az átlátszó.hu tegnap fölfedte annak a férfinak a személyazonosságát, aki az ő állításuk szerint a Kuruc.info nevű szélsőséges portál valódi tulajdonosa, és ezért úgy gondolják, hogy ha megvan az illető neve, megvan az amerikai címe, elérhetősége, akkor a magyar rendőrség, illetve ügyészség végre elindíthatja azokat a nyomozásokat, amelyeket korábban kénytelen volt abbahagyni, vagy talán el se kezdeni ez ellen a szélségséges portál ellen. Így van-e ez, vagy az a tény vagy az a feltételezett tény, hogy az illető megvan, az égvilágon semmin nem változtat?
Garamvölgyi válasza: - Az utóbbit mondom.
Aki többre kíváncsi a "szenzációs felfedezés" fölöttébb hasznos voltáról, annak itt a teljes beszélgetés: