Jól mutatja a polkorrekt "antidiszkriminatív" tisztogatások komolyságát, hogy a zsidó fóbiát mélyen átérző UEFA, már Deutsch Tompika eddig kósernek hitt klubjára is lecsapott. A döbbenetes esetről a VS.hu számolt be:
A csütörtöki, Vojvodina elleni Európa-liga selejtezőn az UEFA ellenőrei náci jelképnek nézték az egyébként nem kimondottan a szélsőjobboldali szurkolóiról elhíresült MTK egyik molinóját. A klub 1888-as alapításának emléket állító drapériában a 88-as szám szúrta az ellenőrök szemét, ami valóban egy közismert náci motívum.
A csapatnak végül le kellett szednie a kérdéses drapériát – panaszolta el VS-nek az MTK több szurkolója. A szurkolók értetlenül állnak az eset előtt, már csak azért is, mert számos másik – az évszámot szintén tartalmazó – molinót nem kifogásoltak az ellenőrök. (A 88 jelentése neonáci körökben „Heil Hitler”, miután a H az ABC nyolcadik betűje.)
Az MTK az újvidéki visszavágón 3-1-re kikapott a szerb csapattól, így – miután a budapesti meccs 0-0-ra végződött – kiesett a selejtezőből.
Zoom
Bizonyított nácizmus
A Jobbik azonban hátat fordított a néppártosodásnak, és a legrosszabb gyöngyösi időket idéző módon állt ki a szélsőséges futballhuligánok mellett. A párt sportkabinetének közleménye magáért beszél:
Látjuk, a nemzetközi foci vezetői annyira meg akarnak felelni a politikailag korrekt elvárásoknak, hogy még a köztudottan zsidó kötődésű labdarúgócsapat, az MTK szurkolóit is náciknak vélik. Talán épp most ül össze az UEFA fegyelmi bizottsága, hogy eldöntse, milyen mértékű és súlyú legyen a csapatra kimért büntetés. Még időben szeretnénk felhívni azon illetékesek figyelmét, akiknek Mórickához hasonlóan mindenről „ugyanaz a dolog” jut eszükbe, hogy Gedeonnak, a klub kabalaállatának az égvilágon semmi köze a birodalmi sashoz! Most már kezdjük érteni, mi hajtja az MLSZ vezetését, amikor mondvacsinált ürügyekre hivatkozva hétről hétre küldi a büntetési csekkeket a kluboknak. Az ügyben várjuk Deutsch Tamás klubelnök szokásos hangvételű Twitter-bejegyzését is!
Frissítés: Gedeon álcájáról végképp lehullott a lepel, elég a lenti képeket megnézni, mint két tojás:
Zoom
Zoom
Azt gondolják a kedves olvasók, hogy vicc ez az egész? Igazuk van. De nem mi vagyunk a tréfamesterek, hanem az UEFA és a második világháború óta kiépült megfelelési kényszeres világrend.
2. frissítés: Újabb perdöntő bizonyítékhoz jutottunk olvasónk jóvoltából az MTK kabalaállata ellen
Zoom
Reméljük, hogy ezzel segítjük az UEFA munkáját a példás ítélet felé vezető úton!
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: