Nem, természetesen nem történt semmi ilyen, zsidó vezető még így, ebben a félig elhatárolódós formában sem mondana soha hasonlót, pedig napestig sorolhatnánk a nemzetünk ellen elkövetett, és napjainkban is zajló aljasságokat... Ők csak a kapitulációt várják el mindenkitől.
Zoom
Nem így a mi derék, nagyon tökös és nagyon magyar miniszterelnökünk, aki egyenesen bűnnek nevezte a magyarságot erkölcsében és kultúrájában züllesztő, vérét szívó, értelmiségét kiszorító, majd fölötte a politikai hatalmat is átvevő és Kohn-Kun Béla alatt magyarmészárlást rendező (majd a judaista terrort Rosenfeld-Rákosi alatt rendszeresítő), a részét az országvesztésből is bőven kivevő zsidóság "meg nem védését" (az egyik zsidó lap szerint még bocsánatot is kért, megnyilvánulása pedig példátlan volt) - ami különösen annak fényében rendkívül szánalmas, hogy még ő maga is tapasztalja nap mint nap a "megvédett" judapestiek háláját a folyamatos alázkodás, nyalakodás és forintmilliárdok ellenére.
A portálunk által időnként alkalmazott "félrevezető hír" jelen kiadása is erre a vérlázító kettős mércére, fölösleges és egyoldalú "gesztusra" kívánt rámutatni.
A feltétel nélküli behódolási szertartás ráadásul még nem ért véget, hamarosan a Mazsihisz zsinagógájában folytatódik (a köztévé által közvetítve, hadd szokják a gyarmatlakók), addig is álljanak itt az eddigi fejlemények: