2020. február 22., szombat, Kövecs napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:58 A Recskre internáltaknak még koncepciós pert sem rendeztek, csak elvitték őket22:38 Földi: rejtett polgárháború van Németországban22:17 Az már biztos, hogy a moszkvai arcfelismerő rendszer jobban működik, mint a koronavírus kimutatása21:56 Kicsoda ön, dr. Sorge? Reálisak-e a 2. világháború legendás hírszerzőtörténetei?21:18 Az igazi rettegők horogkeresztet vélnek felfedezni az Opel egyik új felnijében21:04 Egy állami intézmény igazgatója hogyan lehet kuratóriumi elnök a Jobbiknál? Csak nem Fidesz-ügynök ő is?20:13 Megállapodás nélkül ért véget az EU-csúcs20:08 Erdogan felhívta Putyint19:37 Az ujjlenyomatok újbóli ellenőrzése alapján azonosították a makói kettős gyilkosság elkövetőjét19:16 Olajalku: új ajánlatot tett Putyin Lukasenkának18:49 Egyre elégedetlenebbek az ukránok a zsidó humorista embereivel18:15 A tizenötből 10 akadémiai kutatóközpont nem őrizte megfelelően a közvagyont17:44 Belekötöttek az oláhok a zilahi Ady Endre-szoborba17:32 NYT: Moszkva Trump újraválasztását támogatja17:17 Őrizetbe vettek egy illedelmesen kopogtató pakisztáni gyilkost
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Most meg az a baj, hogy túlságosan élethűen ábrázolják a kampósorrúakat a belgiumi jelnyelvben

Reklám

A European Jewish Association (Európai Zsidó Szövetség – EJA) nemtetszésének adott hangot a Ghent városában található egyetem elfogadhatatlan lépése miatt - jelenti a The Times of Israel nyomán a magyar adófizetők pénzén megtámogatott zsidó gárda, vagyis a TEV honlapja. Alább a folytatás. (Mivel a magyar számukra idegen nyelv, így a helyesírási hibákat javítottuk.)
Az első [jelnyelvi oktató]videók a zsidókat “általánosságban elfogadható módon” jelenítették meg, annak formájában, mint amikor egy ember a szakállát simítja, jelezte az EJA vezetője, Menachem Margolin.
Zoom
Az európai zsidók felfegyverzését követelő (lásd bővebben a kapcsolódó anyagok között) Menahem Margolin rabbi az egyik barátjával
“Egy másik videóban a zsidókat hosszú pajeszt pöndörgetve próbálják megjeleníteni, ami már sokkal problematikusabb” – véli Margolin. “Azonban az utolsó két videó, melyben a zsidó hosszú, kampós orral fejezik ki, már kimeríti a rasszizmus fogalmát”, véli az EJA vezetője.
Margolin az említett videókról egy zsidó családon keresztül értesült, akik feliratkoztak a jelnyelvoktató kurzusra.
“A kurzus célja minden bizonnyal a jelnyelv oktatása sztenderd definíciók szerint. Azonban legutóbb, amikor a zsidókat tipizálni próbáló pajesz és kampós orr alapján festik le, ott már kétségbe lehet vonni a szándék nemes mivoltát” – véli Margolin.
Az EJA vezetője hozzátette: “Csak remélni tudjuk, hogy a videó nem az egyetem és nem is a diákok álláspontját tükrözi a kérdésben.”
Zoom
Részlet az oktatófilmből
Az EJA szerint az általános flamand jelbeszédszótár körülbelül másfél évtizede készült.
Néhány kapcsolódó Margolin rabbiról:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready