2020. április 8., szerda, Zsejke napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:15 A nagy "roma" rejtély21:10 Litvániában útakadályokat létesítenek a húsvéti ünnepekre bevezetett utazási tilalom kikényszerítésére20:53 A borsodi gyilkost szabadon engedő bírónő elleni feljelentés eredménye: "bűncselekmény hiányában kellett elutasítani"20:36 Újabb bizonyíték a koronavírus antiszemitizmusára: széklettel is képes fertőzni20:10 A migránstaxiknak is keresztbe tett a járvány: egy ideig nem szállíthatják Olaszországba a sáskákat19:44 Itt a jó példa: saját fizetésüket ajánlják fel az egészségügynek a bolgár képviselők és kormánytagok19:37 Vesztegzár alá helyeztek két migránstábort Görögországban19:29 Szegény Index: le kellett írniuk, hogy azért is hullanak nagyobb arányban a négerek, mert sokan vannak börtönben19:11 Először feketelistáztak a kínai nagy fal megrongálásáért18:55 Banki alkalmazott sikkasztott a bankjegykiadó automatákból Zalában18:47 Iránban a hét végétől három szakaszban oldják fel a járvány miatt hozott korlátozóintézkedéseket18:38 Indiában nem oldják fel a kijárási tilalmat18:28 Sanders kiszáll, Biden lesz Trump nem túl veszélyes ellenfele17:42 Downing Street: Johnson stabil állapotban van, reagál a kezelésre17:21 Mintegy negyven feltételezett fertőzött van a Charles De Gaulle fedélzetén
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Most meg az a baj, hogy túlságosan élethűen ábrázolják a kampósorrúakat a belgiumi jelnyelvben

Reklám

A European Jewish Association (Európai Zsidó Szövetség – EJA) nemtetszésének adott hangot a Ghent városában található egyetem elfogadhatatlan lépése miatt - jelenti a The Times of Israel nyomán a magyar adófizetők pénzén megtámogatott zsidó gárda, vagyis a TEV honlapja. Alább a folytatás. (Mivel a magyar számukra idegen nyelv, így a helyesírási hibákat javítottuk.)
Az első [jelnyelvi oktató]videók a zsidókat “általánosságban elfogadható módon” jelenítették meg, annak formájában, mint amikor egy ember a szakállát simítja, jelezte az EJA vezetője, Menachem Margolin.
Zoom
Az európai zsidók felfegyverzését követelő (lásd bővebben a kapcsolódó anyagok között) Menahem Margolin rabbi az egyik barátjával
“Egy másik videóban a zsidókat hosszú pajeszt pöndörgetve próbálják megjeleníteni, ami már sokkal problematikusabb” – véli Margolin. “Azonban az utolsó két videó, melyben a zsidó hosszú, kampós orral fejezik ki, már kimeríti a rasszizmus fogalmát”, véli az EJA vezetője.
Margolin az említett videókról egy zsidó családon keresztül értesült, akik feliratkoztak a jelnyelvoktató kurzusra.
“A kurzus célja minden bizonnyal a jelnyelv oktatása sztenderd definíciók szerint. Azonban legutóbb, amikor a zsidókat tipizálni próbáló pajesz és kampós orr alapján festik le, ott már kétségbe lehet vonni a szándék nemes mivoltát” – véli Margolin.
Az EJA vezetője hozzátette: “Csak remélni tudjuk, hogy a videó nem az egyetem és nem is a diákok álláspontját tükrözi a kérdésben.”
Zoom
Részlet az oktatófilmből
Az EJA szerint az általános flamand jelbeszédszótár körülbelül másfél évtizede készült.
Néhány kapcsolódó Margolin rabbiról:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready