2019. október 14., hétfő, Helén, Ilona napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
15:33 Újabb tanárt hurcolnak meg egy pofátlan "diák" miatt14:47 Ászád csapatai sorban vonulnak be az észak-szíriai településekre - Budapest ismét az agresszor oldalára állt14:12 Megbírságolták a Coca-Colát a buziplakátok miatt, és eltiltották a további lélekszennyezéstől13:46 Ezt hamar lerendezték: Kósa szerint nem a Fidesz, hanem a külföldiek miatt veszítették el a fővárost13:30 A demokrácia ünnepe Tornanádaskán - és egyben ízelítő a jövő "Magyar"országából13:10 Máris elindult a szembenézés és az újratervezés a Fideszben?13:00 Időközi parlamenti választás lesz Dunaújvárosban12:44 Letartóztattak néhányat a párizsi késelő elvbarátai közül12:32 Több településen is döntetlen a polgármester-választás eredménye12:22 Kilenc katalán vezetőt küldenek börtönbe11:57 Tegnap óta Blanka is tudja, hogy trágárságokat ordítozni sokkal könnyebb, mint győzni egy választáson10:54 Molnár Oszkár a fideszes hátbaszúrás ellenére is behúzta Edelényt10:33 Félreérthetetlenül megmutatták a mohácsiak a hullarabló MSZP-snek, hol a helye09:56 Csapás Orbán számára - örvendeznek a német lapok09:28 "2006 óta ez az első választás, amelyet a Fidesz - ha nem is vesztett el - nem nyert meg"
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Most meg az a baj, hogy túlságosan élethűen ábrázolják a kampósorrúakat a belgiumi jelnyelvben

Reklám

A European Jewish Association (Európai Zsidó Szövetség – EJA) nemtetszésének adott hangot a Ghent városában található egyetem elfogadhatatlan lépése miatt - jelenti a The Times of Israel nyomán a magyar adófizetők pénzén megtámogatott zsidó gárda, vagyis a TEV honlapja. Alább a folytatás. (Mivel a magyar számukra idegen nyelv, így a helyesírási hibákat javítottuk.)
Az első [jelnyelvi oktató]videók a zsidókat “általánosságban elfogadható módon” jelenítették meg, annak formájában, mint amikor egy ember a szakállát simítja, jelezte az EJA vezetője, Menachem Margolin.
Zoom
Az európai zsidók felfegyverzését követelő (lásd bővebben a kapcsolódó anyagok között) Menahem Margolin rabbi az egyik barátjával
“Egy másik videóban a zsidókat hosszú pajeszt pöndörgetve próbálják megjeleníteni, ami már sokkal problematikusabb” – véli Margolin. “Azonban az utolsó két videó, melyben a zsidó hosszú, kampós orral fejezik ki, már kimeríti a rasszizmus fogalmát”, véli az EJA vezetője.
Margolin az említett videókról egy zsidó családon keresztül értesült, akik feliratkoztak a jelnyelvoktató kurzusra.
“A kurzus célja minden bizonnyal a jelnyelv oktatása sztenderd definíciók szerint. Azonban legutóbb, amikor a zsidókat tipizálni próbáló pajesz és kampós orr alapján festik le, ott már kétségbe lehet vonni a szándék nemes mivoltát” – véli Margolin.
Az EJA vezetője hozzátette: “Csak remélni tudjuk, hogy a videó nem az egyetem és nem is a diákok álláspontját tükrözi a kérdésben.”
Zoom
Részlet az oktatófilmből
Az EJA szerint az általános flamand jelbeszédszótár körülbelül másfél évtizede készült.
Néhány kapcsolódó Margolin rabbiról:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready