Az elmúlt napokban-hetekben jó néhány olyan videó került nyilvánosságra, amelyben pimasz cigánypurdék (bocsánat, a tanulásban a rasszista magyarok, pontosabban "nem romák" által akadályozott, hátrányos helyzetű fiatalok) rátámadnak a tanórán a pedagógusokra. Ezúttal a nagykátai esetre térünk vissza egy pár sor erejéig.
Egyébként a mostanság leghangosabb oktatói gittegyletek nyugodtan foglalkozhatnának ezzel a valós problémával a NATkánylázadás helyett, talán még elismerést is válthatnának ki mind a pedagógus, mind a civil társadalomban. De mindezt csak zárójelben jegyezzük meg.
Zoom
A lényeg, hogy a nagykátai támadás elkövetőjét (emlékezetes produkciója itt és itt nézhető vissza) be is azonosították a Napiszaron, mi pedig - rövid hezitáció után - közszemlére is tesszük. No, nem mintha a kátrányos helyzetű elkövető személyiségi jogainak védelme okozta volna az említett dilemmát, csak egész egyszerűen nem akarunk minden héten a (csak nevükben) gyermekvédelmi intézményekkel vagy a NAIH-elnökkel levelezgetni, mert szerintük (mint legutóbb is kiderült) mindez a bántalmazó gyermek érdeksérelmével jár, sérti a személyiségi jogait, a származására való utalás általánosításra ad okot stb. stb.
Íme hát, a nagykátai kis csínytevő, aki tanára leköpésével és orális szexre való invitálásával szerzett kétes hírnevet magának:
Mága Márió
(Katt a képekre a facebookos adatlapokhoz.)




És az "operatőr", Rácz Kevin:

De térjünk vissza Mágáékhoz:
Zoom
Márió anyukája, Mága Anita a purdékkal
Zoom
Márió anyukája a... Hát, Jeny, a vidéki rosszlány...
Zoom
Az adatlapja alapján a mélytorkot szereti, így lehet, hogy fiacskáját az anyuka ihlette, hogy tanárának is hasonló ajánlatokat tegyen...
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: