2020. június 1., hétfő, Tünde, Torda, Kund napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
00:11 Jézusom, hát mit művelünk?23:25 Megúszta a letartóztatást a bosnyák-horvát kormányfő23:03 Ünnepelj Hitlerrel a Vörös téren! – Heti progresszió (XXX. rész)22:45 Újra lassul a járvány Törökországban22:18 Pompeo: Kína folyamatos fenyegetést jelent a nyugati világra21:44 "Haza"tért egy adag újfinn Szíriából21:29 Trump: az Egyesült Államok terrorszervezetnek fogja nyilvánítani az Antifát21:06 Párizs keddtől óriási terasszá változik20:48 Kilenc év után juttatott fel újra asztronautákat a nemzetközi űrállomosásra amerikai űrhajó20:38 Budapestre és tizenegy megyére egész nyárra fokozott ellenőrzést rendelt el az országos rendőrfőkapitány20:21 Hatodjára, de most már tényleg (?) utoljára kéri a spanyol kormány a szükségállapot meghosszabbítását20:02 Pilismaróti cigánybűnözés: 16 késszúrás sem volt elég a letartóztatáshoz19:39 Orban a születésnapját ünnepelte, megbüntették érte19:11 "Nem nyugszunk bele a történelem legigazságtalanabb békediktátumába!"18:57 A tervek szerint halad a pécsi bazilika felújítása
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Cigánybűnözés :: :: Hozzászólások

Soha nem látott képek az olaszliszkai lincselés helyszíni tárgyalásáról

Reklám

"Öljétek meg a magyart, mert meghalt a gyerek!" - a 2006. október 15-i olaszliszkai tragédiát nem kell bemutatni olvasóinknak, de az országnak sem. A hazánkat sújtó cigánybűnözésnek olyan megnyilvánulása volt ez, ami hosszú időre beleégett a társadalom lelkébe, és százezreket ébresztett rá a valóságra, nemzetünk létének egyik legsúlyosabb fenyegetésére, hiába próbálta ezt elbagatellizálni az akkori kormány, s hiába próbálja ugyanúgy a jelenlegi.
A fejlemények is ismertek. Szögi Lajos árvái 13 évig egyetlen fillér kártérítést nem kaptak, a tanúr úr gyilkosai pedig jó magaviselet és angyali lelkivilág miatt (némi halálos fenyegetés nem akadály) szép lassan elhagyják a börtönt. Még kártérítést is megítéltek nekik, mert nem volt elég kényelmes a "böri", illetve nem szellőztettek eleget... (Négyen összesen 11 milliót kaptak, az egyik "kártérített" Szögi Lajos mellkasát és hasát taposta, bordáit rugdosta a lincselés alatt, így egészen biztosan megérdemelte.) De legalább jutott némi pénz az áldozatuk családjának is.
Sehol nem jelentek még meg e fényképek
A helyszíni tárgyalás Olaszliszka főutcáján volt, a gyalázat helyszínén. A rendőrség, mielőtt hozta az 55-ből letartóztatott 8 elkövetőt, a helyszínt úgy készítette elő, ahogy a helyszíneléskor felmérték. Hoztak egy összetört Suzukit a Renault Thalia helyett, illetve egy imitációs bábut is elhelyeztek a helyszínen az akkori paramétereknek megfelelően, majd kutyás, géppisztolyos rendőrök kíséretében több száz kommandós lezárta a főutcát.
Az elkövetők összevissza hazudoztak, egyikük például azt, hogy ő ott se volt, mert elment cigarettát venni valami öreg nénihez, aki feketén árulta. Emiatt körbesétálták az egész falut az ügyvédekkel és a bíróság képviselőivel, hogy lemérjék az időt, ami alatt megtehette a távolságot, de persze kiderült, hogy kamu volt az egész.
A felvételeken lehet látni az életem legmocskosabb ügyvédjét megtestesítő dr. Gyuri Józsefet, akit Száva Vince bízott meg annak idején az apuka és anyuka védelmével. Látható továbbá a lelkileg teljesen tönkrement Emese, aki az autóban volt a lincselés idején, és akit olyan aljas kérdésekkel bombáztak, amit már a bíró, dr. Czibrik Attila is elutasított, illetve figyelmeztette az ügyvédet - idézi fel a fényképeket szerkesztőségünkhöz eljuttató olvasónk.
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Korábbi anyagainkból:
Reklám




Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready