2020. június 2., kedd, Kármen, Anita, Csilla napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
17:02 Mirkóczki "amit 2010 előtt mondtunk, nem volt igaz" Ádám is elhagyja a süllyedő hajót - de nem azért...16:47 Most épp az ún. Szlovákiával dúl a szerelem, még az is kiderült, hogy Pozsonynak szívügye a felvidéki magyarság16:16 Vajon csak a Mi Hazánk megemlékezésétől rendült meg az ORÖ, vagy Rácz László szexuális szokásai is megérintették őket?16:03 "Semlegesítik" Hitler szülőházát a szellemiségétől ma is rettegő demokraták15:46 Egy kis nosztalgia az őszödi beszéd évfordulójának árnyékában: az MSZP frakcióvezetője azt szerette volna, ha újra oszlatják a rendőrök a "rasszistákat"15:31 Találós kérdés: honnan lesz Nike-cipője a niggernek?15:22 Felmérés: nincs olyan magyar, aki ne úgy gondolná, hogy a trianoni diktátum igazságtalan és túlzó volt15:08 Salvini: számunkra Magyarország példakép14:35 Ha nem cigány témáról van szó, még Balognak is vannak értelmes gondolatai14:29 Ausztráliában is beindította a tüntetéshullámot az amerikai néger halála14:13 Száz néptáncos közös előadása emlékeztet a diktátumra a Hősök terén13:54 Rablóink rokonszenve: legkevésbé az oláhok és a rácok kedvelnek minket - az érzés kölcsönös13:34 Lesz Himnusz június 4-én a zsidó/ballib tévékben és rádiókban? Hamarosan kiderül13:22 Országos tisztifőorvos: a járvány egyértelműen lecsengőben van12:45 15 évesen már el volt tiltva a vezetéstől, de hajtotta a vére a "fiút"...
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Videók :: :: Hozzászólások

Már a szegregáció szó leírásától is nácikká válunk a Facebookon - szerencsére a cenzúra ezt nem hagyja

Reklám

Dúró Dóra szerdai sajtótájékoztatóján hívta fel a figyelmet a továbbra is dübörgő Facebook-cenzúrára. Ezúttal a Mi Hazánk egy újabb alapvetése, a szegregáció vált tabusított témává a közösségi oldalon.
A párt elnökhelyettese elmondta, hogy korábban már a cigánybűnözés és halálbüntetés is erre a sorsra jutott, Toroczkai Lászlóról nem is beszélve. Indoklás persze nincsen.
A halálbüntetés különösen pikáns, hiszen a Zuckerberg-galaxis hazájában is aktívan gyakorolják e büntetési formát, de úgy látszik, a magyaroknak kuss van róla, hiszen a társadalmi vita veszélyes lehet.
Íme néhány beszédes kép a szegregációs cenzúrához:
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Ezen a ponton érdemes felidézni, hogy portálunk is stigmatizált a Facebookon, méghozzá annyira, hogy a chatben sem említhető meg nevünk. Bizony, a koronanácizmus (Corvid-88) alighanem digitális úton is terjed, és hatmilliónként szedi áldozatát! Egyelőre vakcina nincs ellene, csak hisztéria és lobotómiával felérő liberális agymosás. (Hogy a fideszes milyen, azt most hagyjuk...)
Még egyszer pár gondolat azon kedves olvasóink figyelmébe, akik szerint Facebook nélkül is van élet. Igazuk van, van élet. Ahogy akkor is lenne, ha a Telekom, a Telenor és a Vodafone is blokkolná a hívásainkat, és csak digiseket hívhatnánk. Akinek viszont rendszeresen telefonálnia is kell a munkájához, annak ez cseppet kellemetlen lenne, nem tenne túl jót az üzletnek. A család vagy baráti kör esetleg átirányítható egy másik szolgáltatóhoz, a potenciális ügyfelek összessége viszont egykönnyen nem. (Persze nyilván elérhetők Facebokon vagy a Google szolgáltatásain keresztül is...)
Egy politikai párt, amely mondjuk a megbízható csodafegyvernek számos okból sem tekinthető orosz VK-n próbálja megszólítani a magyar választókat, alighanem versenyhátrányból indul. De látjuk, hogy a megosztás mások számára is hatalom, és első kézből tapasztaljuk, hogy a - nem csak a Facebook által használt - cenzúra a portálunk számára mit jelent. Nem, nem csak panaszkodni kell (itt vagyunk, cselekszünk), de vállat rándítani a Facebook és a hasonszőrűek gyakorlata miatt, több mint bűn.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Szavazás

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready