2020. szeptember 30., szerda, Honória napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
12:01 Talán így rájönnek, hogy lépni kell: a kormányt is elérte a Twitter-cenzúra11:41 Beismerte tettét egy japán darabolós sorozatgyilkos11:12 Vádat emeltek egy gödöllői nő ellen, aki hagyta (volna) meghalni csecsemőjét10:43 Így hordják szervezetten a betolakodókat a délvidéki Martonosra10:29 Belgiumban megállapodás született a kormányalakításról10:00 Csak négy évet, és csupán fogházat kapott Molnár Ricsi, de legalább eltiltották a vezetéstől09:55 Nyolcan meghaltak, 894-gyel nőtt a fertőzöttek száma09:34 Folytatódnak az örmény-azeri összecsapások09:04 Hezbollah-válasz Netanjahunak: nagyon jól tudjuk, hova tegyük a rakétáinkat08:54 Csütörtöktől vasárnapig tartják a Tokaji Szüreti Napokat08:10 "Megvédjük az édesanyákat az LMBTQP-szörnyektől!" - Toroczkai tüntetésre hív07:52 Folyamatos civakodásból és egymás sértegetéséből állt az első Trump-Biden vita07:30 Létrákkal érkeztek, és kövekkel dobálták a rendőröket a megszállók - ezúttal sem lőtték halomra őket07:22 Fáj a térded, alig bírsz felállni? Zseniális találmány húzódás, rándulás esetére is (x)06:57 Sósvízű tavak hálózatát fedezték fel a Mars felszíne alatt
24 óra legolvasottabbjai

Extra :: :: Hozzászólások

Kioktat a szoknyás férfi - Heti progresszió (XL. rész)

Reklám

Ismét kerek résszel, immáron a negyvenedikkel jelentkezik a Heti progresszió. Lassan, de biztosan egyéves lesz a sorozat, így ezúton is köszönöm minden kedves olvasónknak, akik hétről hétre velünk tartanak a progresszió végeláthatatlan mocsarába. Külön köszönöm azoknak, akik a hetiprogresszio@protonmail.com-ra a sorozatba illő híreket küldtek/küldenek be, vagy értékes leveleikkel, gondolataikkal hozzájárultak/hozzájárulnak a rovat még jobbá tételéhez. Csapjunk is bele a lecsóba!
3. A "brit" Andi Anokye-t, vagyis a Solo 45 néven futó grime rappert összesen 24 év letöltendő szabadságvesztésre ítélték, miután kiderült, hogy több nőt fogvatartott és brutális módon rendszeresen megerőszakolt. A néger eredeti hazájában lehet, hogy a verés, fegyverrel fenyegetőzés vagy a víz alá nyomás házi romantikának számít, ám az Egyesült Királyságban (egyelőre) börtön jár értük. Akcióit a telefonjával is rögzítette, ám vallomása szerint nem csak ő élvezte a terrorizálást, de partnerei is beleegyeztek a "romantikázásba". Noha abba a kérdésbe, miszerint mindig "leállt-e", amikor áldozatai ezt kérték tőle, belezavarodott, már önmagában az is további kérdőjeleket vet fel, hogy ki az, aki egyáltalán belemegy ilyen "játékokba". Solo 45-öt végül 21 rendbeli erőszakkal, 2 rendbeli szexuális erőszakkal, 5 rendbeli személyi szabadság megsértésével, illetőleg 2 rendbeli testi sértéssel vádolták meg és ítélték is el, így sokáig a hűvösön rappelhet majd a falaknak. Nem fog hiányozni!
Zoom
A romantikus Solo 45, aki ütlegeléssel és szexuális erőszakkal járt partnerei kedvében. De vajon ki az nő, aki egyáltalán lakásra megy vele? (Forrás: Avon and Somerset Police)
Hozzátennénk továbbá, hogy bizonyára számtalan ilyen és ehhez hasonló ügy lappang a felszín alatt, amelyek vagy sosem derülnek ki, vagy eltussolják őket.
2. Bizonyára többek számára nem ismeretlen a bitchute.com nevű videómegosztó portál, amely elsősorban a YouTube-on tapasztalható egyre erősebb cenzúra miatt jött létre. Itt aztán mindent meg lehet osztani, ami a politikai korrektségbe már nem fér bele. Egy olvasónk felhívta a figyelmemet egy itt található csatornára, amely valóban kellemes és kellemetlen perceket is okozott számomra. Egyszerre megtalálhatóak rajta röhejes, mulatságos, vagy éppen elképesztően elkeserítő vagy vérlázító tartalmak. A tippet ezúton is köszönjük olvasónknak, remekül beleillik a kerek résszel büszkélkedő heti válogatásba.
Gondoltam, én sem leszek rest, és kiválasztottam pár olyan videót, amelyet különösen ajánlok megtekintésre ilyen-olyan okok miatt. Hozzáteszem, hogy a választék ennél sokkal bővebb, így a további szemezgetésre buzdítok.
Mindenki figyelmébe ajánlom a "rasszista oroszlánt", aki annyira nem kedveli az őt molesztáló négert, hogy amikor érthetetlen módon az áldozat benyúlt a ketrecébe, rögtön be is kapta az egész alkarját. Azért ez még videón keresztül is elég kemény, de hát bizonyára "nem tudta", hogy oroszlánokat nem szokás simogatni, esetleg állatidomárként.
Jó tudni, hogy a Wal-Mart áruházakban (az Egyesült Államok egyik legnagyobb áruházlánca) is otthon érzik magukat a dzsungellakók. Legalábbis én arra következtetek, hogy nagyjából otthon is úgy viselkednek, mint ahogy ebben a videóban láthatjuk. A majmok párzási időszakára hajazó artikulálatlan üvöltés az egész teret betöltötte, csak tudnám, miért nem rángatta le őket valaki a polcok tetejéről.
Végül pedig mondják, hogy nőket nem ütünk meg, de szerintem ez a néger nem tartozik sem a nők, sem pedig az emberek halmazába. Szomorú látni, hogy a fehér fiatal egyáltalán nem áll ki magáért és lényegében hagyja, hogy szabadon ütlegeljék.
3. Szoknyás férfi (?) inzultálta egy BLM-tüntetésen a rendőröket, akik ellen egyik fő érve az volt, hogy ő többet tanult náluk. Noha a véglényt nézve ezzel kapcsolatban erős kétségeink támadhatnak, szerinte a rendőrök azok, akik "nem olvastak egy kibaszott történelemkönyvet sem". Vajon ő milyet olvashatott, hogy ide jutott? Tesszük fel a kérdést rutinosan, de a történetnek itt még nincs vége.
Zoom
Kissé alulöltözött a fiúcska, de hát nyár van végtére is. A szoknya ideális választás nemre való tekintet nélkül! (Forrás: elemi.hu)
A rendőrök között volt egy fekete is, akit a szoknyás külön kipécézett magának és elkezdett ordítozni vele. "A kibaszott néped árulója vagy! Olyan vagy, mint a kib@szott fekete Júdás!" – üvöltözte a tüntető. (Amúgy ez ilyenkor nem rasszizmus? Azt hittem, mind egyek vagyunk.) Persze a szoknyás entitás vélhetően egy karcolás nélkül megúszta az egészet, így legközelebb is folytathatja hitoktató tevékenységét. Reméljük, egyszer ellátogat egy néger drogtanyára is ugyanezzel a szöveggel, amelyhez ezúton is sok sikert és jó utat kívánunk!
3+1. Kerek számhoz bónusz is dukál, így ráadásként felfedjük kedves közönségünk előtt, mi okozta VALÓJÁBAN az ország rejtett erőforrásainak érdi csatáját. Olvasónk oldotta meg az évszázados rejtélyt és bizonyíték erejű képet juttatott el számomra az esetről. Ebből kiderült, hogy Orbán Viktor helyesen mondta, hogy "tisztelet a roma kultúrának!", ugyanis a tudósok egy matematikai bölcsességen kaptak össze, amelyet vélhetően elfelejtett egy feledékenyebb társuk. Így már teljesen érthető az a felháborodás, amely végül "érdi csata" néven vonul be az előbb emlegetett szoknyás férfi által szerkesztett történelemkönyvbe.
Zoom
Íme a bizonyíték! Vésse a fejébe ezt a matematikai szabályt minden kedves olvasónk!
Jövő héten ismét találkozunk, szép vasárnap estét kívánok minden kedves olvasónknak!
Ábrahám Barnabás – Kuruc.info
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready