Bezár!
2020. október 22., csütörtök, Előd napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:32 Nem csak fegyvert, katonát is külde(né)nek a törökök a testvéri azerieknek22:23 Bidenék korrupciós ügyét sajnos már tényleg nem lehet az oroszokra fogni22:13 Iohannis a járvány ellenére ragaszkodik a választás megtartásához21:48 A németek újabban nem beterelik, hanem kimentik az élősködőket a vagonokból21:24 Oroszország nem készül karantén bevezetésére21:05 Iskolaőr vetett véget egy verekedésnek (vagy verésnek) Polgáron20:47 A DK-s polgármester üzente meg Kari Gerinek, hogy a XVIII. kerületiek nem kérnek a biciklisávjaiból20:30 A pápát a legkevésbé sem zavarja az egyház tanítása: a buzik bejegyzett élettársi kapcsolata mellett kampányol egy zsidó filmjében20:10 Megfertőződött a német egészségügyi miniszter - meghűléses tüneteket mutat19:51 Merre tovább, nemzeti radikalizmus? - Novák Előd a Hadjárat podcastban19:44 Van egy kis káosz Lagosban19:25 Tündérország vagy Meseország? (x)19:24 Bolsonarónak nem kell a kínai oltás19:03 A francia terrorelhárítási ügyész hét ember ellen javasol vádemelést a tanárgyilkosság ügyében18:46 Lavrov az örmény és az azeri külügyminiszterrel konzultált Moszkvában
24 óra legolvasottabbjai

Extra, Zsidóbűnözés :: :: Hozzászólások

Négernek és latinónak hazudta magát egy amerikai egyetem adjunktusnője

Reklám

Egy magát afro- és latin-amerikainak valló egyetemi adjunktusnő kénytelen volt beismerni, hogy valójában fehér. A történetnek extra csavart ad a tény, hogy afrikai, karib-tengeri és egyéb diaszpóra témában tartott előadásokat a George Washington Egyetemen.
Zoom
Jessica A. Krug - a Zsindex szerint "egy fehér lány Kansas Cityből"...
A medium.com közösségi oldalra feltöltött vallomásában Jessica A. Krug beismerte, hogy nem rendelkezik színes bőrű felmenőkkel, és nem Bronxból származik, hanem valójában egy fehér lány Kansas Cityből - írja a függetlenobjektív Index, a szólásszabadság egyetlen lobogó fáklyája, kéjes élvezettel arcán, lerántva a leplet a fehér felsőbbrendűség boszorkánykonyhájának újabb ármánykodásáról. Csak az a ciki, hogy egy apróságot kifelejtettek a cikkből a hibrid rezsim elleni harc utolsó mohikánjai, konkrétan hogy ez a "fehér lány Kansas Cityből" valójából az ő törzsük fajtiszta hajtása, leánykori nevén: zsidó.
Fehérként viszonylag nehezen lett volna eladható a trükk, hogy négernek vagy latinónak hazudja magát, de közel-keleti fizimiskával már professzionálisabb a mimikri. A nem mellékes tényt egyébként a JTA zsidó hírügynökség és a The Times of Israel is közölte, tehát a zsindexes forradalmároknak sem kellett volna kimozdulniuk a fajtársi komfortzónából, de fátylat rá, nézzük, hogyan idézik Hebron rózsájának mentegetőzését:
„Felnőtt életem jelentős részében elnyomtam magamban Kansas City külvárosában töltött [...] (nem találja ki a kedves olvasó, hogy mit pontozott ki az Index, de eredetiben itt olvasható - a szerk.) gyerekkorom emlékét és több, jogtalanul viselt fekete személyiség alakját öltöttem magamra. Először észak-afrikainak, majd afro-amerikainak, később karibi származásúnak és legutoljára bronxi feketének vallottam magamat. [...] Nem csak jogtalanul bitoroltam ezeket az indentitásokat, melyhez semmi jogom nem volt, hanem ezzel szándékom ellenére csatlakoztam azon nem-feketékhez, akik számtalan módon visszaélnek, ellopják és egyéb más módokon bitorolnak egyes fekete identitásokat és a kultúrát.”
Zoom
Többoldalas bocsánatkérésében kemény szavakkal ostorozza magát, számtalanszor kér elnézést azoktól akiket megbántott és megsértett. Posztjában a gyerekkorában őt ért traumák miatt kialakult szellemi állapotát okolja a helyzetért, hozzátéve, hogy ez nem mentség arra amit tett. Hogy erre a beismerésre miért most és miért ilyen formában került sor, arra nem tért ki.
Zoom
...aki zsidó iskolába és konzervatív zsinagógába járt
Az adjunktus karrierje során szinte kizárólag Afrika, Latin-Amerika, diaszpóra és identitás témakörökben publikált. Egy kisebb egyetemen történt 2012-es doktorálása után után hamarosan a George Washington Egyetemen kapott állást a Történelem tanszék Kolumbiával foglalkozó részlegén. (Nincs ebben semmi különös, a faji származás különösen fontos az amerikai egyetemeken, lásd bővebben kapcsolódó anyagaink között.)
Zoom
Végzősök a Yale-en, 2019
Vallomását tartalmazó bejegyzése felháborodott és csodálkozó reakciókat egyaránt kiváltott egyetemi, és baráti köreiben. Egyik tanártársa szerint bár nem folyt ellene boszorkányüldözés, többen dühösen szembesítették korábbi, egymásnak ellentmondó kijelentésével és valószínűleg megelőzendő a botrány kirobbanását inkább elismerte hazugságait. Egyik tanítványa csodálkozásának adott hangot, hogy a mindig vidám, színesbőrű (woman of color - woc) tanárnőről, aki gyakran spanyol szavakat kevert mondandójába és egyszer kikérte magának, amikor egy tanítványa Brooklynt és nem Bronxot nevezte meg a rap szülőföldjének, kiderült hogy fehér. Szerinte a tanárnő gyakran keveredett önellentmondásba magával pl. szülőföldjével kapcsolatban, de ennek senki sem szentelt túl nagy figyelmet.
Beismerése komoly párhuzamokat mutat Rachel Dolezal 2015-ös esetével, akit szülei vallomása buktatott le. Az "emberi jogi aktivista" és afrikai tanulmányokat oktató szintén éveken át tartotta fent annak látszatát, hogy néger.
Zoom
Rachel Dolezal előtte-utána képe
A további lépésekre vonatkozó újságírói kérdésre a George Washington Egyetem szűkszavú válaszában annyit közölt, hogy ismerik a szóban forgó írás tartalmát, és vizsgálják a lehetséges megoldásokat.
(Kuruc.info)
Kapcsolódó:
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2020 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready