Egyelőre nem lehet tudni, hogyan szabadulhat meg a fejére kent rendkívül erős ragasztótól az az amerikai nő, aki a TikTokon tett közzé egy kétségbeesett videót – írja a 444 nyomán a Propeller.
Zoom
Tessica Brown múlt héten hozott egy roppant rossz döntést: mivel kifogyott a hajlakkból, egy szupererős ragasztóval próbálta rögzíteni a frizuráját. Mint kiderült, a ragasztó valóban szupererős, és Brown végül a kórház sürgősségi osztályán kért segítséget.
Azonban a kórházban is hiába próbálkoztak, egyelőre fogalmuk sincs, hogyan szabadítsák meg Brownt a ragasztótól.
Kínjairól először egy TikTokon közzétett videóban beszélt, amit azóta majdnem négymillióan tekintettek meg. A nő később gyűjtést indított a GoFundMe-n orvosi költségeire, összesen 1500 dollárt kért. A jelenlegi állás szerint már több mint 13 ezer dollár gyűlt össze, vannak tehát még nála is hülyébbek szép számmal.
Brown közben már megkeresett egy ügyvédet arra az esetre, ha esetleg jogi lépéseket tenne a ragasztót gyártó cég ellen. Az ügyben egyébként már megszólaltak ők is, közleményt adtak ki, melyben azt írják, nagyon sajnálják, ami Brownnal történt, és örülnek, hogy orvosi segítséget kap. Ugyanakkor felhívják a figyelmet arra, hogy a terméken egyértelmű figyelmeztetés olvasható, hogy ne kerüljön a ruhára, a szemre vagy a bőrre.