A „Temetetlen Múlt” kötetei a Magyarországon kiadatlan vagy minimális példányszámban megjelent, így a nagyközönség elől elzárt tanulmányokat adja közre, „olcsó könyvtár” jelleggel. Így erdélyi, felvidéki könyvtárakból „ásunk elő” mára már csak két-három példányban málló, amúgy a nagyközönség elől elvesző köteteket, és adjuk ki őket újra!
Így menthetők meg a magyar történelemírás szeletei, persze kizárólag a kitartó olvasó segítségével! Építsen hát Ön is egy téglát ebbe a várba! Karácsonyra ideális ajándék könyvcsomagban! A 6 kötet ára a Kurucon 7250 Ft helyett csak 5500 Ft!
Az őstörténeti sorozat a hirdetes(kukac)kuruc.info címen rendelhető meg! Az ár nem tartalmazza a postaköltséget!

Köteteink és témáik:


DR. OLÁH BÉLA
ÉDES MAGYAR ANYANYELVÜNK SZUMIR EREDETE
JÁMBOR MÁRK
A FINNUGOR ELMÉLET MEGDÖNTÉSE
Két alapmű egy kötetben, nyelvi és vérségi rokonságunk feltárásával

Oláh Béla kiváló munkája konkrét példákkal támasztja alá az évezredeken átívelő rokonság teóriáját, olyan, közérthető formában, melynek köszönhetően diákok kezébe is bátran adható. Egy nép nemzetté válásának, kulturális fejlődésének, erejének és fennmaradásának, a történelmi viharokkal szembeni ellenálló képességének leglényegesebb kelléke, alapja a nyelv. A magyar nyelv olyan nagyszerű és tökéletes, hogy annak kifejlődéséhez, ilyen magas fokú fejlettségéhez a szakirodalom véleménye szerint legalább ötezer évre volt szükség! Ha pedig ilyen szintű kultúrkincset birtoklunk, annak vizsgálata egyenesen kötelező. Kötetünk ehhez nyújt nélkülözhetetlen segítséget, amellett, hogy felvillantja őseink hagyományait, eredetünk titkait.



DR. SZABÓ KÁROLY
ETRUSZKOK ÉS MAGYAROK
Páratlan kirándulás a magyarok őseinek világába, az etruszk civilizáció idejébe

A szerző olyan vízválasztó felfedezéseket tett a magyar őstörténetet is érintő területeken, amelyek megörökítése kötelező feladat. E küldetés gyümölcse a Temetetlen múlt sorozat immár nyolcadik kötete, az Etruszkok és magyarok.

A mindmáig szinte államvallássá vált finnugrisztika „délibábos nyelvészkedés”-nek tekint minden olyan próbálkozást, ami a magyar őstörténetet más alapokról és összefüggésben vizsgálná, akár a turkológusokra, akár a sumér-szkíta-kazár rokonságot vallókra gondolunk.

Márpedig a magyar őstörténet mélyebb megértését az etruszkok gyökereinek feltárása segítheti a legjobban. A laikus is láthatja akár egyszeri ránézésre is, milyen döbbenetes a hasonlóság a rovásírás és az etruszk írás között. Az is sajátos, hogy a történészek szerint az etruszk hajós nép volt, miközben művészetükben igen gyakran lóábrázolásokkal találkozunk, míg az itáliai ősnépekre ez egyáltalán nem jellemző. Az etruszkok saját magukat állítólag „mek”-nek nevezték, de ez lehetett „megy” is, a „magyar”, „megyer” töve.

Az etruszk vallásban nagyon fontos szerepe volt a jóslásnak  és az ősök, a halottak tiszteletének, a lakóházaik belső kialakítása pedig emlékeztet az ősmagyarok szálláshelyeinek alaprajzához. Ennyi felvetett kérdés talán elegendő ahhoz, hogy időt és teret átszelve megismerjük rokonainkat.
 

DR. GREXA GYULA
A CSABA-MONDA ÉS A SZÉKELY HUNHAGYOMÁNY
A kötet a monda eredetéről és a székelyek történelméről mesél. Grexa Gyula nem hanyagolja el a valós történelmi tények feltárását sem, így az olvasó valóban mély, teljes körű tanulmányhoz jut a kérdésben.
 

  
 



FEHÉR M. JENŐ
A SÁMÁN-INKVIZÍCIÓK TÖRTÉNETE
A könyv a magyarok ősi hitvilágának eltiprásáról szól. Feltárja az István utáni évszázadok kegyetlen hagyományüldözését, a magyarság ősi hagyatékának sikertelen eltiprási kísérletét. Eredeti periratokkal!




 


ZSUFFA SÁNDOR
A MAGYARORSZÁGI SZUMIR PROBLÉMA MAI ÁLLÁSA
A finnugor elmélet tárgyi alapú megdöntése!
 
A szerző nyelvészeti eszközöket is felhasznál annak érdekében, hogy megcáfolja a tőlünk nyugatra kitalált, finnugor névre keresztelt „származáselméletet”, amelynek egyetlen célja a magyarság elvágása ősi gyökereitől. A kötetben feltárul az is, honnan származhatnak eleink valójában.




OLÁH IMRE
A NIMRUD-HAGYOMÁNY
Hiánypótló összefoglaló a magyarok ősatyjának szerepéről

Minden nemzet egészséges tudata szempontjából fontos, hogy honnan jött, honnan származik, ki az ősapja. A Nimrud-hagyomány tárgyszerű és a régmúlt történetére kiterjedő elemzése sokkal tisztábban láthatóvá varázsolja a magyarság eredetét, gyökereinket.

Oláh Imre könyvéből megismerjük Nimrud világának rejtett zugait, valamint azokat az ősi népeket is, melyek birodalmának lakói voltak. A kötet itthon talán soha nem jelent volna meg, így sorozatunk ezen önálló darabja igazi könyvritkaságnak számít. A könnyebb eligazodásban prof. Badiny Jós Ferenc előszava segít!
A rendelésről: a rengeteg beérkezett levélre nem tudunk válaszolni, nem küldünk visszaigazolást, de minden megrendelést feldolgozunk. A postázás utánvéttel történik, az eddigi tapasztalatok szerint 1-2 héten vagy akár pár napon belül is kézhez kaphatja a küldeményt. Ha éppen nem tartózkodik otthon, a postás máskor próbálkozik, végül pedig értesítőt hagy a csomagról. A postaköltség függ a csomag súlyától, értékétől és a kézbesítés helyének távolságától is.
A feltüntetett ár a postaköltséget nem tartalmazza.
Kérjük olvasóinkat, hogy ugyanazt a megrendelést csak egyszer küldjék el a kétszer való kipostázást elkerülendő.