Ha tüntetéseink öncélúvá válnak, s hetente találnak ürügyet, akkor a Kossuth tér utolsó napjait fogja újra elhozni: mindig lesz egy maroknyi demonstráló valahol, de idővel lehetetlen lesz már nagyobb tömeget összehívni, mert az emberek belefásulnak a folyamatos tüntetgetésbe. A szánalmas antifasiszták ellen kivonulni így hiba volna, különösen az Orbánra felesküdött Dörner védelménél vannak nemesebb célok, s legfőképp egyúttal a zsidóbérenc Tarlós és a III/III-as Csurka mellett nincs keresnivalója a magunkfajtáknak.

Ki akar a mieink közül Tarlós mellé állni?

Magyarország valamiért az antifákból is a legszemétebbet kapta. Mifelénk a „hős partizánok” nem azért járnak utcára – szemben a nyugati társaikkal –, hogy az IMF elszegényítő intézkedései ellen tiltakozzanak, hanem azért, mert nálunk fasizmus van, kérem szépen, hisz került egy kis színház, ahol Wass Albert-darabokat is előadnának.
Kapták magukat lakájlelkű fagyűlölőink és felhívást intéztek fajtársaikhoz: nosza, rohanjunk tüntetni! Szánalmas? Igen, az! Van ennél szánalmasabb? Igen, amikor akad olyan a nemzeti radikális oldalon, aki komolyan veszi ezeket a bokorszökevényeket. Nos, a hírek szerint erre készülnek páran.
Pedig mindez már rég nem Wass Albertről szól, nem is az Új Színházról, hanem az öncélú tüntetésekről. Antifáink egyrészről megirigyelték tőlünk 2006-ot, radikális barátaink pedig még nem lapoztak a naptárban azóta sem.

Ennyire komoly ez a szervezetés jelenleg épp nem működőhonlapján hirdetett tüntetése
A tüntetést szervező Magyar Ellenállók és Antifasiszták Szövetsége azért kapott még tavaly is állami támogatást (az Orbán-kormánytól), mert sikerrel bizonyítják a nemzetközi közvélemény előtt is: szükség van rájuk Magyarországon, fontos ütközeteket vívnak. Alig várják, hogy valaki végre számba vegye őket. „Legyünk már végre fontosak!” – akár ennyivel össze is foglalhatnánk az antifák mozgatórugóit, és bizony, akad olyan radikális weboldal, amelyik felül ennek az átlátszó tervnek, és ellentüntetőket próbál szervezni.
Hogy mi történik? Kimegy majd a Zsindex fotósa, operatőre, bevágnak majd egy pár ostoba szöveget és hülye arcot a mieink közül, majd az egészet kihozzák max. döntetlenre. Ismerve médiabeli túlsúlyukat, inkább megnyerik majd a meccset. Ők lesznek a „jófiúk”, a „kulturáltak”, mi pedig a csőcselék, ahogy azt a hollywoodi forgatókönyvírók két pajeszvakarás közben megüzenték nekik, a judapesti pajeszosoknak. Az anti-antifa tüntetésből így lesz egy olcsó amerikai komédia csapnivaló pesti mása, új hóbort: az antiantizmus.
Amit majd követ az antiantiantiantizmus és így tovább, mint a méltán híres Brian életében, a tüntetgetés pedig öncéllé válik, s ha hetente találnak ürügyet, a Kossuth tér utolsó napjait fogja újra elhozni: mindig lesz egy maroknyi tüntető valahol, de idővel lehetetlen lesz már nagyobb tömeget összehívni, mert az emberek belefásulnak a folyamatos tüntetgetésbe.
Kertész Ákos általunk is meghirdetett, budapesti előadására például egy, azaz 1 magyar sem vette a fáradságot, hogy elmenjen tiltakozni, és nem azért, mert alacsony volna a portálunk olvasottsága. Ahogy a Jobbik Alföldi Róbert leváltásáért szervezett tüntetésén sem voltak többen kétszáznál (az MTI szerint „mintegy ötvenen”) a Nemzeti Színháznál. A Kuruc.info is csak akkor tudott sikeres hídblokádot szervezni, amikor megvolt hozzá a megfelelő helyzet.
Pedig de szép is lenne, sőt de egyszerű lenne legyőzni az antifákat most: hagyni, hogy kimenjenek, aztán pár lejárató fényképpel nevetségessé tenni az egész idióta bagázst.

A háttérből még mindig dirigálna a kivénhedt III/III-as
Túl ezen, a helyzet azért sem indokol egy ellentüntetést, mert most nem Wass Albert és nem is a magyar színház megvédéséről van szó, hanem a 2010-es választások előtt Orbán mellett hitet tevő (amúgy igazgatói posztját megérdemlő), s ami vállalhatatlan, a zsidókkal rendszeresen parolázgató Tarlós István és a Raszkolnyikov fedőnéven a kommunista titkosszolgálatba beszervezett Csurka István védelme az ellentüntetés eredménye – már ha nem tekintjük öncélúnak a megmozdulást. Mert Dörner hiába magyarázkodik, hogy soha nem is akarta alkalmazni a vén ügynököt, Csurka elárulta, hogy „természetesen” az ő hetilapjában fog fizetett hirdetéseket elhelyezni a színház, miként az azóta közzétett műsortervben is szerepel darabja a III/III-as írónak.
Aki a cikkünk végén található – a teljesség igénye nélkül linkelt – kapcsolódó anyagokat végigböngészi, az bőven talál indokot arra, hogy Csurka és a legutóbbi időkig szeretve szolgált ura, Tarlós miért nem kedvelt a magunkfajták köreiben.
Fogalmazzunk úgy: megdolgoztak érte, hogy ne tüntessünk értük.
Csontos Márk – Kuruc.info
Frissítés: A fenti írás a legkülönfélébb véleményeket váltotta ki olvasóinkból, ez így rendjén is van, hiszen a nemzeti oldal arról (is) híres, hogy mindenkinek markáns véleménye van, és szent meggyőződése, hogy csak neki van igaza, súlyosabb esetekben a másik fél áruló vagy labanc. Ennek a hozzáálásnak a zászlóvivője az az olvasó is, akinek az egyik beírására reagálnunk kell. Nem a labancozás és a többi gyalázkodás, hanem egy aljas rágalom miatt.
Sikolya Kriszta írja:
Jól beszélsz!Nehogy már a nyúl vigye a géppuskát...a Turulnál szépen ott voltunk a Várban is,meg a Böszörményi úton is...csenben teszem hozzá,a kacsa időpontot a 17 órát a kuruc tette ki legelőször...milyen érdekes..
Ezúton is szeretnénk elnézést kérni Sikolya Krisztától, amiért elsőként tettük ki a Magyar Nemzeti Gárda felhívását, hogy védjük meg a turult, méghozzá címlapra (nyilván labanc indíttatásból). A 17 óra természetesen az ő felhívásukban szerepelt, tehát a szervezők adták meg a "kacsa" időpontot. Milyen érdekes, kedves Kriszta, tudja, mi következik ebből? Hogy a gárdisták is zsidóbérenc labancok, hiszen szándékosan térítették el a jó szándékú embereket, sőt... talán még ön is zsidóbérenc labanc, kedves Kriszta, amiért a Böszörményi útra is elment, ahelyett, hogy azonnal a Várban védelmezte volna a szobrot, hiszen ahogy nekünk és a gárdistáknak tudniuk kellett volna, úgy önnek is, hogy ez "kacsa időpont", nemdebár?
Arról persze szó sem lehet, hogy egy jó ügy érdekében tettük ki a felhívásukat (ha nem tettük volna ki, a kedves Kriszta abba kötött volna bele), azért gyorsan, hogy az olvasók minél hamarabb értesüljenek róla (ha csak órákkal később került volna ki, a kedves Kriszta abba kötött volna bele), és azért volt benne 17 óra, mert ez állt az eredeti felhívásban. És persze amint küldték az új helyszínt, azonnal hírül adtuk azt is. Címlapon. Kérdezze meg az MNG-t, ha nem hiszi. És kímélje meg olvasótársait az ilyen szintű rágalmaktól, hacsak nem tartja őket is árulóknak és labancoknak (az a legbiztosabb és legegyszerűbb egyébként, ha mindenki az, bővebb információk Molnár F. Árpádnál). Köszönjük.
Kapcsolódó: