Az egész européer demokrata vagy illiberális polgárok ajvékoló brigádja ki van akadva „Gy” ún. listájától és annak irreleváns hozadékától a hatalom-megalomániás ellenzéki EU-trojka részéről. A legundorítóbb az egyszerű ember számára, hogy bármelyik oldalt is tekintjük objektíven, csak a demagógiát és a hazugságot látjuk.
Zoom
Az antiszemitizmus lényege (felirat magyarul: "Erőszak! Ki akar szabadulni a karmaim közül!")
A kormányoldal természetesen elővette a szemita kártyát, a legeuropéerebb jolly jokert. Az ellenzék jugoszlávellenes. A "bohócforradalmárok" pilátusi kézmosással elfogadják a legsötétebb vészkorszakot megidéző származási listát akaró antiszemita nyilasok segítségét. Úristen, hát mi fog itt történni, ha ezek hatalomra kerülnek – juthat eszébe az egyszerű, Mónika-show-n felnevelkedett szavazóbázisnak. Anno Schweitzer főrabbi, Isten nyugosztalja, Heller nénivel karöltve azt mondta, hogy az antiszemitizmus azért jó és szükséges, mert egyben tartja a „Jugoszláviát”. Nos, nemcsak Jugoszláviát tartja egyben, hanem a befolyásuk alatt lévő, irányítható, degenerált generációkat. A legszebb az egészben, hogy elhitetik az egyszerű szavazógépekkel, hogy nincs ilyen lista. Fel sem tűnik nekik, a HACCP-rendszer életünknek valamennyi aspektusára kivetített modellje nagyon régóta létezik. Gyógyszereknél, akármilyen terméknél megfigyelhető a végigkövetése a terméknek a termékéletgörbe valamennyi szakaszán. A mai digitális környezetben, amikor már „elismerik” a keresőmotorok, mesterséges intelligenciák általi megfigyelését, mindenről van adat, adatbázis. Digitális kábeltévénk van, pontosan tudják, mikor hova kapcsolsz, mit nézel. Tudják, mire keresel rá, mit olvasol, mindent… Te is, én is, mindenki csak egy fogyasztó a politikai termékek során, pontosan tudnak mindig mindent rólunk. Szerinted nincs ilyen lista már nagyon régóta? A kormányoldal ajvékolása csak annyiról szól, hogy tagadják az eleve háttérhatalmaknak eleget tevő kormányzati tevékenységekben manifesztálódó adatbázisok létezését. Ezer éve tudja az illetékes, ki milyen fajti, milyen szimpatizáns, minden releváns információt. Most a másik oldalra akarja kenni, hogy ezek azt akarják, ami már évek óta sunyiban folyik.
Nézzük az ellenzéki Pilátusokat! Mindenki úgy tesz, mintha a Titanicon utaznánk, és mindenki jobban kapitánykodna, és csak együtt, a gépész, a konyhalány, a pultos és a takarítónő tudja megmenteni a hajót a jéghegynek való ütközéstől. Nagyon szép ez az összefogás, különösen a Lyobbik részéről, amely kvázi euroszkeptikusként most azzal vádolja Vityát, hogy hazánkat kivezeti az unióból.
A másik napiszar-kategória: Fletó részegségében a nevét adta ahhoz a kiáltványhoz, melyben a hazafiakat arra szólította fel, hogy a világkormányzás felé haladva legyünk engedetlenek, mivel csak antidemokratikus eszközökkel lehet megbuktatni O1G-t. Biztos, hogy nem Fletó írta ezt a gyönyörű impresszionista zavart, mivel kb. olyan jelleggel szólal meg, mintha azt mondaná, hogy minden afrikai származású kínainak kötelessége lenne harakirit elkövetnie. Szándékosan írom a japán rituális öngyilkosságot, hiszen az egész kiáltvány lényege, hogy az a hazafi, aki lemond a szuverenitásról. Az az igazi afrikai-kínai, aki japánként hal meg! Ilyet csak egy genderszakos politikai transzszexuális írhat. Mivel Fletó állandóan részeg, és ráadásul szerinte a legnagyobb kétjegyű prímszám a 11, biztos, hogy nem ő írta. A szakdolgozata is azért tűnhetett el, mert politikai alapon lett elfogadva, nem tudományos értéke alapján.
Én csak azt látom ezen a pszichiátriai zártosztályos kórtermi jelenetben, hogy a betegek azon veszekednek, ki legyen a vizitet tartó főorvos… Azaz kinek ne kelljen bevennie a gyógyszerét igazából. Ideje lenne gyógyszert szedni, fiuk-lányok, és egyéb LMBTQ-fajtikák! Csak az a baj, hogy jellemre, gerincre nincs gyógyszer – sőt, a szemét Fityisz ráadásul be akarja tiltani a tévés távgyógyító gerincműtéteket is. A hatalom görcsös akarása mutatkozik meg, bármelyik fél tevékenységét nézzük. Szó sincs közjóról, vagy észszerű kritikáról, választási programról. Annyira hiteltelen, puzsérosan mondva pusztító alpáriság, amit művelnek, annyira hülyének néznek mindenkit, bármelyik oldalt is tekintjük, hogy az egész jelenetet egy olyan pornófilmhez tudnám hasonlítani, ahol a férjnek azt kell végig néznie, hogy egy afrikai-kínai transzvesztita megerőszakolja a feleségét. A Nagy Tesó pedig ránk szól, ha a műsorról el akarunk kapcsolni. Élvezd, idióta, te választottad a szereplőket! Directed by George Soros.
Üdvözlettel
Ábrahám Jákob Levin Rothenstein
(A szerző olvasónk)
Kapcsolódó: