A 112 segélyhívóra 2023. július 1-jén kora délután érkezett bejelentés. A férfi közölte: megölte családját, majd öngyilkosságot kísérelt meg. A helyszínre riasztott egységek egy nő és egy gyermek holttestét, valamint egy vérző férfit találtak az albertirsai címen - írja honlapján a rendőrség.
Zoom
Fotók: Lakatos Péter / MTI
A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai megkezdték a helyszíni szemlét, az adatgyűjtést, a történtek vizsgálatát.
Zoom
A kórházba vitt, 35 éves férfit jelenleg rendőrök őrzik.
Frissítés: Korábban katona volt a hulladék
Az RTL Híradó újabb részleteket tudott meg az ügyről: kiderült, hogy a halott nő 32 éves volt, őt egy vascsővel verte agyon a férfi, míg a két és féléves kislányt megfojtotta. Azt nem tudni, hogy a korábban katonáskodó férfi milyen kárt tett magában. Őt most kórházban ápolják, rendőri felügyelet alatt.
A szomszédoknak korábban nem tűnt fel, hogy gondok lennének a családban, ám a meggyilkolt nő húga és a polgárőrök ezt máshogy tudják. Arról értesültünk, hogy a nő többször is kért távoltartási végzést a férfival szemben.
Az albertirsai tanyán élő nőnek előző kapcsolatából egy tízéves fia is van, ő édesapjánál tartózkodik. A rendőrségi szalaggal körülzárt helyszínen az eset után megjelent a halott nő apja, aki infomációink szerint „hisztérikus állapotban” próbált bejutni a házba, amit a rendőrök nem engedtek neki.