Az MTV1-en a mai Roma magazin hihetetlen mélységekbe süllyedt. Ez már az ITTENI, 100% hazugság-összefoglalóból is látható:

"Két szomszédos család nézeteltérése miatt a Pest megyei Galgagyörkre vonult a Magyar Gárda június 14-én éjszaka. A csuklyát viselő egyenruhások körbevették a cigány telepet, és válogatás nélkül megfélemlítették az ott élő családokat, gyerekeket, néhány házban törtek-zúztak és gyújtogattak, az utcabeli romákat pedig fegyverekkel fenyegették. A településen nagy létszámú rendőri erő maradt éjszakára a további atrocitások megelőzése érdekében, az emberek azonban azóta is félnek."
Már csak azt nem értjük, hogy az - az MTI mellett - adófizetői pénzből fenntartott “Magyar” Televízió hogy lehet ennyire elfogult? Miért csak kis magántévék (Echo, HírTV) mutatják be az igazságot, a nagy, közszolgálati TV miért csak és kizárólag a cigányok és fajvédőik pofátlan hazugságát nyomja?!

Természetesen ennél még durvább dolgok is elhangzottak az élő műsorban. Mihelyst felkerül a műsor a videoarchívumba, jelezzük.
Frissítés: megjelent a videó az MTV-n, ITT található. 4:32-kor kezdődik a galgagyörki rész. Kötelező darab!

Akinek van ideje, nézze meg a műsor többi részét is. Garantáltan felhúzza majd magát az olyan átlátszó hazudozásokon, mint pl. Tiszaroff felhozása, mint ismert cigányellenes “támadási” (valójában: önfelgyújtási, amit az általunk írtak mellett az is bizonyít, hogy az ügy óta, immár hónapok óta, beszédes kuss van a témában) eset. A fényeslitkei gyilkosság kapcsán is kőkeményen előkerül a Gárda-kérdés (hogy ti. Gárda-imádó volt a gyilkos), sőt, még az is kiderül, hogy még Hitler-fan is. Egyáltalán nem zavarja a szerkesztőket az, hogy már napokkal(!) a műsor felvétele előtt bejelentette a rendőrség, hogy szó nincs rasszista indítékról. Fő cél a magyarellenes uszítás, ugye. Kolompár Orbán olyan aranyköpései, hogy a gazdagoktól el kell venni, és a szegín cigányoknak kell adni mindent, még csak egy fáradt mosolyt sem voltak képesek orcánkra csalni. Hívjuk ezentúl Kolompárt Kolompár Hoodnak?

Idézzük az egyik meginterjúvolt cigót:
05:30: “Jött egy zöld Suzuki elől, jött utána még egy autó és a harmadik autóból egyenruhások baseballütővel, karddal, balta, nem tudom, mik voltak nála, így hátranéztem, surranó, fehér póló, rendőrkabát, az a mellény volt rajta…
Besegít a riporter, mert ő is érzi, hogy a fehér póló (persze, pont éjjel fogja valaki felvenni a fehér pólót, hogy a legláthatóbb legyen; arról nem is beszélve, hogy a gárdistáknak ingük van, és nem pólójuk, de valszeg a különbséget nem ismeri a rendes, dolgos, okos cigányember) + rendőrkabát már olyan mértékben fájdalmasan hazug és átlátszó; plusz, a meginterjúvolt szájába kell adni, mit kell mondani: - Az a fekete, ami a gárdistákon…
-    Így van.


Egy láthatóan értelmi fogyatékos, nagyon lassan beszélő cigánypurdé (05:48):
-    Mit gondoltál, mi fog történni?
-    A legrosszabbat…
[hosszú, hatásvadász szüet után] meghalok vagy ilyen…
Ez a teátralitás* már fájdalmasan nevetséges…
Feltesszük a költői kérdéseket:
1.)    az állítólag átlőtt TV miért nem figyel, mint bűntárgy, a nyomozóknál? Ha valakik, hát a fegyverbizniszben kőkeményen utazó cigányok tudják, hogy a lövedékek alapján azonosítható az azt (legálisan) beszerző ember személye. Miért nem adták át a TV-t a Rendőrségnek?
2.)    ha valóban a Gárda támadta volna meg a falut, lettek volna olyan hülyék, hogy a Gárda egyenruhájában, és, ami még rosszabb, fehér(!), sötétben a legfeltűnőbb, legláthatóbb ingben (a cigó szerint pólóban) legyenek? Ezt még a legelfogultabb cigányfajvédő sem gondolhatja komolyan.
3.)    Arra hivatkoznak, hogy a rendőrség kint volt, csak semmit nem tudtak csinálni - mert a rendőrségi, izé, gárdás feketemellényesek úgy lövöldöztek, mind a 150-en (!!!), mint a pinty. Nyilván ennek - ha nem is tudtak semmit csinálni a rebiszesek - valami nyoma kell hogy legyen. Miért nincs?

Az olyan dolgokkal ne is fogalkozzunk, hogy “A csuklyát viselő egyenruhások körbevették a cigány telepet, és válogatás nélkül megfélemlítették az ott élő családokat”. Nem össze-vissza verték, hanem “megfélemlítették”. Látta már valaki ezt a három szót máshol ilyen kapcsolatban? Én nem.

Természetesen a falubeliek is tagadják (természetesen fehérek nem kaptak szót a műsorban – egyáltalán semmilyen ellentétes vélemény nem hangozhatott el), hogy ez így lenne: “tény az hogy valóban volt bankett az iskolában, aznap ballagtak a nyolcadikosok. Ráadásul Zolika, aki nyilatkozott, hetedikesként vitte a MAGYAR zászlót az ünnepségen. Tény az is, hogy én is éjfél felé mozgást láttam a faluban (akko volt vége az EB meccseknek és cigizgettem a teraszon), de TÉNY AZ IS, hogy egyetlen fehéringes, fekete mellényes embert sem láttam, máskülönben is ki az a hülye aki éjszaka "rossz úton járva" fehér inget vesz fel, hogy jól látszódjon :-), ami a roma magazinban elhangzott annak a 90%-a mese, itt élek TUDOM!

A helyeik egyéb hozzászólásai megtalálhatók EBBEN a fórumban. Jelenleg a  "csakazértis csakazértis" topic az aktív; a Benne leszünk a TV-ben? topicot lezárták. Mindkettőt érdemes átolvasni. Elég nehezen emészthetőek, mivel röpködnek a nevek, de sokmindent megtudunk az ottani állapotokról. Pár fontosabb szereplő, többször elhangzó név: Móni: a polgármester, Lina, Hunchen: vér-SZDSZ-es, fajvédő hozzászólók; a Hipszki-família az, aki, jó fajvédő spicliként, összeírta azon falubeliek nevét, akik a Gárdának tapsoltak és/vagy együtt énekelték velük a Szózatot és/vagy a Himnuszt.
*: Apropó, teátrális önsajnáltatás, amellyel kapcsolatban már többször utaltunk ERRE a Romapage-cikkre. Nézzünk egy másik, mai (!) állapotot leíró írást INNEN (igen, szintúgy Romapage; fajvédők, várjuk a cáfolatot!)

"A tárgyalás során aztán elszabadulnak az érzelmek: kiabálás, esküdözés színezi a törvénykezést. A rend fenntartása a főbíró feladata.
 
 A felek esküdözéssel, térdre bukással, könnyre fakadással akarják a körülállók szimpátiáját kivívni, persze ha valaki ezeket a jeleneteket túlzásba viszi, a közönség kiabál és fütyül.
 
Az is előfordul, hogy a bírák kiküldenek valakit, és arra kérik, ne is jöjjön vissza addig, míg le nem higgad egy kicsit.
 
Különösen a vádlott próbálja majd a hallgatóságot a saját pártjára állítani, mondandóját néha nem is a bírákhoz, hanem a hallgatósághoz intézi."


A teatrálitáshoz kapcsolódik még a síró asszony, aki szerint az állítólagos rasszista támadás miatt a gyerek továbbtanulása is veszélybe került. Ő meg talán fel sem tudja dolgozni többé. Érdekes, hasonlót az MTV nem szajkózott Szögi Lajos gyermekei szeme láttára történt meglincselése kapcsán. Vajon miért? Miért nem kapott teret Szögi gyerekeinek baja, és miért kapott időt a cigányok önsajnáltató, hazug hisztije?!
Kuruc.info - Arppi S.