Rengeteg pletykát hallani a múlt hét szerdán történt tatabányai gyilkossági üggyel kapcsolatban. A rendőrség nem ad tájékoztatást, de egyre több meg nem erősített információ szivárog ki.
Zoom
Egy ilyen meg nem erősített információ szerint a Komáromi úton meggyilkolt 85 éves asszonnyal négy hátulról bevitt késszúrással végzett a tettes. Egy az áldozat családjához közel álló forrás úgy tudja, a gyilkos mindössze az asszony karikagyűrűjét rabolta el.
Az értesüléseket a rendőrség sajtószolgálata nem erősítette meg.
„A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást a Tatabányán március 26-án történt emberöléssel kapcsolatban. Az eljárás részleteiről a rendőrség nem ad tájékoztatást” – olvasható a megyei kapitányság szóvivője, Léber Gabriella által a kemma.hu-nak eljuttatott közleményben.
Mint ismeretes, múlt hét szerda délelőtt egy boltból hazafelé tartó 85 éves asszonyt szúrtak le egy Komáromi úti lépcsőház első emeleti lépcsőfordulójában. A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ismeretlen tettes felkutatásában.
(Kemma nyomán)