A szerdai nyitónapon ünnepelte 15. születésnapját a Sziget - a Bors című bulvárlap kellően haladó szellemű megfogalmazása szerint - "melegkultúrát bemutató" sátra, a Magic Mirror. Az "ünnepi eseményre" számtalan ország nagykövete mellett a Szegeden pár héttel ezelőtt finoman meglapogatott lány és kubai származású barátja is hivatalos volt.
Zoom
A fajkeveredés legújabb poszterlánya a kubai korccsal - jobbra pedig, nevezzük úgy, tettének egyfajta járulékos következményével
Tímea fejét július 19-én formálták enyhén bucira, mert bevándorlónak nézték félvér barátját. A lány arccsontja eltört, mindkét szeme alatt zúzódások voltak, szája felrepedt, a sebet több öltéssel kellett összevarrni, kis híján több foga is kiesett. Az esettel csaknem egy időben cigányok által megvert magyar lány, vagy a nemrég négerek által összezúzott arcú fitneszmodell példáját is nagyvonalúan elfeledve (pontosabban szinte meg sem említve) próbáltak a demokratánál is demokratább médiumok az idegengyűlölő nácimagyarok feje fölött lesben álló pörölyt eszkábálni az ügyből, tegyük hozzá, egész sikeresen.
Az "elmúlt hetek borzalmai" után tehát már igazán ráférnek a pozitív élmények a fajgyalázást népszerűsítő lányra. Így gondolta ezt a közpénzből szokás szerint bőkezűen megtámogatott, de csodák csodájára mindig veszteségesnek elkönyvelt Sziget Fesztivál főszervezője, Gerendai Károly is, kinek meghívására a "szerelmes pár" a Sziget vendége egész héten. A fiatalok nem akartak nyilatkozni, helyettük a lány testvére beszélt.
– Jól vannak, jól érzik magukat a Szigeten, ez talán segít nekik elfelejteni a borzalmakat – tudatta Timi testvére, Tamás.
Csak emlékeztetőül a szándékos nőverést erőltető kórus elsöprő hangerejének tompítására: az ütés miatt egy ország szégyenfalára kitűzött börtönőr ismerősei szerint Vilmos (a bűnbaknak kikiáltott férfi - a szerk.) egy ujjal arrébb tudta volna tenni a sértettet, még akkor is, ha ittas. Valószínűleg a lány a kubai és a magyar közé lépett "emberkedni", ekkor kaphatta véletlenül a maflást.
A Magic Mirror sátor mindig is a toleranciát jelképezte. Sokat fejlődött az elmúlt évek alatt, idén újra az eredeti fényében pompázik - szór némi buzipropagandát is a fajkeveredés népirtását természetesnek beállító mérgébe a szennylap -, ahol valami Lakatos Márk nevű köcsög, egyébként "stílustanácsadó" által megálmodott programmal szórakoztatják a betérőket.
(Kuruc.info - Borsonline nyomán)
Előzmények:
Kapcsolódó: