Február 29-ére virradóra a Duna TV-n élőben követheti majd a világ magyarul is értő zsidósága, kap-e Oscar-díjat a rokonságtól a Saul fia.
Zoom
Ez sem a Duna...
A hollywood-i Dolby Színházban megrendezett gálát a Jordán Duna zsidószolgálati közszolgálati csatorna február 29-re virradóra élőben közvetíti majd.
Az Oscar-éjszaka a csatornán este 10-kor az Oscar-díjas Szemekbe zárt titkok című filmmel veszi majd kezdetét, majd 00:20-tól egy felvezető műsorral indítják a díjátadóhoz szorosan kapcsolódó műsorfolyamot, hajnali 1-kor pedig élőben kapcsolják a vörös szőnyeges bevonulást. A gála magyar idő szerint hajnali fél 3-kor veszi majd kezdetét.
A Duna TV-n az est háziasszonya a Balatoni Nyárból ismert Kraszkó Zita lesz, hozzá csatlakozik szakértőként Dudás Viktor, az MTVA főtanácsadója és Szöllőskei Gábor filmkritikus. A gálát magyar nyelvű szinkrontolmács közreműködésével, a Duna HD adón pedig eredeti nyelven, a Teletext 333. oldalán feliratozva követhetik nyomon a nézők - közli a rendkívüli fontosságú hírt a HVG.