Otthonában találták holtan Wels Péter Mátyást, a TV2 Tények című hírműsorának alapító riporterét – írja a Blikk. A szinte mindennap látott riporter 46 éves volt. A halál oka még nem ismeretes, egyelőre helyszínelnek a rendőrök a lakásban a bulvárlap szerint.
A Népszabadság Online úgy tudja, Wels három napja nem jelent meg a munkahelyén, ezért mentek el kollégái kedden a lakására, ahol rátaláltak a riporterre. A Borsonline is ugyanígy értesült, ahogy a Velvet is, amely kereste Azurák Csabát, de ő nem akart nyilatkozni. A portál úgy tudja, mindenki megrendült a TV2-nél. A Nol információi szerint nem ön- vagy idegenkezűség okozta a halálát, azaz természetes úton hunyhatott el. A TV2 hamarosan közleményt ad ki.
A múlt héten egy egykori TV2-s hunyt el: Szabó Tibor a csatorna tulajdonosváltása nyomán kialakult helyzet miatt ment át az ATV-hez. Ő volt az, akit rá akartak venni, hogy Juhász Péter ellen "karaktergyilkosságot kövessen el", ezt követően mondott fel. A riporter munka közben veszítette életét múlt pénteken.
(MNO)