2019. június 19., szerda, Gyárfás, Mikó, Hajnalka napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:45 Több év börtönt kapott egy fiú, aki komolyan aligha vehető képpel üzente meg Harry hercegnek, hogy fajárulónak tartja22:16 Merkel némi idegrángás után kijelentette, hogy a Krím félszigetet "vissza kell adni" Ukrajnának21:53 Felhőszakadás és viharos széllökések várhatók21:33 Puccskísérlet miatt indítottak vizsgálatot Moldovában20:46 Szárnysegédből kormányzó - 151 éve született Horthy Miklós20:25 Erdogan az isztambuli ellenzéki jelöltnek: a választás után még megfizetsz!20:06 Erős földrengés volt Japánban19:23 "Nem hagyjuk a temetőnket!, Védjük meg magunkat, védjük meg Erdélyt!" - Csíkszeredában tüntettek a székelyek19:18 Túlélte a bukaresti kormány a bizalmatlansági indítványt18:50 Izraeli történész: háború törhet ki Románia és Magyarország között az EU összeomlása esetén18:41 Esztergomban is a Jobbik cipeli a nála immár jóval erősebb ballibek táskáját18:21 26 órán át tartott a Hableány rendőrségi szemléje; nem volt ittas a Viking kapitánya17:54 Annyira közel állt egy zsidóhoz Merkel, hogy Hitler megpróbált reinkarnálódni benne17:19 Európai Bíróság: uniós jogot sért a német autópályadíj-rendszer16:32 "Fiatalok" napi programja: így támad rendőrökre a színes horda Londonban
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Orosházára és Medgyesegyházára ment segíteni a MÖM - csodák csodájára megint előkerült a pintérség

Reklám

László Attila, a MÖM országos vezetője írja:
Dél-Békésben tovább fokozódik az együttélési normákat sértő egyének miatt a félelemmel párosuló lakossági elégedetlenség.
Tegnap Orosházán és Medgyesegyházán jelentek meg mozgalmunk tagjai, és több olyan helyi lakost kerestek meg, akik a MÖM információs csatornáin keresztül kértek segítséget.
A jogkövető csoportunk tagjait, minden helyszínen a rendőrség nagy erőkkel kiérkező munkatársai követték, miközben az egyik orosházi helyszínen előkerült a település polgármestere is.
Zoom
Továbbra is rendkívül aggasztónak tartom, hogy a lakossági bejelentések ellen módfelett immunis Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság és orosházi városvezetés ahelyett, hogy a kiszolgáltatott helyzetben levő állampolgárokat segítené, inkább maszatolja a problémákat.
Orosházán a panaszosok leveleit tüntetik el. Medgyesegyházán megpróbálják lebeszélni a sértetteket a feljelentés megtételéről.
A tegnapi rendőrségi erődemonstráció megítélésem szerint teljesen felesleges volt, és nem a valós problémára nyújtott megoldást.
Tudhatnák, hogy a MÖM tagjait nem lehet eltántorítani és megfélemlíteni!
Zoom
Mi évek óta töretlen hittel képviseljük azoknak az állampolgároknak a gondjait, akik nem kapnak segítséget a problémáikra a hivatalos szervek részéről, és utolsó reményként fordulnak hozzánk.
Mind Orosháza polgármesterének, mind a Medgyesegyháza és Mezőkovácsháza „főrendőrének” megítélésem szerint súlyos felelőssége van abban, hogy az emberek félnek és kiszolgáltatva élnek saját lakókörnyezetükben.

Be kell fejezni a hazudozást a maszatolást, és megoldást kell találni a dél-békési emberek azon problémájára, amelyek az együttélési normákat súlyosan sértő egyének erőszakos magatartásából fakadnak.
Dél-Békésből már így is tömegével vándorolnak el az emberek a megélhetési problémáik miatt. Ne adjanak további táptalajt ahhoz, hogy most a biztonságérzet hiánya miatt még többen meneküljenek el a térségből!
Az itt élők nem ezt érdemlik!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready