2019. szeptember 18., szerda, Diána napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
22:33 Kozmetikai termékkel akarják irtani a cigányokat!!!22:16 A tanúba illő jelenetek: a fideszes képviselő átadott egy parkolót, kivezényelték az összes gyereket22:00 Bibi az előzetes választási eredmények szerint meggyengült - nincsenek természetes koalíciós partnerei21:49 Az oroszok elfogtak két észak-koreai hajót, mert tüzet nyitottak rájuk21:31 Sejthető volt: az amerikai-szaúdi páros "kinyomozta", hogy Irán támadott21:22 Felborult egy tűzoltóautó a diákoknak tartott váci bemutatón20:58 Lőrincz Tamás világbajnok20:39 Estig viszonylagos nyugalomban zajlott az előrehozott választás Izraelben20:02 Horvát államfő: megvédjük a határokat egy újabb migránsválság esetén19:21 Bosnyák Zoltán: Méhely Lajos, a magyar fajvédelem igehirdetője19:04 Amerikai szenátor: meg kéne fontolni az iráni olajipar bombázását18:33 Már érkezik is a következő migránsszállítmány, és persze ez is miattunk18:00 Orbánék hamarosan levelet kaphatnak: izraeli állampolgárságú zsidóbűnözőt tartóztattunk le17:42 Elsőként úszta át négyszer egyhuzamban a La Manche-csatornát egy amerikai nő17:19 A védelem kezdeményezte a perújítást a Prisztás-gyilkosság ügyében
24 óra legolvasottabbjai

Anyaország :: :: Hozzászólások

Orosházára és Medgyesegyházára ment segíteni a MÖM - csodák csodájára megint előkerült a pintérség

Reklám

László Attila, a MÖM országos vezetője írja:
Dél-Békésben tovább fokozódik az együttélési normákat sértő egyének miatt a félelemmel párosuló lakossági elégedetlenség.
Tegnap Orosházán és Medgyesegyházán jelentek meg mozgalmunk tagjai, és több olyan helyi lakost kerestek meg, akik a MÖM információs csatornáin keresztül kértek segítséget.
A jogkövető csoportunk tagjait, minden helyszínen a rendőrség nagy erőkkel kiérkező munkatársai követték, miközben az egyik orosházi helyszínen előkerült a település polgármestere is.
Zoom
Továbbra is rendkívül aggasztónak tartom, hogy a lakossági bejelentések ellen módfelett immunis Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság és orosházi városvezetés ahelyett, hogy a kiszolgáltatott helyzetben levő állampolgárokat segítené, inkább maszatolja a problémákat.
Orosházán a panaszosok leveleit tüntetik el. Medgyesegyházán megpróbálják lebeszélni a sértetteket a feljelentés megtételéről.
A tegnapi rendőrségi erődemonstráció megítélésem szerint teljesen felesleges volt, és nem a valós problémára nyújtott megoldást.
Tudhatnák, hogy a MÖM tagjait nem lehet eltántorítani és megfélemlíteni!
Zoom
Mi évek óta töretlen hittel képviseljük azoknak az állampolgároknak a gondjait, akik nem kapnak segítséget a problémáikra a hivatalos szervek részéről, és utolsó reményként fordulnak hozzánk.
Mind Orosháza polgármesterének, mind a Medgyesegyháza és Mezőkovácsháza „főrendőrének” megítélésem szerint súlyos felelőssége van abban, hogy az emberek félnek és kiszolgáltatva élnek saját lakókörnyezetükben.

Be kell fejezni a hazudozást a maszatolást, és megoldást kell találni a dél-békési emberek azon problémájára, amelyek az együttélési normákat súlyosan sértő egyének erőszakos magatartásából fakadnak.
Dél-Békésből már így is tömegével vándorolnak el az emberek a megélhetési problémáik miatt. Ne adjanak további táptalajt ahhoz, hogy most a biztonságérzet hiánya miatt még többen meneküljenek el a térségből!
Az itt élők nem ezt érdemlik!
Reklám
Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready