Fb-bejegyzés Tibi atya oldaláról:
Micsoda megfejtések!
Az ispánság gumicsont, ami arra szolgál, hogy elterelje a figyelmet a vagyonbevallási kötelezettség fellazításáról. Naná, hiszen ha ezt nem tennék, akkor nyilván tízezrek tüntetnének az utcákon a nyár közepén a gonosz Orbán lemondását követelve. De az is lehet, hogy százezrek.
Zoom
Eddig jutott a ballib média.
Emlékeztek még, amikor Rogán Antal nábobos jókedvében 1000 hektár földet (országrésztől függően másfél-kétmilliárd forintot) adott az új csajának nászajándékba? A főni akkor gyorsabban tiltotta le erről, mint Vajna Timikét az Andrássys lambózásról. Kínos volt, urizáló volt, és legalábbis a felszínen vállalhatatlan.
Na, ennek nem most lett vége. Senki nem akar semmilyen figyelmet elterelni semmiről. A negyedik kétharmad van. Azt csinálhatnak, amit akarnak, és azt is csinálnak. Az ispánság meg a vármegyézés nem elterelni akarja a figyelmet, hanem felhívni:
elsősorban a Mi Hazánk szavazói felé tett gesztus, akiknek - mivel 5%-tól a 10% felé felé közelítenek - ideje elenni a kenyerét, mint anno a Kisgazdáknak vagy a Jobbiknak.
Zoom
Másrészt, a saját tábornak is szól, akiknek sem nyolc, sem négy éve nem irritáló, hanem kifejezetten imponáló az urizálás, feltéve hogy jut belőle fürdőszoba felújításra.
Mivel egyébiránt semmi, de semmi tartalmi különbség nincs a névváltozáson kívül, javaslom, hogy ne dőljünk be az újabb figyelemelterelésnek!
Zoom
Mémek forrása: szeretlekmagyarorszag.hu
Természetesen arra gondolok, hogy a ballib média ismét hisztit csap, miközben Partizántól a 444-ig az a következtetés, hogy a magyarok hülyék, amiért nem szavaznak az összefogásra. Ez pedig valóban lényeges, hiszen az igazán nagy disznóságokat még mindig nem azért tehetik meg, mert a magyarok annyira szeretik őket, hanem mert az ellenzéket utálják ennyire. Erről kéne szólnia a híreknek! Dicsértessék!
Korábban írtuk: