Bár valószínűleg külföldi elvtársaik nélkül ez az egész nem több, mint üres fenyegetőzés, de érdemes a tényszerűség kedvéért rögzíteni, hogy újabb antifa fenyegetőzés került ki a világhálóra. Ezúttal az Ellenforradalom 1956 nevezetű - nem túl jelentős - bolsevik oldal részéről.
A bejegyzés így néz ki (a helyesírási hibákat természetesen benne hagytuk):
Két héttel az események után illik reagálni valamit... Csupán néhány gondolat a történtekkel kapcsolatosan:
1. Amit most néhány külföldi fiatal megtett, azt a magyar állami szerveknek lett volna a dolga, már jónéhány évvel ezelőtt. (Kádár alatt meg is tették volna).
2. A hazai hazug lakájmédia továbbra is csak azt hajtogatja, hogy ártatlan utcai járókelőket támadtak meg szélsőbaloldali aktivisták. Hát persze...
3. A rendőrség "közösség tagja elleni erőszak" miatt indított eljárást. De azt a kérdést senki sem teszi fel, hogy milyen jogon léteznek egyáltalán náci "közösségek" Magyarországon?
4. Magyarországon mindannak ellenére szabadon működhetnek a neonáci szervezetek, hogy a miniszterelnök szerint zéró tolerancia van az antiszemitizmussal szemben. (Látjuk).
5. Aki a Telegram csatornáján A.H. születésnapját ünnepli meg, az miért csodálkozik a vele történt incidens miatt?
6. Ezek a neonácik az elmúlt időben sporttáborokat tartottak, edzőtermi képeket posztoltak és kérkedtek az izmaikkal. Most pedig szembesültek azzal, hogy hiába az izmok, velük is bármi megtörténhet.
7. Ezúttal a neonácik kerültek defenzívába. Kavics került a gépezetbe. Ám az érdekes, hogy magukat próbálják áldozati szerepben feltűntetni.
8. Mostantól tehát nem biztonságos nácinak lenni Budapesten. (Vagyis lehet, hogy nem kéne nácinak lenni).
Végül: egyáltalán nem vagyunk az erőszak hívei, ám annak sem, hogy ölbe tett kézzel nézzük az újjáéledő náci csoportosulásokat.
Mivel azt írták hozzászólásban, hogy ez a bejegyzés nem fog sokáig fent maradni, ezért lementettük. Íme:
Zoom
Zoom
A fenyegetőzés mögött pedig ugyanaz a Sej László áll, akiről már korábban is írtunk. Az, hogy 2023-ban munkásőrnek képzeli magát, rögvest megvilágítja számunkra, mekkora idiótával van dolgunk:
Zoom
S egyébként nem ez az első eset, Vékony Csongort, a Mi Hazánk budapesti elnökét is fenyegette, pusztán azért, mert sajtótájékoztatót tartott annak érdekében, hogy a még meglévő kommunista utcanévtáblákat tüntessék el.
Zoom
Zoom
Zoom
További képek a szép példányokról:
Zoom
Zoom
(Munkatársunktól)