A Blikk számolt be arról, hogy Galambos Lajos július 1-jén szabadulhatott a baracskai büntetésvégrehajtási intézetből. Mint a lap írja, „egyelőre nyomkövetővel is a bokáján és a saját birtoka foglyaként, de friss levegőt szívhat”.
Zoom
A "mulatós sztár" hétfőn hajnalban lépett ki a börtön kapuin:
A reintegrációs kérelem minden feltétele adott volt, ám valamiért első fokon a bíróság nem látta biztosítottnak a társadalmi életbe való fokozatos visszatérésemet, ezért volt szükség egy újabb, kibővített beadványra. Erről aztán nem egy bíró, hanem egy bírói tanács döntött, szerencsémre kedvezően.
Zoom
Fotók: Blikk
Galambos hozzáteszi, amikor közölték vele, hogy kiengedik, elérzékenyült, de nem mutatta jelét.
Aztán amikor magam maradtam, akkor kiszakadt belőlem minden, amit elfojtottam az elmúlt hónapokban. Furcsamód, a következő pillanatban aztán megijedtem, hiszen 432 napon keresztül fix program szerint éltem az életem: fél ötkor keltem, meghatározott időben reggeliztem, ebédeltem, megadott időben jártam orvosi vizsgálatra. Most viszont az ismeretlenbe, a bizonytalanba kellett kijönnöm.
Mint ismeretes, Galambos áprilisban vonult be a baracskai börtönbe, miután áram-, víz- és gázlopás miatt 3 és fél év letöltendőt kapott.
Korábban írtuk: