2019. február 18., hétfő, Bernadett napja van.
Vakbarát/mobil
Látogatottság
RSS
Fórum
CSS váltás
Friss hírek
21:02 Nem mindig mesélgetett Auschwitzról Jobbik-Jákob - amikor a politikai érdek úgy kívánta, mulatott a zsidóviccen20:54 A MIÉP elnöke a Mi Hazánk irodájában köt megállapodást és tart előadást20:37 Kivonultak a parlamentből az egyesült ballibek - munka helyett inkább átruccantak Esztergomba19:56 Nyílt levél Hont Andrásnak19:50 Magyar fejlesztésű sporttérkép - minden egy helyen, egy alkalmazásban (x)19:38 Új fokozatra kapcsol az "antiszemitizmus elleni küzdelem": tanárok, diákok, ügyészek, bírák részesülnek átnevelésben a kormány jóvoltából19:05 Az EU újabb szankciókat fontolgat Oroszországgal szemben18:21 Újabb zseniális ellenzéki akció: írni nem tudnak, de tiltakozni nagyon szeretnek az elvtársnők18:03 Dúró: aki szerint értelmetlen a parlamenti munka, adja vissza a mandátumát!17:44 Kivágták Demetert a honvédelmi bizottságból17:24 Kísérti a múlt a cuki néppárti fiúkat: újabb "listázós" ügyet rángatott elő a fideszes sajtó17:00 Suzuki: még az érvényben lévő 250 órás túlórakeretet sem használják ki16:53 Le Monde: Netanjahu trójai falóként használja a V4-eket az EU ellen16:10 Kiadták a videót, amin a szökött fegyveres rabot üldözik, majd lebirkózzák15:47 Szerdától drágábban tankolunk
24 óra legolvasottabbjai

Olvasói levelek ::

Gyimesbükki szentmise: a Duna TV vezérigazgatója pénzhiányra hivatkozik


Ókovács Szilveszter
Portálunk is
szóvá tette, hogy a Duna TV, előzetes ígéretével ellentétben, nem közvetítette a gyimesbükki szentmisét, helyette egy zsidó filmrendező életútját mutatta be a keresztény magyar nézőknek.
Cikkünk nem maradt visszhang nélkül, a Duna TV vezérigazgatója válaszolt, levelét változatlan formában alább közüljük.
Ókovács Szilveszter levele:
Tizenhárom óra, jó reggelt kívánok!
Bár a magyar műsorújságok több héttel korábban bekérik az anyagokat, az adásnapig sok minden történhet. Technikai probléma, betegség, financiális nehézség. A Duna Televízió pünkösd szombatján – hagyományaihoz híven, a minket is sújtó pénzhiány ellenére – ragaszkodott ahhoz, hogy egyenes adásban sugározza a csíksomlyói búcsú ünnepi szentmiséjét, 154 perc terjedelemben, nagy stábbal, sok kamerával az egész világra, négy műholdon keresztül. A tervekkel szemben másra végül nem nyílt módunk, de csakis a pénztárcánk szabott ennek határt – nem egy műsorváltozás szegélyezi a mai magyar gyakorlatot a túl korai lapzárták miatt. Azonban: aznap reggel Élő Egyház című műsorunk 25 percben, A nap tánca című, a fatimai jelenésekről szóló filmünk 29 percben, Vannak vidékek című sorozatunk csíksomlyói epizódja 56 percben, Isten kezében című magazinunk két része 28 illetve 26 percben, a II. János Pál életéről szóló dokumentumfilm első része 94 percben, Törzsasztal c. műsorunk – Böjte Csaba szerzetessel a vendégek között – 45 percben, éjjel egy órától pedig II. János Pál boldoggá avatásának ismétlése 172 percben került adásba. A Duna II este megismételte a szentmisét, az elé szerkesztett műsorral és a mögé illesztett magazinnal együtt, 182 perc terjedelemben – ez utóbbi önmagában több mint három óra. Összesen pedig több mint 13 azaz tizenhárom óra műsoridő egyetlen napon!
A vasárnapi és pünkösdhétfői műsorokat nem sorolom: aki rátekint honlapunkon a műsorújságra (www.dunatv.hu), utólag is láthatja, hogy nemcsak vallásos, de magyar, sőt hazafias, főképp pedig erdélyi tematikában bővelkedő, illően ünnepi programot állítottak össze a munkatársak. (Wass Albert talán legutolsó nyilatkozata is lement egy neki szentelt dokumentumfilmben, de ezért nyilván nem kaptunk volna címlapot – nem mintha ez motiválna, csak mondom.) Azt is csak halkan jegyzem meg, hogy a közmédia összehangolt működésének jegyében vasárnap délelőtt az ugyancsak mindenhol fogható m1 adott ünnepi istentiszteletet.
Végezetül részlet egy derék keresztény ember nekem küldött leveléből, akinek nyilván nem adom közre a nevét, hisz nem célom megszégyeníteni: „… annak a munkatársának a helye, aki végrehajtotta ezt a hazaárulással felérő aljasságot, egy egészen más csatornában lenne a helye – ugye értjük egymást.”
Sajnos, értjük – a penitenciát azonban nem a mi dolgunk kiszabni, ráadásul bűnbánatnak kellene megelőznie.
Munkatársaimmal együtt köszönöm megtisztelő figyelmüket, s azt is, ha kis ideig még életben hagynak minket. Addig is nézzék a Duna Televíziót, ne csak írjanak róla, ha szabad kérnem.
Ókovács Szilveszter
vezérigazgató, Duna Televízió Nonprofit Zrt.
(Kuruc.info)


Hozzászólások ( hozzászólás)

Friss hírek az elmúlt 24 órából
Kereső
Időkép
Hőtérkép
Legolvasottabb hírek
Dossziék

Készült a Kuruc.info által, minden jog fenntartva © 2006-2019 | Impresszum | Hirdetési ajánlat | Privacy Policy | About Us
CSS váltás feketére CSS váltás fehérre
Hírfolyam Lapszemle ipv6 ready