"Kegyetlenül agyonverte az idős bácsit - Hét-nyolc órán keresztül szenvedett az áldozat

Nagydorog -  Tíz év fegyházbüntetésre ítélte a Tolna Megyei Bíróság pénteken a 20 éves Zsolnai Bélát aki 2004 január 21-re virradó éjszaka Nagydorogon agyonverte idős ismerősét, tájékoztatott dr. Csullag Józsefné a megyei bírság elnökhelyettese, sajtószóvivő."

Kuruc.info: Na tessék. A “bátor” orkok csak védtelen, védekezésképtelen embereket támadnak meg. Mint a minap Putnok díszpolgárát (!). A tíz év is kevés. Ha ki is tölti ezt a "kemény" büntetést (nem fogja – tuti felezik vagy harmadolják), max. 30 évesen újra a társadalomra szabadul...

***

Nézzük a köv. hírt. A hivatalos személy elleni erőszak sajnos már alap cigóéknál. Az erőszakoskodás és a cigányfertőzött helyszín mellett a (kocka)lada ténye is sokatmondó. Kíváncsiak vagyunk, más híradásokból  “eltüntették”-e az erre való utalást. A legtöbb médium már a színesfémlopást sem említi meg okként – hadd utaljunk arra, hogy például a “Magyar” TV Híradója a dunaújvárosi, szintén cigány színesfémtolvajok miatti halálos tragédiáról tudósítva meg sem említette, hogy annak mi volt a közvetlen oka. De idézhetnénk a nevezetes ferihegyi kábellopást is, amelynél csupán a médiumok kis százaléka nevezte meg a bűncselekményt. Hiába, az egyik legilletékesebbtől, Bárdos Andrástól is tudjuk, a “magyar” médiumokban az orkokról jót, vagy semmit.

Sörösüveggel támadtak a határőrökre

Sörösüveggel támadt az őket igazoltató határőrökre két fiatal Lökösházán. A járőrök kivédték a támadást, a 14 és 24 éves helyiek ellen eljárás indult - tájékoztatta lapunkat Kunos Gyula, az Orosházi Határőr Igazgatóság sajtóreferense.

A lökösházi határőrök a településen járőröztek amikor a helyi temető közelében lévő erdőnél egy parkoló Lada gépkocsira lettek figyelmesek kedden késő este.

Az autóban két fiatal sörözött, akik nem akarták igazolni magukat a határőröknek, majd hirtelen a kocsit vezető 24 éves férfi kiugrott a járműből és a kezében lévő üveggel le akarta ütni az egyik járőrőrt, aki kivédte a támadást.

Időközben az autóban ülő 14 éves fiú szintén támadni akart, de ezt a támadást is hárították a járőrök és mindkettőjüket megbilincselték. A határőrök a támadásban nem sérültek meg, a lökösházi fiatalok ellen hivatalos személy elleni erőszak miatt feljelentést tette a gyulai rendőrkapitányságon.”

(beol)

***

Idézet egy gyöngyösi fórumról. Gyöngyös erősen cigányfertőzött; lásd pl. EZT:
 
“ez nem apró bosszúság, hanem elég nagy.:-///

tegnap éjszaka egyedül mentem haza, az utcán szembejött velem egy nem idén nyáron barnult fiatalember meg egy lány, enyhén ittas vagy bódult állapotban, és RÁMKÖTÖTT a gyerek, minden előzmény nélkül.
üvöltött, hogy kivel telefonálok, rángatott, berugozott nekem boxoló állsában, mint aki le akar verni , megszoritotta az arcom és közben végig óbégatott meg fenyegető magatartást tanúsított.
azt sem tudom, hogy sikerült kilépnem (és hanyadik próbálkozásra) előle és hálistennek nem jött utánam. a csaj meg sem szólalt végig, hagyta volna gondolom, hogy ott verjen agyon.

biztos ez volt az előjáték az éjszakájukban.

nagyon megrémitett és elszomoritott az eset.

és még kérdik, miért utáljuk őket?

hát pont az ilyenekért...”

***

Kisebb cigányszínesek:


1- Vonaton rabolt, majd kocsmába ment

A 13 éves sértett pontos személyleírásának és a rendőrség gyors akciójának tudható be, hogy a bűncselekményt követően rövid időn belül elfogták az elkövetőt. Egy 13 éves fiú Miskolcról utazott Sátoraljaújhelyig, miután az állomásról kigördült a szerelvény a 35 éves R. A. erőszakkal elvette menetjegyét, 1000 forintját, gyűrűjét, kabátját és cipőjét. A férfi a taktaharkányi állomáson szállt le a vonatról. A sértett által adott személyleírás alapján az elkövetőt a Szerencsi Rendőrkapitányság járőrei és a Miskolci Rendőrkapitányság forró nyomos csoportja a taktaharkányi vasútállomás kocsmájában igazoltatta és elfogta R. A.-t. A gyanúsított tagadta a bűncselekmény elkövetését, a rendőrség azonban megtalálta nála a 13 éves kisfiútól elvitt értékeket. R. A. ellen rablás gyanúja miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság.

2- Bűnüldöző mobiltelefon

Egy miskolci szemtanú kamerás mobiltelefonjával készített felvételeket arról, amint ellopnak egy autót. A rendőrségi nyomozás állampolgári bejelentés után indult meg. Eszerint az elkövetők egy Lada 2105 típusú személygépkocsit nézegettek, letépték róla a rendszámot és egy Ford után kötötték majd elindultak az autókkal. A bejelentést követően a Miskolci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Gépjármű Alosztályának nyomozói azonnal megkezdték a rendelkezésre álló adatok ellenőrzését, az elkövetéssel számításba vehető személyek azonosítását. Így derült ki, hogy a bűncselekménynél használt Ford gépkocsi egy szakácsi lakosé. A Szakácsiba érkező nyomozók azt tapasztalták, hogy a Ladát éppen a falu főutcájában vontatják. Ezt követően követték a járműveket, majd miután azokkal beálltak egy udvarba a bűncselekményt elkövető személyeket elfogták, majd a Miskolc Rendőrkapitányságon előállították őket. Az ügyben 3 gyanúsítottat hallgattak ki, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték, ellenük lopás vétségének gyanúja miatt indult eljárás. Az elkövetők elmondták, azért vitték el a személygépkocsit, hogy azt szétbontva értékesíthessék.

3- Bűnüldöző térfigyelők

A térfigyelő kamera, és egy éber állampolgár buktatta le azokat az elkövetőket, aki Miskolc belvárosában próbáltak a hajnali órákban betörni egy zálogházba. A Miskolci Rendőrkapitányság Járőrszolgálati Alosztály munkatársai azonnal a helyszínre siettek miután a kamera észlelte a bűncselekményt, illetve ezzel egy időben érkezett a lakosság bejelentés is. A személyleírás alapján a rendőrök a zálogház közelében elfogták az elkövetőket. A bűncselekmény végrehatását a térfigyelő rendszer kamerája rögzítette.

(police.hu)

***

Ittas férfit próbáltak kizsebelni fiatalok. Pécsett a Komlói úton a TISPOL közlekedésrendészeti akcióban ténykedő rendőröknek jelezte tegnap egy állampolgár, hogy a közeli buszmegállóban egy férfi fekszik, akinek zsebeiben két fiatal fiú turkál. A helyszínre siető rendőrök elől a két fiatalkorú fiú elszaladt, azonban kicsivel később a közelben elfogták őket. A két „kezdő zsebes” – egy 12 és egy 16 éves fiú – mindössze egy öngyújtót tudott eltulajdonítani az erősen ittas állapotban lévő sértettől, mert a rendőrök megzavarták őket cselekményük közben. Mint kiderült a sértettet nem bántalmazták, ő csupán erős ittassága miatt került „önkívületi” állapotba. A két fiatalt, meghallgatásukat követően a rendőrök szabadon bocsátották.”

Kuruc.info: Jellemző, hogy ezeket szabadon engedik, pedig tudják, hogy bűnelkövetők, és tetten is érték őket. Tomcatéket meg már azért bevarrják, ha levegőt merészelnek venni. A témához kapcsolódóan még Detonátor cigánytopicos hozzászólása:

“A komámnak volt majdnem hasonló története régebben Hatvanban. Csak ő nem részeg volt, hanem súlyos gerinc problémái vannak. Akkor is épp rosszul lett és neki kellett támaszkodnia egy kerítésnek. Nem tudja, hogy honnan kerültek elő a "kis hiénák", de elkezdték körbevenni. Szerencsére jobban lett, így nem tudtak "kibontakozni".”

Yuppie is meglepett bennünket egy hasonlóval:

“Van ennél sokkal pikánsabb is:) Talán 1 éve lehetett, hogy jöttem haza a garázsból és két cigánygyerek egy idősebb embert zaklattak éppen. Pénzt akartak váltani. Mondták neki, hogy ne azt a kétszázast a másikat, az se jó, egészen addig míg jól látható lett az összes pénze.Akkor az egyik kikapta belőle, és mindketten bringára kaptak. Szegény öreg meg nézett utánuk, hogy még így kirabolni. Kár hogy nem voltam közelebb. Irtam már egy közeli strici két fia volt, jó vérvonal.”

***

Folytassuk Fadd témájával, amelyről már sokat cikkeztünk (legutolsó ITT). Legújabb hírünk megint azt bizonyítja, hogy putriorkjaink igencsak renitenskednek az iskolában, és ugyanúgy  terrorizálják a fehéreket, ill. a tanárokat, mint máshol – pl. Jászladányban:

"Diáklány ütötte a tanárnőjét

Fadd - Megütötte tanárnőjét a faddi általános iskola egyik lány diákja. Az eset hétfőn délután történt. Információnk szerint a nagylány magánéleti problémák miatt borult ki, és nem tudta, mit csinál. Az eset után orvoshoz is elvitték.”

Kuruc.info: persze, ha egy ork csinál valamit, akkor azonnal arra hivatkozik, hogy bódult állapotban tette, nem tudta, mit csinál stb. Nem csak nálunk van ez így – például Finnországban is ezt csinálják (lásd pl. EZT). Vajon ha fehér tenné, akkor vele is elnézően bánnának? Teszem azt,  Tomcat, akinek már a puszta létezése is szálka a kormánypártok szemében, hivatkozhatna erre, amikor (megint) beviszik? Ugyan már…

***

Fadd témájánál maradva, nézzünk egy másik hírt – szintén az iskoláról. A múltkor már tudósítottunk arról, hogy, menekülve a terrorizáló orkok elől, nem alapíthatnak alapítványi iskolát.


Fékezhetetlen gyerekek, lehurrogott szülők

"Az alapítványi iskolát elképzelő faddiak a szülői értekezlet óta névvel nem mernek nyilatkozni. Egyikük azt mondta: belátja, nincs esély helyben létrehozni az alapítványi iskolát, ezért ősszel átíratja a gyerekét egy tolnai vagy egy szekszárdi iskolába. Hasonlóan vélekednek mindazok, akik a szülői értekezleten kisebbségben maradtak. Közülük csak Bolgár Imre merte vállalni a nyilvánosságot. A 43 éves férfi feleségével öt gyermeket nevel, a legnagyobb az ELTE hallgatója, a legkisebb kilencéves. Bolgár - lakatosként - Németországban dolgozik, így jövedelme elbírná a tandíjat. A beszédét erős gesztusokkal kísérő férfi így fogalmaz: - Nem voltam azok között, akik kezdeményezték az alapítványi iskolát, de most azt mondom, érdemes lenne elgondolkozni róla. Pedig én is cigány vagyok, nem is akarom letagadni. Tisztában vagyok azzal, hogy a faddi iskolában nehéz fenntartani a rendet a fegyelmezetlen gyerekek miatt. Tudom, hogy ezek a diákok egyáltalán nem akarnak tanulni, mert otthon nem foglalkoznak velük, nem ösztönzik őket a tanulásra. Ezek a gyerekek csak verekednek, hangoskodnak, fenyegetik a társaikat, sőt, a tanárokat is. Az ő szüleik nem gondolnak a jövőre, nem gondolnak arra, hogy így az ő gyerekeik semmire sem viszik.

Bolgár Imre szerint nagy baj, hogy a fegyelmezetlen, fékezhetetlen gyerekek szülei belefojtották a szót az alapítványi iskola támogatóiba, ha pedig a legnagyobb hangúak "leüvöltik" a többieket, akkor nem lehet értelmesen megbeszélni a falu dolgait. Bolgár Imre komolyan fontolgatja, hogy a még általános iskolába járó gyermekeit városi iskolába küldi. Mint tőle megtudom, több igyekvő, tisztességesen élő faddi roma család ugyanezt már korábban megtette."

Kuruc.info: több okból is tanulságos ez a cikk.

1.    “Az alapítványi iskolát elképzelő faddiak a szülői értekezlet óta névvel nem mernek nyilatkozni” – vajon miért? Csak nem az orkok bosszújától, lincselésétől félnek? Hiába, azon a településen, ahol lelkes cigányaink már azért meg akarják lincselni az előljárókat, mert keveslik a segííílyke összegét (a többi akciójukról nem is beszélve), minden lehetséges.
2.    Vegyük észre azt is, hogy, akárcsak Jászladány  esetén, a többség (ezen belül szinte kizárólag orkok) által elvetett alapítványi iskola nem csak színfehér lett volna. A beilleszkedett, dolgos romák (mint az itt meginterjúvolt Bolgár Imre is) is oda menekültek volna a putricigányok terrorja elől. Kijózanító pofon ez mindazon cigányfaj- és -bűnözővédőknek, az oktatási miniszterrel & mohácsivikivel kezdve, akik szerint az alapítványi iskolákat csak és kizárólag fehérek számára hozták létre, és oda cigány nem kerülhet be.

***

"Az ágyneműtartóban összekötözve találtak rá a rendőrök arra az idős asszonyra, akinek betörők feldúlták a lakását és elvitték összegyűjtött pénzét a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tolcsván - tájékoztatott Kompoltiné Jakab Ilona, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

A szóvivő az előzmények kapcsán közölte: az idős, egyedül élő asszonyt a rá felügyelő nő próbálta elérni, többször hívta telefonon, de sikertelenül. A lakásához érve a ház egyik hátsó ablakát betörve találta, ekkor értesítette a rendőrséget.

A nyomozók a lakást feldúlva találták, az idős nőre pedig összekötözve bukkantak rá az ágyneműtartóban. Kiszabadították, majd orvost, mentőt hívtak hozzá - tette hozzá.

A nyomozás eredményeként csütörtökön délelőtt előállították a rablás gyanúsítottját, akinek kihallgatása jelenleg is tart. A 23 éves helyi fiatalember már nem először került összeütközésbe a törvénnyel. A rendelkezésre álló adatok szerint a bűncselekmény gyanúsítottja két társával követte el a rablást szerdán hajnalban. A házba a hátsó ablak betörésével jutottak, az éppen ébredező asszonyra rátámadtak, megkötözték, majd az ágyneműtartóba rakták. További vizsgálat szükséges ahhoz, hogy megállapítsák, az idős nő súlyos sérülései hogyan keletkeztek - ismertette a részleteket Kompoltiné Jakab Ilona.

Hozzáfűzte, miután a betörők az asszonyt "eltűntették", a lakásban értékek után kutattak. Bejárták az egész házat, ettek, a pincében borozgattak, majd az áldozat összegyűjtött pénzével, őt magára hagyva távoztak.

A sárospataki rendőrkapitányság a férfit őrizetbe vette, társai felkutatása folyamatban van. "

 (stop.hu)

Kuruc.info: Milyen rendesek, hiszen meg is ölhették volna... Bár, ha történetesen nincs, aki keresi, és napok vagy hetek múltán találják meg a holttestét, akkor meg mondhatnánk, mennyivel rendesebb lett volna, ha gyorsan ölik meg.

***

Nézzük Edelényt, amely szintúgy erősen cigányfertőzött (keressünk az “Edelény” szóra a jobb felső sarokban levő keresővel – érdemes!):

Településrészi fórumok

Járdák, kóbor ebek és cigányság: ezek voltak a fő témák a településrészi lakossági fórumokon. Öt helyszínen, öt időpontban összességében közel százan vettek részt a találkozókon

Jövőre folytatja az önkormányzat a járdaépítési programot, jelentette ki Molnár Oszkár polgármester. Továbbra is előnyt fognak élvezni azok a lakóközösségek, amelyek maguk is részt vállalnak a munkálatokban. A kóbor ebek ügyében azonnali intézkedésre került sor, múlt csütörtökön ötvenet fogott be a Borsodi Közszolgáltató Kht. A nagynak tűnő szám ellenére sem lehet végleges megoldásról beszélni. A polgármester megítélése szerint a minden korábbinál jelentősebb probléma a lakosság életszínvonalának a lesüllyedésében gyökerezik. A családoknál ugyanis nincs már maradék a kutyák számára, amelyek éhségükben kóborolnak a város utcáin. A nyílt beszéd szükségességét hangsúlyozta a polgármester a cigányság problémájával kapcsolatban, amelyre nem lehet megoldás a kormány jelenlegi segélyező politikája. A lakosság munkából vagy nyugdíjból élő részét egyre inkább irritálják azok, akik gépkocsival mennek felvenni a szociális juttatásaikat, s magatartásukkal az egymás mellett élés elemi szabályait sem tartják be.”

***

Egy olvasást mindenképp megér a köv. riport. Erősen PC, de nagyon fontos dolgokat tartalmaz, és, mivel Bíró András elkötelezett liberális, támadhatatlan (utalunk is majd rá később). Kiemeltük a lényegét.

"Nem magyarázható minden a körülményekkel" - Bíró András polgárjogi aktivista

...

És ezt most már meg kell tanulniuk, mert a jövőjükért ők is felelősséget viselnek. Ma már joggal várható el a roma elittől, hogy megvitassa, merre vezessen a cigányság útja.

...

Én csak azt mondom, hogy talán már itt lenne az ideje, hogy a cigány elit elkezdjen legalább önmagával eszmét cserélni, vitatkozni a cigányság jövőjéről, ne mi, a többség döntsük el, mi a jó számukra, hanem ők. Integráció? Asszimiláció? Szegregáció? Kérem, tessék elkezdeni vitatkozni róla, nem elmerülni a belső küzdelmekben, presztízsharcokban. Ha azt mondják, integráció, gondolják végig, mit jelent az a számukra, meddig és milyen mértékben akarnak integrálódni. Mit áldoznak fel, milyen tradíciókat akarnak megtartani, és milyeneket levetkőzni? Az integráció tudniillik azt is jelenti, hogy föl kell adni valamit önmagukból. Persze, előbb azt is tisztázniuk kell, mit tekintenek tradíciónak. Tradíció-e, hogy a roma lányok tizenéves korukban gyereket szülnek? Mert amikor egyes vezérfigurák ezt az "örök roma kultúra" részének tekintik, és minden áron való megőrzésére buzdítanak, akkor nekem kicsit gyanús a dolog, mert az ilyesfajta "tradíciókra" való hivatkozás mindig az ő hatalmukról szól, mások elnyomásáról, tudatlanságban, függő helyzetben tartásáról.

- Ahogyan leírta, ez maga a fundamentalizmus.

- Erről van szó: ez nem a kultúra védelme, hanem fundamentalizmus.

 ...

 a roma elit, szerintem, főleg "kifelé" tevékeny. Nem azon fáradozik, hogy a roma polgárjogi öntudat, szervezettség, képesség, tehetség, lehetőség nőjön, erősödjön, hanem hogy a kormány jóindulatát megnyerje. Közben már maga is inkább a "külvilághoz", a többséghez tartozik, személyében integrálódott, szinte elszakadt a képviseltektől. És mindig kéznél van a magyarázat: "szegények, első generációs értelmiség vagyunk". És ez persze igaz, csakhogy kifogásokkal, magyarázatokkal már tele a padlás!
....

nem roma minisztériumi referensek kellenek csak, hanem rendőrök, orvosok, ügyvédek, szakmunkások és miniszterek”

Kuruc.info: még kiegészítenénk a "nem" sort azzal, hogy roma szociológusok se kellenek annyira... Dunát lehet velük rekeszteni, “munkájuk” értelme meg nulla. Semmi. Csak az adófizetői pííízt veszik fel – havi többszázezret, amiről bizonyítékot ITT talál a Kedves Olvasó.

***

"Tíz perc után rendőrkézen a rablócsoport

Pécs:  A gyanú szerint megtámadtak és kifosztottak egy férfit péntekre virradó éjszaka a Hősök terénél azok a férfiak, akiket hamarosan elfogtak a rendőrök.

A pécsi férfi éppen hazafelé tartott a Hősök tere közelében, amikor a támadói körbevették és ütni-verni kezdték. Mindeközben elragadták tőle a nála lévő háromezer forintját. A bandának a férfi mobiljára is fájt a foga, azonban a készüléket erőszak árán sem tudták elrabolni tőle, ezért kereket oldottak. Minden bizonnyal ez a mozzanat vezethetett későbbi gyors lebukásukhoz is. A telefonja birtokában ugyanis a könnyebb sérüléseket szenvedett férfi, amint megszabadult támadóitól, azonnal a rendőrség ügyeletének számát tárcsázta.

A járőrök perceken belül a helyszínre értek, s a férfi meghallgatása után újabb néhány perc múltán már el is fogták a vélt tetteseket, az egyik közeli utcában. A négy támadót őrizetbe vették.

Amennyiben a bíróságon is beigazolódik bűnösségük, akár több évig tartó szabadságvesztéssel is számolhatnak."

Kuruc.info: Hogy tisztában legyünk azzal, hogy a Hősök tere valóban fullcigány környék, idézzük a BESZÁMOLÓ PÉCS M. J. VÁROS 2005. ÉVI KÖZBIZTONSÁGI HELYZETÉRŐL 9. oldalát:


"A keleti városrész bűnügyi helyzetét az határozza meg, hogy az ott élők között viszonylag sok a kriminogén, deviáns magatartású, valamint a potenciálisan veszélyeztetett idős korú személy. Gócpontként kell megemlíteni István aknát, a Hősök terét, Györgytelepet, Czerékvölgyet, ahol alkalmi lopások, garázdaságok és családi veszekedések, rendzavarások miatt gyakori a rendőri intézkedés. Bűnügyileg frekventált szórakozóhely az Aranyhordó, az Ászok söröző."

***

"Brutális rablás: viperával ütötték le 15 ezer forintért

Marcali :  Egy 22 éves férfit támadtak meg hárman Marcaliban csütörtökön este. A fiatalembert hátulról egy viperával ütötték le, majd a földön fekvő áldozatot többször hasba és lábon rúgták.

A garázdák kirabolták férfit, akinek farzsebéből 15 ezer forintot loptak el. A marcali rendőrök a brutális támadás után nem sokkal elfogta a támadókat, ellenük rablás bűntette miatt indítottak eljárást."

Kuruc.info: Ez sem egy sima zseblopás kategória. A brutalitás már szinte alap, és lassan a "Van cigid?", "Mennyi az idő?" kérdés is elmarad. Minek is az a sok kertelés. A verés így is, úgy is jön utána.

***

Foglalkozzunk a Magyar Gárda tervezett tatárszentgyörgyi akciójával is:

"Az Országos Cigány Önkormányzat közleménye:

A '30-as években, a náci Németországban az "SA", más néven, a "barna ingesek" masíroztak a munkásnegyedekben. Történelemből ismerjük, hogy mindez több millió ártatlan ember halálához és koncentrációs táborokhoz vezetett. Mindannyian tudjuk, hogy eme népirtó és beteg, embertelen ideológia több tízmillió ember szörnyű halálát okozta. Mi romák, a békés együttélés, a szolidaritás, egy közös és sikeres ország építésében vagyunk érdekeltek."

Kuruc.info:
1, Békés együttélés, hát persze. Hiszen Olaszliszka, Putnok, Tolcsva, az nem romaügy.
2, Közös és sikeres ország építése... nem kellene ehhez dolgozni vagy tanulni esetleg??? Mellesleg, ezügyben a fent idézett Bíró András-interjúra utalunk. Nem csoda, hogy a töke tele lett a felemelkedés, kitörés érdekében a világon semmit sem tevő cigányokkal.

Csak a miheztartás végett: aki nem hallotta volna még a Bombagyár legfrissebb adását (ahol erről szintén szó esik), lássunk egy példát a tatárszentgyörgyi cigánybűnözésre:

"Kiskorúak ékszereket raboltak

Egy 84 éves nőt rabolt ki három kiskorú Tatárszentgyörgyön. A közel 180 ezer forint értékű zsákmány még nincs meg, de az egyik 14 éves elkövetőt már őrizetbe vették.

Csoportos rablás bűntette miatt egy tizennégy éves fiút vett őrizetbe a Dabasi Rendőrkapitányság szombaton. A kiskorú két társával egy idős tatárszentgyörgyi nő házába tört be péntek éjjel. A fiúk bemásztak a nyitott ablakon, az ágyban fekvő 84 éves nőt lefogták, száját betapasztották, és közel 180 ezer forint értékben vittek el ékszereket készpénzt és élelmiszert.

A rendőrök a sértett bejelentése alapján fogták el az egyik elkövetőt. A két másik kiskorú még szökésben van, és egyelőre az értékek sem kerültek elő - tudta meg az [origo] a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán. Az idős hölgy nem szenvedett sérüléseket a támadás során."

Kuruc.info: milyen rendesek voltak a természetesen életkoruk miatt nem büntethető kiscigányok, hogy, szemben minden más esettel, nem ölték meg / verték szét a hölgyet, ugye? Lassan már az lesz a hír, ha egy rablás során nem gyilkolnak orkjaink.

***

Nézzük a 100%-ig korrekt Bíber-közlemény visszhangját:

A cigányok vérfertőzéséről értekezett

"A cigányságnak vérfertőzés útján degenerálódó, ősközösségi szintű szubkultúrában élő rétege termeli ki magából a cigánybűnözés egy részét" - a Jobbik alelnöke közleményben nyilatkozott meg a párt által kedvelt témakörben. Bíber József Tibortól a fideszes polgármester elhatárolódott, a kisebbségi ombudsman pedig nyilvános bocsánatkérést vár.

A Jobbik alelnöke a pártalakulat régi témáját melegítette fel: a cigányság és a hazai bűnözés közötti kapcsolatról ezúttal közleményt tett közzé.

Bíber József Tibor szerint a cigányság körében jelentős a vérfertőzésből született populáció nagysága, amit az utóbbi időben nyilvánosságra került családon belüli erőszakról szóló bűnügyi hírek bizonyítanak. A pártvezető ebből azt a következtetést vonta le, hogy "a cigányságnak vérfertőzés útján degenerálódó, ősközösségi szintű szubkultúrában élő rétege termeli ki magából a cigánybűnözés egy részét".

Bíber az ősszel a Magyar Gárda alapítása idején is szervező szerepet vállalt. A szolnoki MSZP elnöke, Csák László akkor kérte a város polgármesterét, a fideszes Szalay Ferencet, hogy hívja vissza önkormányzati tisztségéből a jobbikost. A Fidesz és a Jobbik a 2006-os önkormányzati választási kampányban kötött megállapodást arról, hogy a Jobbik a fideszes jelölteket támogatja, Biber visszalép a jelöltségtől, és ezért egy önkormányzati bizottsági helyet kap. A jobbikos alelnök így került az önkormányzat városgazdálkodási bizottságába.

Szalay Ferenc szeptemberben azt mondta, hogy Bíber bizottságban végzett szakmai munkáját eddig semmilyen kifogás nem érte, ezért nincs szükség az eltávolítására.

Az Index kérdésre viszont most kijelentette, mind polgármesterként, mind magánszemélyként úgy érzi, ilyen típusú kijelentéseket senki sem tehet Magyarországon. A polgármester egyelőre vizsgálódik az ügyben, a Bíberrel kapcsolatos állásfoglást péntekre ígérte.
Az ombudsman nyilvános bocsánatkérést vár

"Mélységes megdöbbenéssel olvastam a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnökének közleményét a cigányság helyzetével kapcsolatosan"' - tartalmazza Kállai Ernő kisebbségi ombudsman csütörtöki közleménye. Szerinte a párt megközelítése amellett, hogy sérti és megalázza a magyarországi cigányság mélyszegénységben élő, legkiszolgáltatottabb rétegeit, olyan összefüggéseket sejtet, amelyek hangoztatása már évtizedek óta nem fogadható el a demokratikus társadalmakban.

"Egy emberi jogokat tiszteletben tartó, nyitott európai társadalomban nem engedhető meg és nem fogadható el, hogy egy parlamenti párt szövetségeseként ismert mozgalom vezetője ilyen tartalmú nyilatkozatot tegyen" - tartalmazza a közlemény. "Remélem, hogy a Jobbik vezetősége, illetve a közlemény szerzője is felismeri, hogy a közlemény súlyosan sérti az érintettek emberi méltóságát, és ennek megfelelően nyilvánosan megköveti az érintetteket"- írja Kállai Ernő.

Kuruc.info: Kállai! Először is, nem láttuk, hogy bocsánatot kértél volna a Gábor Áron-hazugságodért!

Másodszor, talán a Ti házatok táján kéne rendet rakni például egy ilyen közlemény kiadásával és a fajtátok móresre tanításával! Nem, Ti pont az ellenkezőjét teszitek, holott tudjátok, hogy ez számotokra igen gyászos következménnyel fog járni – úgy 5-10 év múlva, amikor az inga véglegesen visszaleng egész Európában.

Harmadszor, és most jön a lényeg: kérünk, tételesen cáfold a következőket:

-    A cigányok körében igen gyakori a vérfertőzés. Ezt rendőri, orvosi tanulmányok is igazolják, amelyekből nagyon grakran idéztünk – pl. ITT. Hazudnának? Kérjük a tételes cáfolatot!

-    A vérfertőzésből, beltenyészetből egyenesen következő degeneráltságot, szellemi és testi visszamaradottságot szintén tanulmányok, orvosi jelentések igazolják. Hadd idézzük például EZT. Vagy megemlíthetjük azt a tényt is, hogy a Nyírmihálydin már az első héten az újszülött cigányok mindegyikét fogyatékossá nyilvánít(tat)ják. Vajon miért? Hazudnának a nyírmihálydi romák? Ha nem, akkor miért nyilváníttatják az újszülött purdékat egytől egyig fogyatékossá? Talán azért, mert valóban azok? Beszámíthatatlanok, akiket jobb nem civilizált emberek közé engedni?

-    Hazudna a fent már idézett Bíró András ismert liberális (!) jogvédő, amikor a cigányság aberrált szexuális “kultúrájáról”, a beltenyészetről, vérfertőzésről (és az ennek folyományaként törvényszerűen bekövetkező degenerációról) nyilatkozik?

-    Hazugság-e az a tény, hogy egy mondjuk értelmileg visszamaradott (márpedig a cigányság jelentős része az – nem csak Magyarországon, hanem mindenhol a világban, lásd pl. EZT), degenerált ember nehezebben tudja felmérni (bűn)cselekményei súlyát, mint egy nem fogyatékos, és így sokkal nagyobb valószínűséggel bűnözik? (Arról nem is beszélve, hogy a magyar rendőrség, politikai “elit” és jogszolgáltatás kifejezetten segíti, bátorítja és támogatja ebben őket?)

Összefoglalva: miről is beszélünk, Kállai? Hátrébb az agyarakkal! Kérjük a rendőrségi, orvosi dokumentumok tételes cáfolatát, és utána pofázhatsz!

Kuruc.info - Arppi S.