Többször foglalkoztunk már a cigányok spanyolországi bűnözésével. Hivatalos (!!!) statisztikákat ITT idéztünk (rajta, fajvédők, lehet cáfolni az adatokat!); ezekből egyértelműen kiderül, hogy az ottani cigányok bűnelkövetési rátája kb. húszszoros a fehérekéhez képest.
 
Most Castellar-ban robbant ki a balhé, ahol egy, a cigányok által elkövetett gyilkossággal végleg betelt a pohár, amit a településen lakó 93 cigány már jó ideje buzgón töltöttegett lopásokkal, rablásokkal, fenyegetésekkel. A cigányok kb. 300 szomszédja (!!!) vonult fel, és követelte, hogy azok haladéktalanul takarodjanak el a városból. Szegín romákok be is szartak, és kb. 70-en le is léptek. Nem véletlenül felkiáltójeleztük a “szomszéd” szót: ahogy azt az SZDSZ-es, szélliberális Political Capital is elismeri (kötelezően ismerendő statisztikák ITT), a cigányellenesség konkrét, személyes tapasztaláson alapuló utóítélet. Lakva ismeri meg az ember a másikat.

És mégis mi vagyunk úgymond a legrasszistább, legfasisztább nép, legalábbis Krasznai és a Mohácsi-vészbanyák szerint (klikk a linkekre, ha bizonyíték kell). Nem a cigányokat elüldöző olaszok (plusz, érdekes, júl. 23-i, nem előredátumozott, így kevesek által észrevett cikk ITT) , spanyolok, nem az azokat a városaikból, üzleteikből kitiltó finnek, nem az azokat betörés esetén simán csak lepuffantó szlovákok… Hány cigányt üldöztünk el eddig az országból? Hányat lőttünk le? Maximum nem engedik be őket egy-két magándidzsóba meg kocsmába, amelyeket aztán a Mohácsi Erzsébet-féle fajvédők jól meg is büntetik többmillára. Ez a nagy “üldöztetés”, amiben részük van. 

A közismerten “rasszista”, “fasiszta” El Pais eredeti cikkei, angol “fordításokkal” (amelyek a Google Translate nem éppen tökéletes, de azért valamennyire érthető alkotásai; sajnos magyarra nem tud fordítani) a következőkben olvasható, időrendben:

Megint a rendőrség védi a cigányokat
spanyol, "angol"

A rendőrség engedélyezte a “békéért” való felvonulást Castellar-ban
spanyol, "angol"

300 szomszéd vonult fel a cigány szomszédok ellen
spanyol, "angol"

Plusz info: A spanyolok felsorakoznak a cigánybűnözés ellen (németül); angol “fordítás”