Elsőként lássuk, mit írtak a lapok a tegnapi gyilkossággal összekapcsolt régebbi “romaellenes” támadásokról. 

Nem titkolt célunk, hogy a fajvédő médiumok hazugságainak (pl. Pécs és Tarnabod “rászístá” támadásként való sulykolása) bemutatása mellett az esetek utóéletét is tárgyaljuk, és bizonyítsuk, hogy azon állítólagos támadások, amelyekről azóta is rendőrségi- és médiakuss van, szintén az önmerényletek, ill. a cigány elkövetőjű bűntények kategóriájába sorolandók.

Kezdjük mondjuk a SZON-nal. Cikkükben a következő lista szerepel:

"2009.

Április 22-én egy tiszalöki 54 éves férfit lőttek le a háza udvarán, amikor éjszakai műszakba indult dolgozni. (Kuruc.info: nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az illető kiköpött magyar volt – amit még Varró Szilvia, az egyik legvéresszájúbb fajvédő is kénytelen volt elismerni –, ráadásul dolgozó, rendes, beilleszkedett ember. “Tipikus” rászístácélpont, akárcsak a jelen áldozat, ugye? Csak a szokásosat kérdezhetjük: valóban ilyen rendes, dolgozó, ráadásul még csak nem is roma kinézetű embert választana célpontul egy rászístáfásísztáprikézsiágárdistá?)

Május 27-én hajnalban a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Abádszalókon egy besurranó támadó késsel megsebesítette egy ház roma lakóit.

Kuruc.info: jaj ne, ez ugye vicc… Abádszalók… Ahol, úgymond, az eleséstől úgy “összeverődött”, “összerúgdosódott” a “támadó”, hogy intenzívre kellett vinni; az “áldozat” cigány viszont - akinek, úgymond, a nyaki ütőerét támadta a “gyilkos” - csak az állán meg a mellkasán “szenvedett” nem túl komoly vágott (és nem szúrt), felületi sérüléseket. (Emlékezet-frissítésként érdemes EZZEL, EZZEL és EZZEL a cikkel kezdeni, és a hivatkozásokat visszafelé követni.) Érdekes, hogy azóta sem érkezett semmi előrelépésről, fejleményről hír, pedig a fajvédő kormány és Drazsé által kézivezérelt rendőrség aztán első lenne abban, hogy bejelentse, igaz az, amit a cigók állítanak…

(Mellesleg, épp most kaptunk egy olvasói levelet, amelyben a következő írták Abádszalókról: “
mert egy időben az a hír is járta, talán nálatok is, hogy nem is a szúnyoghálón ment be a gárdista, hanem fogva tartották, valamint, hogy uzsoráscsalád ez a szép kövérre nevelt selejt [azaz a cigók]”. Erről a fogvatartós sztoriról mi nem írtunk; ellenben ha bárkinek bármi információja van, kérjük, ossza meg velünk.)

Május 5-én a Somogy megyei Táska településen ismeretlenek rálőttek egy romák lakta házra, itt sérülés nem történt.

Kuruc.info: ez is “felejtős”… ugye, emlékszünk még a nem létező ablakra ? Idézzük a korabeli híradást: “Horváth Gyula, a szomszédos Lengyeltóticigány civil szervezetének vezetője az MTI-nek azt mondta: a keddre virradóra történt támadás során két lövedék az ablakon át hatolt az épületbe, míg a másik két lövedék a falba fúródott. … a helyszínelés során a táskai ház nyugati oldalán – amelyen nincs nyílászáró –, több mint két méter magasan egy vakolatsérülést találtak, és szakértői vizsgálat kell annak megállapításához, hogy miként keletkezett, lövés okozhatta-e.” Tehát: 1.) egyáltalán nem volt ablakról szó; 2.) ez utóbbi volt az egyetlen olyan sérülés, amelyet “lehetséges” címkével láttak el a zsaruk; minden másról kiderült, hogy közük nem lehet lövöldözéshez.

Azóta bizony eltelt negyed év, és egyetlen egy szóval sem erősítette meg a rendőrség azt, hogy ez a vakolatsérülés lövésektől származott volna. Márpedig negyed év alatt csak kiderült volna mindez (mennyi időbe telik, míg mindezt tisztázzák? Egy-két óra? Vagy maximum nap? De semmiképp nem negyed év…); és a balliberális, fajvédő sajtó azonnal ugrott és körbeszirénázta volna az egész világot. És az is – finoman szólva – nehezen állítható, hogy a rendőrség ellenérdekelt lenne abban, hogy kiderüljön, lőfegyverrel lőttek cigóékra. Igen, ezt az esetet is “jegelték” a rendőrök: azaz, a további, a fenti kétségeket elolszlató információk hiánya egyértelműsíti, Táskán nem támadott senki a cigókra.


Március 6-án a Zala megyei Bocföldén hajnalban Molotov-koktélt dobtak egy romák lakta házra, a támadásban nem sérült meg senki. (Kuruc.info: ez is legalább kétesélyes eset, ugyanis a szenvedő alanyok már kerültek összeütközésbe a törvénnyel. Lehet, hogy meggyűlt a bajuk a szintén cigány fatolvaj és -kereskedő maffiával, akiknek az érdekeit sértették? A rendőrség azóta sem közölt semmit, ami szintén nem azt támasztja alá, hogy itt kérem rászístá leszámolás történt.)

Február 22-én éjjel Tatárszentgyörgyön egy roma család házára Molotov-koktélt dobtak. Egy, a tűzből menekülő férfit és ötéves kisfiát ismeretlenek lelőtték, egy hatéves kislány pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

2008.

Március 1-jén a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaroffon felgyújtották a kunmadarasi cigány kisebbségi önkormányzat képviselőjének házát. (Kuruc.info: egyértelmű öngyújtogatás, akárcsak az idei tatárszentgyörgyi biztosítási csalás. Lásd még EZT)

Június 3-án a Fejér megyei Pátkán Molotov-koktélt dobtak három, romák által lakott házra, senki nem sérült meg, de egy szobában, ahol gyerekek aludtak, tűz keletkezett. (Kuruc.info: kiderült, hogy nem azért támadtak a polgárőrök [ha ők voltak…], mert cigányok az “áldozatok”, hanem azért, mert bűnözők. Ráadásul mindezt Bencze maga ismeri el... Még egyszer elismételjük: a rasszista indítékot maga Bencze zárja ki. Persze ez nem tartja vissza attól a fajvédő sajtót, hogy továbbra is azt sejtesse, ez a támadás is rászístá volt…).

A Pest megyei Galgagyörkön júliusban rálőttek három romák lakta családi házra, személyi sérülés nem történt.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Piricsén augusztusban Molotov-koktélokat dobtak két, romák által lakott házra és lábon lőttek egy középkorú nőt. (Kuruc.info: arról természetesen mélyen hallgat a cikk, hogy Piricsén haláleset is történt. Igaz, akkor cigány “szülők” gyilkolták meg a szintén cigány gyereküket, a legendás mokka gyerekszeretet [további, elrettendő példák ITT] jegyében…)

Augusztusban Székesfehérváron garázda fiatalok kövekkel dobálták meg egy többségében romák lakta lakóház ablakait, s életveszélyesen megsebesítettek egy 12 éves roma kislányt.

Kuruc.info: azt nem teszik hozzá, hogy

1.)    hány, de hány kődobálás történik ellenkező irányban. Például most, Kislétán, a Magyar Nemzet mai cikkéből kiderül, hogy a cigányok kövekkel dobálták meg a HírTV riporterét, operatőrét. De sorolhatnánk tovább az ismert eseteket. Kezdjük például a tíz nappal ezelőtti, azaz friss
hajdúhadházi vonatdobálással. Megismételjük: tíz nappal ezelőtt történt, míg ez a fehérvári eset egy éve. Az elmúlt másfél évből egyetlen egy olyan esetet voltak képesek összeszedni a fajvédők, amelyben cigányt dobáltak meg kővel, míg ellenkező irányban gyakorlatilag heti rendszerességgel történik mindez, olykor nagyon súlyos következményekkel. Ugye, talán mondanunk sem kell, hogy cigányaink kődobálása már több esetben vezetett életveszélyes sérülésekhez (hivatkozások a fenti cikkben). Ezekről miért nem tetszenek beszélni, kedves SZON?

2.)    a leányzó pillanatok alatt felépült. Ez is “kimaradt” a listából. Talán nem véletlenül – hiába, megy ezerrel a cigánysajnáltatás…

3.)    bűnöző, deviáns életvitelű családról van szó, amit bárki ellenőrizhet
ITT, és az onnan induló hivatkozások alapján. Azt is mondhatnánk: ha célzott volt a kődobálás (és nem csak amolyan “na, dobáljuk meg az ablakokat”-gyerekcsíny), akkor igenis kiérdemelték.

4.)    tizenévesek dobáltak. Ha Kiskunlacháza “gyerekcsíny” volt, akkor erre az esetre is rá lehet ugyanazt fogni, nem?


Szeptemberben a hajdúsági Nyíradony-Tamásipusztán lövéseket adtak le arra a házra, amelyben romák aludtak. Személyi sérülés nem történt. (Kuruc.info: itt szintén cigány uzsorás lőtt a házra – és ezt maguk a sértettek ismerték el.)

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Nagycsécsen novemberben ismeretlenek Molotov-koktélt dobtak és rálőttek két, egymással szemben lévő családi házra; a támadásban egy 43 éves roma férfi és egy 40 éves roma nő életét vesztette.

November 18-án Pécsett éjjel kézigránátot dobtak be egy roma család házának ablakán. A szülők meghaltak, három kisgyerekük közül kettőt a mentők sokkos állapotban szállították kórházba. (Kuruc.info: a SZON, igencsak pofátlan módon, nem teszi hozzá, hogy két cigány elkövetőről van szó – lásd EZT  és az onnan hivatkozott, újabb cikkeket. Ennyit a rászízmusról - és a SZON “szavahihetőségéről”.)

Decemberben a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Alsózsolca romatelepén egy 19 éves fiatalember fát vágott az udvaron, amikor kétszer rálőttek. A férfi életveszélyesen megsérült, élettársát súrolta a lövedék."

A SZON mellett természetesen más, fajvédő médiumok is hoztak le listákat. A HVG például a következőt írja:

“A piricsei volt az első a romák elleni támadásként számon tartott olyan ügyek közül, amelyeknél a tettesek benzines palackokat és lőfegyvert is használtak. Az ezt követő tarnabodi, valamint a halálos áldozatokkal járó nagycsécsi, tatárszentgyörgyi és az említett tiszalöki bűncselekményeket hasonló módon hajtották végre.”

Hát igen, folyamatosan hazudik a balliberális média. Aki nem kapcsolt volna, a tarnabodi támadásról mindenképp érdemes EZT elolvasni. Dióhéjban: az eset kapcsán hajdan két balliberális lap is egyértelműsítette, hogy cigányok támadtak - és az általuk közzétett képek, valamint cigányok (!) hozzászólásai (és a TV-híradók) alapján az is egyértelmű, hogy magyarokra.

(Folyt. köv. – nagyon sok forrást és anyagot kell feldolgoznunk, ami terjedelemben is nagyon sok.)
Kuruc.info - A.S.