Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője cáfolta (helyesebben: tagadta) a Magyar Rádiónak, hogy titkosszolgálatok vagy külföldi személyek állnának a romák elleni gyilkosságok hátterében. Nem is vártunk mást, az lett volna igazán érdekes, ha beismerték volna az ellenkezőjét.
Petőfi Attila azt mondta, az elmúlt hetek híreszteléseit nem támasztják alá a nyomozás eddigi eredményei. Arról, hogy rasszista indíték állt-e a támadások mögött, Petőfi Attila továbbra sem kívánt nyilatkozni, mint mondta, megvárják a gyanúsítottak tanúvallomásait (A "rasszista indíték" különben az antimagyar, fehérellenes zsidó lobbi fegyvere: az természetesen fel sem merülhet, hogy a napi 24 órában bűnöző, folyamatosan rabló, lopó, útonálló és gyilkoló cigányok rasszista gyűlöletből ölnek, noha szadista kegyetlenségük közismert, lásd a fehér nyugdíjasok feldarabolását, az "Öld meg a magyart" üvöltést a liszkai lincselésnél stb - a szerk.). Ehhez képest kollégája, a szervezetten bűnt pártoló Bencze József már első nap rasszista indítékról hadovált, a gyanúsítottak első vallomásaikban cáfolták, hogy ők követték volna el a cigánygyilkosságokat, illetve egyikük a vallomástételt is megtagadta.
Különben is, honnan tudja Petőfi (esetében a név nem kötelez – a jelek szerint) Attila, hogy a bűncselekmények mögött nem a titkosszolgálatok álltak, amíg nem tudja azt, hogy valójában mi állt mögötte. S mindezekhez felsorakozik az a tény is, hogy a gyanúsítottak elfogása előtt két nappal döbbentette meg a magyar társadalmat Kiss Károly cigányvezér azzal az információval, miszerint a cigányvajdák irányítják a gyilkosságokat, titkosszolgálati segítséggel. A sajtó erről a coming out-ról gyanúsan hallgat, a rendőrség pedig azt nyilatkozta egy erre irányuló újságírói kérdésre, hogy ez „halott vonal”. Na persze...
Ha megnézzük, hogy milyen érvek, illetve bizonyítékok szólnak amellett, hogy a cigányvezérek, alvilágban ténykedő gyilkosok követték el a bűncselekményeket titkosszolgálati segítséggel, és mindezeket a körülményeket megfordítjuk, akkor hasonló esetben már rég előzetesben ülnének az elkövetők. Azaz a Kiss Károly által említett borsodi cigányvezérek, Laborc Sándor és egy jó pár kollégája stb.
Egyre több jel mutat arra, hogy bizony, az NBH segítségével sikerült feltérképezni egy pár olyan srácot akikről elhihető, hogy képesek lennének cigányokat gyilkolni, fehérek és önvédelmi rasszisták is. Van köztük volt katona, s hogy a sztorit még könnyebben lehessen eladni, horogkeresztes tetoválással bíró egyén - a rasszista indítékot bizonyítandó -, egyszóval, ahogy azt már megírtuk korábban - lásd a kapcsolódó anyagokat -, túlságosan is stimmel minden.
(Origó nyomán)
Kapcsolódó anyagok: