A cionisták pofátlanságnak úgy látszik, tényleg nincs határa: annak ellenére, hogy az úgynevezett holokauszt „túlélői” 1945 óta hatalmas összegeket zsaroltak ki a németektől, még további pénzekre tartanak igényt. A holoparaziták most azt találták ki, hogy nyugdíjat kell fizetni a munkatáborok egykori foglyainak a részére. Németországban egyébként 2002 óta létezik egy törvény a koncentrációs táborokban fogva tartottak nyugdíjazásával kapcsolatban. A holoparazitáknak azonban nem tetszik ez a törvény, és egy újabbat akarnak.

A németek nyakán élősködő egyik Zöld párti politikus, Wolfgang Strengmann-Kuhn, a napokban közölte: a 2002-ben elfogadott jogszabály nem megfelelő. Szerinte ugyanis a nyugdíjbiztosítók az egykori kényszermunkások kérelmeinek több mint kilencven százalékát elutasították. Éspedig azért, mert a német Szociális Törvénykönyv (Sozialgesetzbuch) alapján nyugdíjat csak négy évre visszamenőleg lehet igényelni. A zsidók érdekében meg kell tehát változtatni a törvényt. Ami azonban korántsem olyan egyszerű. Egyelőre azonban meglepő módon még a parlamenti képviselők jelentős része is berzenkedik. Mint Peter Weiß, a CDU egyik politikusa kifejtette: "Szeretnénk kiegyenlíteni a múltbéli sérelmeket, de nem a törvénymódosítás útján. A nyugdíjak teljes újraszámítása ugyanis technikailag kivitelezhetetlen".
Úgy látszik azonban, a cionista zsidók nem ismerik a „törvény előtti egyenlőség” fogalmát. (Pedig de sokszor hivatkoznak rá!) Természetesen a minden ország belügyeibe belepofázó Izrael berlini nagykövete, Yakov Hadas-Hanzelman is megszólalt az ügyben: "A követeléseink, melyek teljesítését ismét elnapolták, mindenképpen jogosak. Az áldozatok anyagi és erkölcsi kárpótlást érdemelnek Németországtól, méghozzá addig, ameddig még nem túl késő. Az izraeli kormány mindent meg fog tenni ennek érdekében" – jelentette ki a Spiegel Online-nak adott interjújában.
Állítólag Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök személyesen a német provinciát igazgató Angela Merkel kancellárt fogja utasítani a kérdés azonnali rendezésére. Az izraeli parlament pedig a tel-avivi német nagykövetet, Andreas Michaelist fogja kérdőre vonni a „tétlenkedés” miatt.
Perge Ottó - Kitekintő nyomán