Nyílt levél a Fidesz hajdúszoboszlói polgármesterjelöltjének.
Kedves Zoltán!
Lehet, hogy meg fog lepni, amit írok: a Jobbik támogatói és szimpatizánsai gondolkodó emberek. Nem véletlenül támogatják a Jobbikot, kiválóan el tudják dönteni, hová szavazzanak. Még én, a Jobbik hajdúszoboszlói elnökeként sem mondom egyetlen tagtársunknak, támogatónknak sem, hogy hová szavazzon a polgármesterjelöltek harcában. Hogy is tehetném?
Zoom
Miért teszed meg ezt Te, aki „független” közhivatalnokból hirtelen a Fidesz helyi vezetője lettél? Ez nem a megújulás, amit ígértél, hanem a legkeményebb Rákosi-időket idéző lépés. Egy másik párt logójával visszaélni, támogatóit félrevezetni a leggusztustalanabb választási húzások közé tartozik. Ha sorrendet állítunk fel, közvetlenül a gyerekeket kampánycélokra használni, az ingyen étel, sör és a koncertszervezés közé esik.
Nem árulok el nagy titkot, hogy a választási bizottságnak bejelentettük az esetet. Pont ez az a kormányzati arrogancia és a Fidesz mindent maga alá gyűrő magatartása, ami undorral tölt el minden gondolkodni még képes embert. Nem véletlen, hogy amíg a Fidesz jelmondata: „Csak a Fidesz!”, addig a miénk: „Csak a Nemzet!”
Elhiszem, hogy felülről – ahogy nálatok szokás – megkaptátok az utasítást, hogy meg kell szerezni Szoboszlót minden áron, mert enélkül a város nélkül nem tudjátok hová tenni a pályázati pénzeket. Ezért fordulhatott elő, hogy a múltkor azzal agitáltál a támogatásunkért, hogy ha Te leszel a polgármester, akkor sokkal több pályázati pénzhez fog jutni a város! Hadd fordítsam le ezt azoknak is, akik nem jártasak a politika mélységes mély és sötét bugyraiban: ezzel azt mondtad, hogy a pályázatokat elbírálók nem a fontosságot és a pályázat minőségét nézik, hanem azt, hogy milyen pártállású a polgármester. A legnagyobb probléma az, hogy ebben nem látod, mi a probléma…
A program egyezősége abból ered, hogy sokkal hamarabb volt nyilvános a miénk, és mint ahogy az országos ügyekben is, a Fidesz lenyúlta a javaslatainkat, elképzeléseinket. Nekünk az a fontos, hogy ezek megvalósuljanak, így teljesen mindegy, hogy ki terjeszti be azokat, ha az a város érdekében történik, megszavazzuk azokat, viszont ha a város érdeke ellen terjesztenek be valamit, és próbálják átverni, mint ahogy az az előző ciklusban számos esetben megtörtént, mindig le fogjuk szavazni, ezt ígérhetem.
Nekem is volt egy ébredési folyamatom, amikor a narancsköd felszállt a szemem elől. Ez a 2006-os forradalom idején történt, amikor az MSZP-kormány sok szemet kilövetett, de még többet felnyitott, ahogy dr. Morvai mondta. Én is vártam Orbán vezért, hogy megjelenjen, és egy szavára induljunk megdönteni a hazug, korrupt kormányt. Ez csak nem akart bekövetkezni, de az igaz hazafiak kinn voltak, nem milliószám, de ezrével. No, ezért lettem én jobbikos. Azóta számtalan esetben bebizonyosodott, hogy a két oldal, a Fidesz és az MSZP egy és ugyanaz. Legutóbb a munkásőr Zoltai tanácsadóvá történő kinevezésével vált ez teljesen világossá.
Van egy rossz hírem. Szoboszlón felelős döntést hozó emberek élnek, és minél inkább kétségbeesetten erőlködtök, annál inkább távoli lesz a kitűzött célotok. A város és a lakói iránti tisztelet többet ér minden megvásárlásukra irányuló kísérletnél!
Nem is mondhatok mást! Október 12-én GYŐZZÖN A JOBBIK!
Jónás Kálmán
Jobbik Hajdúszoboszló
elnök
Időközben a tetszetős Jobbik-logóról ugyan lemondtak, de a szöveg kinn maradt a Facebook-oldalukon. A kampány pedig folyik tovább "sztárokkal", valamint ingyen ebéd és sör osztásával.
Zoom
Zoom