Krasznai Tündének, az X-Faktor harmadik helyezettjének kevés a fellépése, nem nagyon hívják énekelni és ha ez nem változik, az expornós Terry Black-védenc elhagyhatja az országot. Jó utat!
"Azok az emberek, akik rám kíváncsiak, nem a vidéki művelődési házakban lelhetők fel. Félreértés ne essék, én mindenkinek szeretnék énekelni, senkit nem akarok megbántani, vagy degradálni! Viszont azt be kell látnom, hogy az én közönségem a liberálisabb, elfogadóbb emberekből áll. Valamilyen oknál fogva - igazából magam sem tudom, hogy mi ennek a valódi oka -, de nagyon kevés a koncertem" - mondta a lapnak az ex(?)pornós.

Krasznai Tünde hangpróba közben...
"Rengeteget töröm a fejem azon, hogy miért nem hívnak fellépni, de nem jövök rá az okára" - mondta Krasznai Tünde. A lap felidézte, hogy az énekes tizenéves korában elköltözött otthonról, hogy a saját lábára álljon, de csak a felnőtt filmek világáig jutott. A pornós szakmát állítólag három évvel ezelőtt hagyta ott, és pultosként kezdett dolgozni egy szórakozóhelyen, később az X-Faktorban dobogós lett.
"Egyszerre négy zenekarral próbálok, összeálltam a régi blues bandámmal, Debrecenben, beindítottam egy új dzsesszzenekart is, és nemrégiben felhívott egy neves dzsesszzongorista, hogy szeretne velem dolgozni. Csinálom, csinálom, küzdök, próbálok, de egyelőre nem tudok megélni belőle. Kíváncsiak rám az emberek, én pedig énekelni szeretnék nekik. Hol lehet gond a két pont között?" - idézte az "énekest" a lap.
Az is megfordult a fejében, hogy ha nem indul be az itthoni karrierje, külföldön is megméretteti magát. "Semmi másra nem vágyom, csak arra, hogy itthon zenélhessek! Ez a hazám, a magyar az anyanyelvem - váltott "nemzetibe" Krasznai. De ha nem fogok tudni megélni az éneklésből, kénytelen leszek egy kicsit elmenni innen. Egy darabig még bírom. De ha minden akaratom ellenére, nem indul be a karrierem, akkor szevasz, tavasz, csomagolok!" - mondta Tünde.
(Blikk nyomán)
Kapcsolódó: