Szanyi Tibor, kortárs klasszikusunk, röviddel ezelőtt ismét megszólalt. Ezúttal a Facebook-oldalán váltott keresetlen szavakkal megfogalmazott üzenetet dr. Takács Richárddal, a Jobbik Somogy Megyei Közgyűlésének képviselőjével, a párt Kaposvári Alapszervezetének alelnökével.

Dr. Takács Richárd
Szanyi egészen alpári kifejezéseket használva sértegette a jobbikos politikust, aki üzent az MSZP-nek, hogy határolódjon el Szanyitól, ám erre eddig nem került sor. Szanyi Tibor időközben törölte az említett trágár bejegyzését a Facebook-oldaláról, ám mi még időben mentettük az utókor okulására és épülésére.
Íme, sorrendben először közöljük dr. Takács Richárd Facebook-üzenetét Szanyi Tibornak, ezt követi Szanyi Tibor elegáns válasza, majd végül a jobbikos politikus MSZP-nek írt levele:

Tisztelt MSZP!
Kérem, tanulmányozzák a mellékelt képet. Remélem, elég sok helyen viszont fogják látni, hogy egy ilyen ember képviselő lehet az Önök színeiben. A mellékelt üzenetet Szanyi Tibor nekünk, jobbikosoknak címezte a Facebook-oldalán megjelent Jobbikosok és szimpatizánsaik, a kurva anyátok címet viselő, általa írt cikk kapcsán.
Mint köztudott, az ország elég nagy hányadát érinti ez sértően ez a durva bejegyzés. Ráadásul azt a pártot sértegeti, amellyel jelenleg a lakosság második legszélesebb rétege szimpatizál. A szüleim ügyvédek, Szanyi Tiborral szemben megbecsült tagjai a társadalomnak. Édesapám, hála Istennek, kitűnő egészségi állapotnak örvend. Szégyellem, hogy Szanyi Tibor, az Önök képviselője ilyen vérfertőző kapcsolatokról álmodozik, és ennek hangot is ad!
Jómagam 28 éves vagyok, gyermektelen magyar, ami jelentős mértékben köszönhető az Önök és a Fidesz hazaáruló kormányzásának, s aminek Szanyi Tibor is tevőleges résztvevője volt az elmúlt évtizedekben. Ennyi idős koromra, barátaimhoz, ismerőseimhez, kortársaimhoz hasonlóan - az Önök gazdaságromboló és szabad rablást folytató politikájának is köszönhetően - nem tudtam még megteremteni azt az egzisztenciát, hogy gyermeket vállalhassak.
Üdvözlettel:
dr. Takács Richárd
a Jobbik Magyarországért Mozgalom Somogy Megyei Közgyűlésének képviselője
J. K. - Kuruc.info