A titkosszolgálatok elé került Kubatov munkatársainak a választási irodánál történt akciója. A népszavazási kezdeményezés akadályozása miatt a Hír TV értesülése szerint húsz (Molnár Zsolt, a nemzetbiztonsági bizottság szocialista elnöke szerint huszonkét - a szerk.) feljelentés érkezett a hatóságokhoz.
Kubatov Gábor a Habony-művek zászlóshajójának számító Magyar Időknek úgy nyilatkozott, hogy a választási irodánál felsorakozó fiatalembereket még csak látásból sem ismeri, ők nem az FTC alkalmazottai, egyébként pedig bízik abban, hogy ki fog derülni az igazság. Segítünk a Fidesz pártigazgató-alelnökének és a Alkotmányvédelmi Hivatalnak (AV) is. A korábban már általunk leleplezett Krakovszky Tibor, Juhos Lőrinc és Csányi Mihály (utóbbit valamiért rendre elfelejtik megemlíteni) minden kétséget kizáróan, rendszeresen biztosítottak a Ferencváros mérkőzésein. Ha papíron nem is a Fradi Security munkatársai, de a fotók alapján nehéz lenne vitatni a Ferencváros saját biztonsági szolgálatában betöltött vezető szerepüket. 

A nem Fradi-secusok a pályán
Sneider Tamás, az Országgyűlés és a Jobbik alelnöke Facebook-oldalán tett közzé kettejükről (Krakovszkyról és Csányiról) is olyan fotót, amelyen a Fradi kabalaállatát ölelgetik a Puskás Stadion futópályáján. Persze lehet jelmezkölcsönzőből van a felszerelés, a pályára pedig csak belógtak, de egyelőre ez kevésbé hihető magyarázatnak tűnik.
A Nemzeti Választási Irodánál felbukkanó büntetett előéletű személyekből álló csoportosulás - az egyszerűség kedvéért nevezzük őket Kubatov-brigádnak - két újabb tagját is bemutatjuk most az olvasóknak, megkönnyítve ezzel az AV ésaz illetékes hatóságok munkáját. 
Zoom
Farkas Elemér
Zoom
Fehér Gábor
Zoom
Az egyikük Fehér Gábor, a másik Farkas Elemér. A fotókat elnézve joggal állapíthatjuk meg, hogy bizony nemcsak Kubatov Gábornak, de Balog Zoltánnak is kedvencei lehetnek. Érdemes (lenne) vizsgálni Kubatov mellett egyéb fideszes kapcsolataikat is. Egy másik fotónkon olvasóink láthatják, hogy a Választási Irodánál is felbukkant Csányi Mihály annak az Urbán Szabó Gábornak az oldalán látható, akinek családi fideszes kötődései már megjelentek a sajtóban. Urbán Szabó a Nelson Security egyik vezetője, a másik pedig az a Fölgye Pál, aki egyben a Fradi Securityt vezetője, és akit elődje, a Fradi Security korábbi vezetője, a gyilkosságért jogerősen elítélt Szabó "Szőke" Ferenc lőtt mellkason tavaly októberben. Szép társaság.
Zoom
Mára legyen elég ennyi, jó nyomozást kívánunk!
(Kuruc.info)
Kapcsolódó: