A közelmúltban többször is komoly tanulmányokban foglalkoztunk az egyik legcsodálatosabb zsidó találmánnyal, a feminizmussal. Áttekintettük a "kiválasztottak" lelkiségének e nagyszerű terméke történetét, "fejlődését". Álljon most itt a töretlen csiszolódás egy újabb állomása a HVG jóvoltából (és persze némi kommentárral ellátva): a büszke lábszőrviselés indoklása feminista alapon!
Tanulmányaink:
A gyanútlanok azt hihetik, ami következik, az könnyed, vicces téma lesz, és egyszerűen csak röhögni lehet majd rajtuk - de nem, mert az élmény képekkel jár. A folytatást tehát csak erős idegzetűeknek ajánljuk - és persze az oldalunkat szemléző ellenséges elemeknek. Reméljük, ők ezzel is álmodnak :)
Ízelítő a szép nevű Meg Zulch (valami Bustle nevű oldal szerzője) ideológiai alapvetéseiből:
1. „Szélfútta lábszőr”
Meg Zulch szerint semmihez nem fogható az érzés, amikor a lágy tavaszi szellő csiklandozza a lábszőrét. Ebben egyetértünk. A látvány sem hasonlítható semmihez.
Zoom
2. Időrabló gyanta
A szőrös lábú feminista rengeteg időt spórol, amióta nem szőrtelenít. Gondoljunk bele, milyen hasznos dolgokra juthat így ideje.
3. Kiszáradt lábak
Újabb érv a szőrős láb mellett, hogy többé nem kell a szőrtelenítés okozta száraz láb kezelésével trükközni, hiszen a célnak általában csak a legspeciálisabb készítmények felelnek meg: ilyenkor olyan hidratálókrémre vagy olajra van szükség, ami hidratál, de nem csíp, nyugtat és hosszan tart, és még az illata is kellemes. És mivel az 1200-as években járunk, ilyet nagyon nehéz beszerezni.
Zoom
4. Nincs többé vágás, nincs semmi seb
Ne borotválkozzanak tehát a férfiak sem!
5. Petting lábszőrrel
Szerinte a petting része lehet a pihés lábak ingerlése. Máris megkívántuk.
Zoom
6. Pozitív testkép
Na, vajon mit szimbolizál a szabadon eresztett lábszőr? A természetességet, a természetes női szépséget és a pozitív testképet. Bizony.
7. Nincs többé megfelelési kényszer "az elnyomó férfiaknak"
És mi a végső üzenet? A lényeg, hogy ne másoknak, ne az elnyomó férfiaknak, hanem csak saját magunknak akarjunk megfelelni, és tetsszen, amit a tükörben látunk.
És neki ez tetszik.
Zoom
Egyébként világhálós oldaluk is van, ahova képeket töltenek fel a szőrös lábaikról - de csak pozitív dolgokat szabad oda írni, mert ők bíznak a testükben...