A balatonalmádi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki egy 53 éves budapesti férfit, akit azzal gyanúsítank, hogy térkővel dobta be az ablakát egy üzletnek és egy szórakozóhelynek.
Mint a rendőrség honlapján írják, idén május 13-án a hajnali órákban Balatonalmádiban egy szórakozóhely ablakát, míg május 16-án egy másik helyi üzlet ajtaját is bedobta egy ismeretlen személy térkővel.
Az adatgyűjtés eredményeként a balatonalmádi rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőt, egy 53 éves budapesti lakost, aki ellen elfogatóparancsot bocsátottak ki. A Dunakeszi Rendőrkapitányság munkatársai végül csütörtökön igazoltatták a férfit, akit az ellene érvényben lévő körözés alapján előállítottak a helyi rendőrkapitányságra.
A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai pénteken őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki az 53 éves elkövetőt szabálysértési értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nyomozók előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.
(HVG - Police)