Ugyan, ne hazudozzunk és csúsztassunk már! Az ATV támadja állandóan a Fityeszt, de csodák csodája, most egy nótát fúj vele. A magyarországi oktatási terrorszervezet - szinte minden magyarországi tanár rühelli ezt az impotens sóhivatalt, de a kirúgatás Damoklész kardja alatt retteg kritizálni - azért rúgta ki abszolút jogtalanul Szilárdot, mert megfogalmazta véleményét a konyári közállapotokról. Sem tettenérés, sem panasz, sem feljelentés nem történt pedagógusi munkájával kapcsolatban.
Mindezek fölött az elfogultan neoliberális csatorna szerkesztőinek - s természetesen a Klik vezetőinek - szövegértésével is alapvető gondok vannak. Szilárd az "ominózus" érpataki fórumon ezt mondta: „Ki nem küldheted óráról, térdepeltetni eszedbe ne jusson, igazgató nem engedi, jó, néha muszáj. Olyan, hogy egyes, vagy szaktárgyi figyelmeztető, az abszolút nem használ, tehát csak a fizikai erőszak”. Nos, ez jogilag és grammatikailag tiszta képlet: a volt tanár egy szóval nem állítja, hogy valaha is testi fenyítést alkalmazott volna bármely tanulóval szemben. Akkor most miről is beszélünk, SzektATV? Nem mellesleg, ez az a médium, amely néhány éve a székely zászlót iráninak nézte!
Lipusz Zsolt
Aligha mellékes, hogy Gyöngyösi Jenő, a helyi cigányvezető maga is éppen annyira hiteles, mint az ATV, korábban a bíróság marasztalta el azért, mert a magyar válogatott szurkolóinak himnuszéneklését jobbikos rasszista félelemkeltésként állította be. Azaz próbálta volna, de nyilvánvalóan semmi értelme nem volt a kijelentésének.
(Kuruc.info)
Korábban írtuk:
Kapcsolódó: